{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
14.595 visninger | Oprettet:

THansen hjulbolte knækker!! {{forumTopicSubject}}

Klippet fra Opelpower.dk

-------------------

Forsiden af Kalundborg folkeblad står der i dag:
Helt blød i bolten
Kalundborg

Bolte til alufælge fra T. Hansen kan være livsfarlige ifølge en køber, der oplevede at alle fire hjul på bilen sad løst.

AF Ulrik Reimann

- Det kan være dyrt at købe billigt. Det kan koste liv.

Den erfaring har ægteparret Charlotte og Martin Jensen fået efter, at de købte et sæt alufælge hos T. Hansen i Kalundborg, fordi de ville pifte en Opel Vectra op og gøre den mere salgbar.

- Min mand satte selv de nye fælge på, og efter kort tid kom der underlige lyde fra bilen, som samtidig blev underlig upræcis i styringen, fortæller Charlotte Jensen.

Hos en mekaniker fandt hun - som er mor til to - ud af, at hun havde kørt rundt med børnene i bilen, hvor alle fire hjul sad løst. Flere bolte var knækket.

- Vi fik at vide, at vi havde voldspændt boltene og købte et nyt sæt. Dem fik vi en mekaniker til at spænde, og de første blev bløde og knækkede ved et tryk mellem otte og ni kilo.

Ringe rådgivning
og elendig service

Charlotte Jensen fortæller, at man fra T. Hansens side oplyste, at boltene skulle spændes med et tryk på 10 kilo. Mekanikeren var helt sikker på, at det skulle være 12 kilo, og det blev tjekket hos Opel, som bekræftede, at bolte til alufælge skal spændes med 12 kilo.

Ægteparret Jensen frygter, at der er mange i Danmark, som kører rundt med T. Hansen alufælge, som er solgt med tilhørende bolte, der er bløde og risikerer at knække af: - Det vil vi advare andre om. T. Hansen tog meget let på sikkerheden i vores sag, hvor rådgivningen var meget ringe. Og servicen fra firmaets side var helt elendig, siger Charlotte Jensen.

På side 4 kommer så resten af artikkelen hvor der står :
Alufælge med livsfarlige bolte
Kalundborg

Charlotte og Martin Jensen købte alufælge med
bløde bolte, som ikke kunne spændes med det korrekte tryk.

AF Ulrik Reimann

Autoudstyrskæden T. Hansen har ingen kommentarer til en sag med et ægtepar, Charlotte og Martin Jensen, som købte fire alufælge med bolte, som viste sig at være bløde. Hver femte af de udleverede bolte knækker, inden de er spændt med det anbefalede tryk.

- Der er ikke nogen, som vil udtale sig, siger en medarbejder i T. Hansens reklamationsafdeling, som hedder Søren. Sit efternavn vil han ikke oplyse til Kalundborg Folkeblad.

Charlotte Jensen fortæller, at det gik galt lige fra starten, da hun henvendte sig hos T. Hansen i Kalundborg for at få fire alufælge til en bil, som skulle gøres pæn og salgbar:

- Først udleverer forretningen forkerte fælge, hvor der kun er fire bolte på hver. Og der skal være fem til vores Opel Vectra. De rigtige fælge får vi en uge senere, og min mand sætter dem på, men efter et par dage kommer der underlige lyde fra bilen, som også er blevet upræcis i styringen.

Rystet mor begyndte
at græde

Ægteparret kører bilen til en mekaniker, som meddeler, at alle hjul sidder løst, og flere af boltene er knækket. Det ryster Charlotte Jensen, som lige har kørt rundt med sine børn i bilen: - Jeg begynder at græde. Vi kunne jo være blevet slået ihjel, siger hun.

Mekanikeren sætter nogle midlertidige bolte på, og oplyser, at de skal spændes med 12 kilos tryk. Derefter henvender Charlotte Jensen sig hos T. Hansen:

- Her får jeg at vide, at vi har overspændt boltene. De skal kun spændes med 10 kilo, lyder meldingen. Og så må jeg købe 20 nye bolte.

Dem tør ægteparret ikke selv sætte på, så bilen bliver kørt til mekaniker igen. Hos Point S ved Søren Hole er man helt sikker på, at der skal spændes med 12 kilos tryk. For en sikkerheds skyld tjekker man hos Opel, som oplyser, at 12 kilo er det rette tryk til alufælge, mens stålfælge skal spændes med 10 kilo. Men denne oplysning nægter man at tage for gode varer hos T. Hansen i Kalundborg, fortæller Charlotte Jensen.

Meget dårlige
og direkte farlige

Camilla Larsen fra Point S har også været i kontakt med T. Hansen på ægteparret Jensens vegne, og hun fortæller, at flere af de 20 nye bolte knækkede:

- De kunne ikke engang spændes med 10 kilo. De første blev bløde og knækkede allerede ved otte til ni kilos tryk, siger Point S-medarbejderen, der betegner boltene som meget dårlige og direkte farlige.

- T. Hansen sagde, at der kunne være fejl ved én af 60.000 bolte. Men i denne sag var det 20 procent - altså hver femte bolt - der ikke kunne spændes med det korrekte tryk, siger Camilla Larsen.

Så droppede ægteparret Jensen enhver tanke om at få T. Hansen-fælge på bilen, som netop er blevet solgt med de gamle stålfælge på. Og siden har Charlotte og Martin haft en masse bøvl med T. Hansen, som flere gange lover at ringe tilbage, hvilket ikke sker.

- Vi vil have vores penge tilbage og vil klage over dårlig rådgivning og elendig service, siger Charlotte Jensen.

T. Hansens kunder
skal advares

Hun mener, at T. Hansen burde fratages retten til at forhandle alufælge, når man i kædens lokale forretning tager så let på en vigtig ting som sikkerhed:

- Der kan være mange i Danmark, der kører rundt på alufælge med bløde bolte fra T. Hansen. Jeg går også til de landsdækkende aviser med denne historie for at advare T. Hansens kunder. Det kan måske forhindre alvorlige ulykker, siger Charlotte Jensen


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  THansen hjulbolte knækker!!
Kommentér på:
THansen hjulbolte knækker!!

Annonce