{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.320 visninger | Oprettet:

køb af cabriolet, hvilken? {{forumTopicSubject}}

Jeg går og leger med tanken om at købe en cabriolet.
Men er lidt i tvivl hvilken én jeg skal vælge. Har haft kig på et par forskellige:
VW GVW GVW Golf III 1.8 cab 1994
Fiat Punto 90 ELX cab 1994
Peugeot 306 1.8 cab 1997
Renault 19 1.8 16v cab 1992
Ford Escort XR3i cab. 1993
Udover det har jeg også kigget lidt på en Ford Puma, lækker motor, skønne køreegenskaber og jeg synes fint design. Men er lidt bange for rusten.

Den peugeot og fiat jeg har kigget på har ikke kørt så langt. (omkring 100.000 km) Fiaten ser især ud til at være i god stand.
Golfen har næsten kørt 200.000. Og renaulten og og forden har kørt mellem 140.000 og 170.000 km. De koster alle nogenlunde det samme.
Er der nogle af jer der har erfaringer med nogle af bilerne? Nogle der er specielt anbefalelsesværdige, og nogle som man skal holde fingrene fra?
Renaulten er kvikkere end de andre. Men kan den holde? Har aldrig været helt hooked på renaulter, men sammenlignet får man lidt mere ved sådan én, end med de andre.
Fiaten ser ud til at være i god stand, men jeg regner alligeveil med at den vil falde lidt i værdi, hvor jeg regner med at golfen ikke vil falde vildt meget i den nærmeste fremtid.
Samtidig er der også kvaliteten på bilen. Vil jo som alle andre helst undgå reparationer og undgå at rende ind i en rustfælde.
Har tjekket forsikringer på de fleste, og de er billigere end min Bravo HGT, hvilket jo kun er positivt.

Er glad for alle erfaringer og gode råd.
Hjælp

Meninger som at den ene eller den anden er grim, bøssebil, tøsebil eller hvad I vil kalde det, må I gerne holde for jer selv. Smag og behag er forskellig fra person til person.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  køb af cabriolet, hvilken?
  • #1   29. maj 2008 VW : JA
    Fiat : NEJ
    Peugeot : NEJ
    Renault : NEJ
    Ford : NEJ

    Jeg ville tage en VW. Det ved man da holder. De andre mærker har jeg kun dår erfaring med. Rust og fejl i el osv.
    Kan godt se iden med cap.
    Men i dk bliver man hurtigt træt af det.
    Så hvorfor ikke bruge pengene på en lidt nyere bare lukket?




  • #2   29. maj 2008 du kan købe min

  • #3   29. maj 2008 køb en golf 1 cab med læder sæder i.. det er stil den kan også fås med en 1,8 mono point fra en golf 2 og 3 mener jeg..

  • #4   29. maj 2008 audi cab smiley

  • #5   29. maj 2008 Audi 80 cab.

  • #6   30. maj 2008 Det er fint med folk der tilbyder andre end dem jeg har på listen. Golf I cab, nej tak, den er for gammel i designet for mig. Det er en smagssag. Audi Cabrio og BMW E36 er fine biler, men de er for dyre til mig. Jeg har ca. 65-70.000 at give af, og det er der vel ingen af jer der vil sælge til, vel?
    Om man ved hvor man har en Golf III cab? Den har alligevel kørt 100.000 mere end f.eks. puntoen. Dobbelt så langt. Min mor har haft en lukket punto engang, og der var så godt som ingen problemer med den. Kører selv i Fiat nu, og den kører også helt fint.
    Jeg har prøvet lukket nu, og targa. Men vil gerne prøve at have haft en Cabrio. Og nu er jeg stadig relativt ung og kan betale for en for menneskepenge, så jeg tænkte jeg ville prøve det. Så må jeg blive træt af det på et tidspunkt. Desuden kan man jo alligevel på en god sommer køre i cabrio fra april til oktober det meste af tiden. Som i år smiley


Kommentér på:
køb af cabriolet, hvilken?

Annonce