{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.266 visninger | Oprettet:

Den ULTIMATIVE drøm ! {{forumTopicSubject}}

Gennem tiderne har der her på bilgalleriet været utallige tråde om folks alltime favorit slæder. Der er utallige meninger - smag og behag naturligvis - om netop dette emne. Idet der jævnligt kommer nye superbiler og grænserne rykker sig, så er det meget naturligt at folks meninger og smag i samme åndedrag tillige skifter. Jeg er da også en af de personer, og gennem tiderne har et par eksempler på mine ultimative superslæder være bl.a. Ferrari F40, Porsche 911 GT2 ( 996 ) osv. Dog har jeg været dybt dybt dybt forelsket lige siden Lamborghini lancerede deres Murcielago serie, som efterfølgende blev gjort endnu federe da de pumpede den og hev taget af, og viola deres LP640 roadster var født :

http://farm4.static.flickr.com/3006/2450594507_08b965459f_o.jpg

Som bilentusiast har jeg gennem tiderne kørt en håndfuld ganske interessante slæder, og var for 2 år siden på besøg hos Porsche, og kørte her deres 911 turbo på deres lukkede bane i Zeipzig :

http://www.bilgalleri.dk/html/alb_vis.asp?AlbumID=21294

Well... tilbage til roden i historien. Min drøm har derfor ualmindeligt længe været at prøve at køre LP640'eren, men mulighederne i Europa er stort set ikke til stede, og i så fald ikke til at betale. Dette er nu slut, da jeg for noget tid siden fandt den til leje i Miami, Florida :

http://www.gothamdreamcars.com/miami/lamborghini-lp640-rental.htm

Prisen er godt nok lidt pebret men prisen for en evt. weekend-tur med en dagsleje incl. fly+hotel vil nok kunne klares for 25k. Tager jeg en kammerat med, så kan jeg muligvis halvere billejen, hvilket kun gør det endnu mere interessant.

FUUUUUUUUUUUUUCK jeg er i dilemma !?!?!?... Konen skærer bollerne af mig hvis jeg gør det og bruger en lille sæk slanter, men det er min livsdrøm, og vil gøre alt for at komme derover - og specielt så længe bilen stadig er 'ny'.

NB. Kig på den pågældende udlejningsside, der er satme mange spændende øvrige 'bekendtskaber'... kunne være sjovt at vinde i lotto og så lige ta' et par uger med lidt forskellige slæder smiley

<b>PAPPI


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Den ULTIMATIVE drøm !
Kommentér på:
Den ULTIMATIVE drøm !

Annonce