{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.171 visninger | Oprettet:

Operation X - SKAL ses i aften - {{forumTopicSubject}}

Tirsdag 9. august kl. 20.35 på TV2 ...

Skal ihvertfald med sikkerhed selv se det :

"Operation X er tilbage for at kontrollere dem, der normalt kontrollerer os. Parkerer parkeringsvagterne selv lovligt? Og kører betjentene som de skal, når de skal hjem til stationen og pizzaen er ved at blive kold?

I 'Operation X - Tak for sidst' måler Morten Spiegelhauer farten på betjentene og følger efter parkeringsvagterne med skjult kamera for at se, om de selv respekterer loven. Det viser sig, at det kniber med moralen - både parkeringsvagter og politibetjente bryder selv reglerne, mens de kontrollerer, om vi andre overholder dem.

Røde ører hos politiet
'Jeg er da meget ked af det, fordi vi specielt i færdselspolitiet gør meget for at give befolkningen og trafikanterne en bedre trafikmoral så vi sammen kan få nedsat antallet af dræbte og tilskadekomne i trafikken. Så det er da et kæmpe tilbageslag for os det her, det bryder vi os under ingen omstændigheder om,' siger Mogens Wilbert, chefpolitiinspektør i Rigspolitiets færdselsafdeling, da Morten Spiegelhauer konfronterer ham med programmets dokumentation.

Fartgal fartfælde
Blandt andet viser optageleserne en af de udskældte biler med fotofartfælder, der selv kører 59 kilometer i timen gennem et børne/lege område, hvor man må køre 40. En overtrædelse, der ville udløse en bøde på 2000 kroner, hvis det var ham der kontrollerede os andre. Operation X viser ligeledes hvordan en stribe betjente på vej hjem til stationen selv har svært ved at overholde hastighedsbegrænsningerne."



Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Operation X - SKAL ses i aften -
Kommentér på:
Operation X - SKAL ses i aften -

Annonce