{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.540 visninger | Oprettet:

hjælp jeg er blevet snydt km fusk {{forumTopicSubject}}

jeg har lige købt en carina e som sælger skrev have gået 160000 og jeg har slutseddel på den. jeg er lige kommet hjem med den og ville tjekke den på bilviden der har den gået 453000 km hvad gør jeg nu skal jeg melde ham for fusk til politiet?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hjælp jeg er blevet snydt km fusk
  • #1   14. nov 2009 Tjekker sådan noget inden man køber en bil.. men tag kontakt til ham der har solgt dig bilen.. og sig du kommer tilbage med den og vil have dine penge igen eller du melder ham..

  • #2   14. nov 2009 det er en lang proces hvis du vil stævne ham, der kan gå op til 2 år før det kommer for retten,. så hvis han ikke vil lade handlen gå tilbage, er du næsten nødt til at beholde bilen desværre.. og du kan ikke stævne en hvis beløbet er under 50 eller 60.000 kr.

  • #3   14. nov 2009 melde ham hvor til? politiet? han er ikke til og snakke med

  • #4   14. nov 2009 Og i den periode du køre sagen må du slet ikke bruge bilen...

  • #5   14. nov 2009 det er korrekt hvad BMW siger, hvis du kører i bilen trækker de km. fra og dividerer ud.. tror dog det er begrænset hvor meget det kan blive, den har jo kørt en del må man sige.. men hvis jeg var dig tog jeg nogle gutter med ud til ham og så forlangte mine penge tilbage. det er faktisk det eneste du kan gøre

  • #6   14. nov 2009 Hvad med først og fremmest at finde ud af, om der fx. er skiftet motor i bilen?

  • #7   14. nov 2009 Som straf så send alt mulig lort til ham fra de små reklameblade ligefra abonnementer til selskabs dildoér. Sådan en nar.

  • #10   14. nov 2009 har ringet og brokket mig og ville have pengene igen men han er ligeglad har ringet til politiet de kan intet gøre det fandme bittert er så pisse sur nu

  • #11   14. nov 2009 der er sikkert mange sider af sagen... men kan også være han har købt den i god tro og ikke vidste noget før nu???

  • #12   14. nov 2009 Jeg ville være ligeglad.. Hvis du har fået en bil der har kørt 453000, og den ligner, og kører som en der har gået 160000, hvad er så galt i at sige "pis, men det er det jo ikk noget at gøre ved" ?

    Helt ærligt, en bil der har gået så langt kan da næsten umuligt ligne en der kun har kørt 160000.. Så mon ikk du skal have nogen med, der ved lidt om biler, næste gang du handler bil ?

    Undskyld hvis mit indlæg støder.. Selvfølgelig er det træls, men der er jo ikk rigtigt noget at gøre ved det, hvis han ikk er til at snakke med...


  • #14   14. nov 2009 thomas det har de ikke resurser til politiet til at tage sig af "småsager" som denne ..

  • #16   14. nov 2009 Ud og en nat og smadre hans privatbiler, så er han nok gal.

  • #17   14. nov 2009 bilkøben lovens paragraffer er jeg da ret sikker på du har en fortrydelsesret
    det at politiet siger de ikke kan gøre noget er simpelthen noget pis
    ring til manden eller ta derud sæt en optager igang spørg om fortrydelsesret få ham til at sige sit navn
    hvad han har solgt og hvor ligeglad han er med politi anmeldelser og dokumentfalsk.
    gå direkte til retshjælp tal med en advokat
    garantere dig for han kommer ud at skide.

    eller som ovennævnt find 3-4 fætre af bred kaliber kør derud sammen


  • #19   14. nov 2009 thomas j hehe det er sku pænt ligeglade med om du siger du vil klage over dem.. de har ikke resurserne til den slags sager, sådan er det bare desværre ..

  • #20   14. nov 2009 der er ikke mange mennesker der ikke ville lade handlen gå tilbage, hvis der står 4 personer med baseball bat smiley

  • #21   14. nov 2009 En køber ledes til at tro, at bilen har kørt færre kilometer og dermed har en større værdi. Kan forholdet bevises, vil sælger efter omstændighederne kunne straffes for bedrageri.

    Det bliver køberen af bilen imidlertid ikke stillet bedre af, men – igen, hvis forholdet kan bevises - er køberen efter de køberetlige regler, alt efter omstændighederne, berettiget til et forholdsmæssigt afslag eller til at hæve handelen.--
    • Hæve købet. Det betyder, at handlen går tilbage. Du kan som udgangspunkt kun hæve købet, hvis manglen er væsentlig. Du skal normalt have hele købesummen tilbage, inklusiv leveringsomkostninger.

    så uanset hvad blå blink siger om deres resourcer har du en legit sag ligeså snart du kan bevise det.
    jeg vil ikke lade det her gå
    første ville være køre direkte derud og løft ham op imo.


  • #23   14. nov 2009 hvad er hans forklaring på km forskellen?

  • #24   14. nov 2009 ro på nu, selvtægt er IKKE en løsning.



  • #25   14. nov 2009 nej - selvtægt er langt fra løsningen... meld dig ind i FDM og lad dem klare sagen for dig... langt bedre end advokat.. som jeg ser det, har du gode beviser.. slutseddel med km notering, oplysninger på bilviden... så.. lad FDM klare ham for dig..

  • #27   14. nov 2009 Hvis han har en dyr bil, så hæld en bøtte lakfjerner ud over den.

    Du skal nok ikke regne med, at du får dine penge igen, uden at du selv skal betale for en retssag. Søg rundt på nettet, og se om andre er blevet snydt af ham - så kan i slå jer sammen.


  • #28   14. nov 2009 da SQUIRREL - KÆMPE AFSLAG på nedlagt landbrug : FDM tager sig ikke af sager, der er opstået udenfor medlemsperioden. Så hvis ikke han er medlem allerede, så vil en indmelding i FDM ikke ændre noget.

  • Jan  M
    Jan M Tilmeldt:
    dec 2003

    Følgere: 1 Biler: 2 Svar: 700
    #29   14. nov 2009 Og til det store spr: hvad har du givet for den.

    En Carina E er jo ikke den nyeste bil på markedet.


  • #30   14. nov 2009 Tag nogen stykker ud til ham, hold ham så han kan se på, mens i pisser i hans bil, tag så hans nøgler og smid dem i nærmeste kloak, slut af med at give ham et lag tæsk.

  • #31   14. nov 2009 Hehe! Du får civiliseret hjælp på højeste plan her på BG smiley

  • #32   14. nov 2009 Meld ham og husk din slutseddel....

  • #33   14. nov 2009 Har haft en ligenden sag kørende, dog med mc! Efter 2 1/2 år blev sagen afgjort (det var for 4 uger siden). Nu venter jeg dog stadig på pengene og det er ikke sikker jeg får dem. Motorcyklen har stået stille i al den tid, har kun kørt 150 km med den.

    Hvis du går til en advokat vil han også sige det de andre skriver, ta nogen fyre med ud til ham og forklar ham hvad konsekvenserne er hvis han ikke tager bilen retur eller giver et pænt afslag. Det ville jeg selv gøre.

    Hvis han ikke giver penge, må du sørge for at han ikke lukker et øje om natten.. Smid hans telefonnummer på escort og bøsse sider, så bliver han bare ringet op hele tiden smiley


  • #34   14. nov 2009 det er mig der har købt den skrev fra min brors profil. er klar over det ikke er en ny bil mere gav derfor 16000 for den i den tro den kun have gået 1600000 det er en årg 96 og den har set sadvanlige rust i dørene og den ene skærm ellers nogenlunde fin. han er ikke til og stikke i det fjols men sidste gang jeg handler med den slags mennesker det helt sikkert.
    politiet ville som sagt ikke gøre noget så må prøve advokat halløjen og se hvad de siger ellers køre vi den bare færdig og så må vi lade den skid være slået


  • #35   14. nov 2009 en bedstefar bil med over 400k kilometer på bagen..

    shit hvor sørgeligt :S


  • #36   14. nov 2009 Send ham følgende link - SÅ KAN HAN LÆRE DET!

    http://insultsondemand.com/


  • #37   14. nov 2009 Glem alt om at få pengene ind igen.. Glæd dig over det "kun" er 16.000 kr, og tag det som dyre lærepenge til næste gang du skal købe bil..

    Hvis du laver et civilt søgsmål, så får du sikkert kun et par tusinde kroner retur, hvis manden altså kan betale, man kan jo ikke plukke en skaldet...

    Personligt ville jeg skille mig af med bilen, da det dagligt ville irriterer mig at køre i den, når man er blevet snydt..


  • #38   14. nov 2009 Mikkel T
    har lidt samme tanke men har drøftet det med konen vi køre det 1 1/2 år færdig i den og hvis den kan synes til den tid så bliver den det og derefter skudt a og hvis den ikke kan bliver den hugget op derefter og så køber vi en nyere bil


  • #40   14. nov 2009 Ok.. Dit næste "problem" er jo at du ikke aner hvornår der er skiftet rem og vandpumpe på den. Kan regne ud at servicehæftet er væk, og han er fuld af løgn...

  • #41   14. nov 2009 HUSK - udskriv annoncen og ta' "screen shots" af hele annoncen... til senere bevisførelse...

    HUSK - du har på din indboforsikring en retshjælpsdækning.. mange ved slet ikke de har den, og det gjorde du sikkert heller ikke... kontakt dit forsikringsselskab mandag morgen og bed om "...at snakke med deres jurist i forbindelse med en sag jeg gerne vil have kørt på min retshjælpsdækning i forbindelse med min indboforsikring"


  • #42   14. nov 2009 nej viste jeg ikke lige. jeg skifter tandrem og ventildækselspakning og olie plus filter så får den ikke mere.

  • #43   14. nov 2009 jep og det er privat handel smiley
    jeg har et princip hvad angår bilhandel selvom det er lidt ved siden af nu selvfølgelig hvor du har købt bilen, men har så nydt godt af det...
    "altid" giv 10k mere hvis det er og køb fra et anerkendt selskab- hvorfor?
    6måneder 100%, 2år reklamationsret, fortrydelses aftale, ingen hovedpine.
    fra en privat person er det overstået efter den er omregistreret
    privat gør det meget sværere i alle henseende han har ik noget ry at skulle tænke på er sikkert fløjtende ligeglad og ender med påstand mod påstand.
    jeg kan virkelig blive harm over sådan nogle bedrager r..huller smiley


  • #44   14. nov 2009 ja det bliver det også næste gang denne her får lov og køre førdig og så kommer der en nyere bil til næste gang

  • #45   14. nov 2009 Lidt info. I Vmax blad nr 118 side 5 er der netop en artikel vedr km fusk. Faldt lige over den..

Kommentér på:
hjælp jeg er blevet snydt km fusk

Annonce