{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
641 visninger | Oprettet:

Opfølgning på Generalforsamling... {{forumTopicSubject}}

HEY!!!
Citat:
"Mandag D. 1aug kl 19.30 er der stiftene genneralforsamling i Fuglebjerg hallen..

Vi er nogle fra Næstved, Slagelse og Fuglebjerg der vil tag kampen op mod politikerne...
Grunden til at vi vælger tidspunktet her er at, der for et par weekender siden var 5 ulykker med unge indblandet på EN weekend.. bare for at vælge et eks. så vi synes det er rimelig relevant at vi for lavet en bane så vi kan gøre vejene lidt mere sikre at færdes på.. .. og så er man så småt begyndt at snakke om, om det måske var en idé at lave en bane til de unge her ovre.. til at hjælpe os har vi allieret os med Flemming Jay, måske bedre kendt som ham der arrangere DHB. Han ved hvad der skal til for at få sådan nogle ting på benene, og har også en masse gode kontakter.. formålet med genneralforsamlingen er at få MANGE underskrifter, det er en kæmpe hjælp hvis vi kan vise bare 500 underskrifter. og så er det at få politikerne til at åbne øjnene for os.. de skal se hvor mange unge det egentlig drejer sig om der er for, at der skal laves en bane så det kan blive legalt at køre ræs.
For at støtte os vil, Flemming jay DHB arrangør, Martin Jensen DTC køre, Dansk Metal, indtil videre være til stede i hallen.. til at dække det vil være, TV2 øst og Sjællands-tidende..

Jeg håber rigtig meget på at se rigtig mange mennesker den dag.. for det er vel i vores alles interesse at vi kan få lavet en bane, og få ræs gjort til en legal sport li som alt andet..

Mvh Allan..." Citat slut

Jeg var bare interesseret i at hører hvad der blev den opfølgende generalforsamling som skulle være afholdt i starten af december?

Iniativet er skam stadig godt nok, men det kommer bare til at virke hamrende useriøst hvis der ikke bliver fulgt op på det.

MVH BoomBoy


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Opfølgning på Generalforsamling...
Kommentér på:
Opfølgning på Generalforsamling...

Annonce