{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.094 visninger | Oprettet:

Golf 3 trækker ikke {{forumTopicSubject}}

jeg har et problem med miin golf 3 1,8 fra 96 når man giver fuld gas trækker den slet ikk og den kan ikke tage over 4000 omdrejninger. og når man giver lidt mindre gas trækker den lidt bedre men kan stadig ikke trække over de 4000 omdrejninger den dør helt ud...

hvad kan det være... kan det være min katalysator der er brændt sammen eller ???

håber i kan hjælpe miig...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Golf 3 trækker ikke
  • #1   13. mar 2012 Kan også meget vel være din brændstofpumpe, dette forklare også hvorfor den reagere bedre ved at give mindre gas

  • #2   13. mar 2012 hvis katten er klappet, kan du høre, at det rasler, når du gasser op i tomgang, så det skulle være ret nemt at udelukke.
    eller prøv og bank den med en lille hammer, og hør, om der er noget, der rasler i den.


  • #3   13. mar 2012 Det er bestemt ikke i alle tilfælde at katalysatoren rasler, når den er smeltet.

    Det lyder ihvertfald som om at den ikke kan komme af med udstødningsgassen.


  • #4   13. mar 2012 Sørensen A >> Det er ikke helt korrekt... Katten kan sagtens være defekt uden at være faldet sammen. Hvis den et stoppet til, kan det ikke høres ved at banke på den.
    Prøv at få en til at give motoren nogle omdrejninger. Mærk selv på udblæsningen ved bagpotten. Hvis der kun kommer en smule udstødningsgas ud og/eller gassen er rigtig varm, er katten stoppet til.


  • #5   13. mar 2012 Tjek din karburatorflange... Kan være der er en lille revne som først udvider sig nok til at suge falsk luft, når den kommer op omkring de 4000 omdr.

  • #6   13. mar 2012 Jacob K >> Det forklarer ikke at den ikke kan tage omdrejninger. Så en tråd præcis magen til denne igår, dog med en anden bil. Det er sjovt at følge med i de mange bud der kommer på hvad det mon kan være.
    Manden skal starte et sted, så hvis han nu starter der hvor han ikke skal skille noget ad først, så kan han bagefter svare på om problemet blev fundet, eller om han skal lede et andet sted.

    Som at sige "det er nok din benzinpumpe"... Så køber manden en ny benzinpumpe, monterer den og finder så ud af at de 1200 kr. han betalte for den, havde været givet bedre ud hvis han havde kørt den til en mekaniker der kunne fortælle ham, hvor problemet var.

    Den var ikke møntet på dig CJ, har bare set rigtig mange tråde hvor folk nærmest skifter ALT mellem nummerpladerne før de finder fejlen, bare fordi de får gode råd, men ingen guide i hvordan de selv kan kontrollere om problemet ligger det pågældende sted.


  • #7   14. mar 2012 Enig med dig Menace, man skal altid starte med at kontrollere de ting er lettest tilgængelige og som ikke koster noget smiley Lige præsic en brændstofpumpe kan koste alt mellem 800 og 15000 og er et rigtig dumt sted at begynde :). Men var også bare et umiddelbart bud.


  • #8   14. mar 2012 Lyder typisk som om katten er blokket til, har selv oplevet det samme, der var det katten der ikke længere var flow igennem. Så jeg ville starte med at tage den af og se om det hjælper.



  • #9   14. mar 2012 tusind tak for alle de gode svar katten den rasler nemlig i tomgang men var i tvilv om det kunne ha noget med det at gøre men piller katten af idag og ser om det er det... hvis det er flangen ved kaburatoren kan jeg vel sprøjte noget ned ved den så vil den automatisk gi omdrejninger ville den ikke??

Kommentér på:
Golf 3 trækker ikke

Annonce