{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Race Aalborg: Hvornår skal vi igang?
  • #2   16. mar 2012 Super:) det er også fair nok et eller andet sted. Selv om det aldrig bliver til noget, men vi venter til april så:)

  • #3   16. mar 2012
    Information omkring Grand Opening for "STRIBEN ESBJERG"

    Dato: 6/4-12
    Tidspunkt: 16:00-00:00
    Adresse: Molevej, Esbjerg

    Som et skridt tættere på vores kommende, lovlige bane har vi i år fået lov til at afholde lovligt ræs til vores Grand Opening. Dette betyder, at alt i år vil være helt anderledes, så der kommer derfor her lidt praktisk information.

    Program
    Vi har i år valgt IKKE at starte hos Extreme Car Parts. I stedet starter vi i år direkte fra haven, på Molevej. Her vil Extreme Car Parts stille en salgsbod op med gode rabatter. Derudover vil hans leverandører også være til stede.

    16:00: Salgsboder åbner. Der vil være musik leveret af Loud’N’Proud og vi har i år også valgt at åbne en pølsevogn og (mod vores politik) et øltelt, så der er mulighed for forplejning hele dagen. Derudover vil Stribens bod også være åben, så der er mulighed for at tegne medlemskab og købe merchandise.

    19:00: Der åbnes op for syning og tilmeldelse af biler, der ønsker at køre ræs.

    19:30: Det officielle ræs starter

    00:00: Ræset stoppes

    Indsamling
    Der vil ved Stribens indmeldelsesplads være placeret en stor ”sparegris” i form af en mælkejunge. Planen med denne er, at alle smider en mindre donation i. Det kan være alt fra 10 kr. og opefter. Efter åbningen er det så meningen, at alle pengene bliver samlet og brugt til at skubbe baneprojektet videre, så hurtigt som muligt. Så støt banen og Striben og kom forbi med din donation. Skulle nogen være interesseret i at give en større donation (over 1.000 kr.) vil deres navn/firmanavn komme på vores nye hjemmeside samt flere gange blive nævnt på dagen over højtalerne. Derudover kan vi tilbyde firmaer, der giver større donationer, at vi kan hænge deres banner, flag eller lign. op på muren langs Molevej.

    Regler for kørerene
    Da det er et lovligt arrangement vil der være få regler, som de kørende skal følge. Der er tale om et DASU løb og der skal derfor købes endags licenser for at kunne køre. Prisen på disse bliver 50 kr. Har du i forvejen en DASU lisens, gælder dette også. Licensen bliver udsted i forbindelse med, at bilen bliver godkendt i teknisk kontrol. Den tekniske kontrol går ud på, at bilen er udstyret med: Alm. sele, dot-/e-godkendte dæk, fastspændt batteri. Derudover skal føreren være alkoholfri og være udstyret med hjelm under kørsel. Der vil være mulighed for at leje en hjelm for 20 kr. og at købe en hjelmhue for 20 kr. Det er tilladt at medbringe egen hjelm.

    Biler uden nummerplader kan køre på lige vilkår med de øvrige indregistrerede biler, såfremt der ikke er tale om dragkøretøjer eller specialkonstruerede køretøjer. Disse kan kun køre én af gangen som opvisning. Det samme gør sig gældende for motorcykler.

    Der vil IKKE være tidstagningsudstyr til stede.

    Øvrig information
    Der vil være toiletter på pladsen.

    Der vil blive lavet et udstillingsområde for biler, der ønsker at udstille. Ønskes dette, meddeles det til crewet ved ankomst.

    Der MÅ IKKE laves brændere i opstartsområdet. Der arbejdes på at lave et særligt område, hvor man kan lave brændere.

    Alle publikum og kører skal følge de tilstedeværende officials anvisninger. Løbsofficials vil være uddannet med licens fra DASU.

    Fotografer må kun opholde sig i publikumsområdet, med mindre de har et pressekort.
    ..


  • #4   16. mar 2012 Er der slet ikke nogen i Aalborg som bare mødes for hyggens skyld dvs. Ingen race?? Det er der jo ikke noget i:-)

  • #5   23. mar 2012 STRIBEN VEJR I DAG !! ses i aften drenge smiley

  • #6   23. mar 2012 Jeg kommer ihvertfald:-)

Kommentér på:
Race Aalborg: Hvornår skal vi igang?

Annonce