{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.128 visninger | Oprettet:

Bmw 316i E36 {{forumTopicSubject}}

Hey alle sammen...

Jeg har kigget lidt på en Bmw 316i med original Chip, fra 1993. Så det altså en 114Hk fra 1993 der er tale om... ved i hvad der er af udstyr i sådan en fætter??? af hensyn til hvor mange elruder, elspejle, servo, abs og alt det der??? har ikke kunne finde det på nettet smiley håber der er nogle af jer her inde, der har mere styr på det end mig... håber i kan hjælpe, og forsat god dag, samt tak på forhånd..

Hilsen Eghjort


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Bmw 316i E36
  • #1   6. sep 2012 Det kommer jo an på hvilken udstyrsmodel det er. Spørg sælger smiley

    Men kan da sige at den har servo, abs og elruder for.
    Mange har soltag, men aircon og den slags er yderst sjælden.


  • #2   6. sep 2012 okay smiley har de elruder bag ved, eller kan det passe at den ikke har ruder bagved som kan rulles op og ned, for kan ikke se nogle håndtag eller knapper på billederne smiley

    og når den tikker en smule, tror du så stadig der kan være mange måneder tilbage i motoren smiley


  • #3   6. sep 2012 Er det en coupé kan ruderne ikke flytte sig, men hvis den har døre bag, er der enten manuel eller elektrisk rudehejs.

    Der er en del af dem der tikker, nogle kører længe med mens andre ikke gør. Ville få det lavet, hvis det var mig.


  • #4   6. sep 2012 de kan fås med masser af udstyr. aircon, klima, boardcomputer, soltag, elruder for og bag, m-ech udstyr, sportskabine, læderstue, med og uden airbags, manual og automatgear. du er nød til at spørge sælger.

  • #5   6. sep 2012 Gå efter en som har kørt først i f.eks Tyskland og så siden blevet importeret. De importerede har ofte mere udstyr som f.eks klima.
    Tikkeriet er ofte pga slidt knast, og det gør de fleste af dem indtil denne er skiftet.
    At den har chip i kan antyde at tidligere ejer her gået op i at den skulle yde mere, så måske den har fået lov til og arbejde end del. Men 1.6 er en lille motor til en bil på den størrelse og de køre gerne kun ca 11 km/l, så hvis din forsikring er til og betale kan du lige så godt købe en 6 cyl. Den er ik nævneværdigt dyrere og køre i.


Kommentér på:
Bmw 316i E36

Annonce