{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.255 visninger | Oprettet:

TIL ALLE der kommer på striben KBH!!! {{forumTopicSubject}}

*** Advarsel; Dette er et langt indlæg, så hvis du ikke har tid til at læse det nu, så kom igen en anden dag ! ! ! Har du tid til at læse det nu, så gør det, og læs det ordentligt igennem!! ***

God aften hjemme i stuerne folkens smiley


Formålet med dette indlæg er ikke direkte at komme med kritik af nogen, eller fordi jeg på nogen måde vil bestemme eller fortælle andre, hvad de skal gøre når de kører rundt inde på striben... det er nok nærmere bare en lille reminder om hvad der måske er smart at gøre! (Vi kan også bare kalde det for et gevaldigt los i røven til visse personer!)

Hvad er det præcist der sker inde på striben i kbh?? folk mødes ved IKEA og kører derfra videre til Midtager, ja det er jo ingen hemmelighed for politiet at der bliver kørt der, så gider ikke sidde og censurere vejnavne og stedangivelser!!
Ved midtager er det så meningen, at de fleste af os sikkert gerne ville se noget race, evt. køre lidt selv, hvis man er til den slags ?? smiley
MEN... det kan man bare ikke komme til, og her er lidt af årsagerne:
1: Folk bliver ved med at ligge og kører op og ned ad vejen, for lige at sikre at alle har set deres bil...

2: Folk parkerer på fortove, cykelstier, rabatter, vejkanten og alle steder, hvor bilerne kan presses ind...

3: "Publikum" placerer sig nærmest ude på vejen, eller bliver ved at rende ind over vejen...

Hvad kan der gøres, for at vi kan få lov at køre noget race???
Eftersom at Midtager er det eneste egentlige sted, der er at køre/mødes lige pt. må det udnyttes så godt det kan. Jeg vil foreslå, at folk der skal race, eller blot ud og lufte bilen, kører ned i enden ved lyskrydset Midtager / Vallensbækvej... drejer til højre op til abildager som kommer på højre hånd... op ad den og op til gammelager, som også kommer på højre hånd! Når man kommer ned for enden af den, så holder man sådan set ved midtager igen, nemlig lige der hvor racene bliver startet!! SMART IK??? så kan folk holde i kø der, istedet for at klumpe sammen midt i det hele smiley

Jeg vil også foreslå folk der parkerer på fortove/cykelstie, at i bruger den øverste etage når i engang skal køre derfra!! få en anden publikum til lige at vinke jer ud når der ikke kommer nogen biler kørende!!! (DET ENDER SQ SNART GALT HVIS FOLK BLIVER VED BARE AT KØRE UD MIDT I DET HELE!!!!!)

Og ang. publikum... træk helt op på græsset og stå!! Kan godt være i så ikke kan mærke vindpustet fra bilerne, men til gengæld så er chancerne for, at der er en som bliver kørt ned altså betydeligt mindre, hvis man står 1-meter længere inde!

Det var bare lidt forslag til, hvordan det kan gøres lidt bedre og vi evt. kan få noget race at se... istedet for at der ingen er der vil køre, da de er bange for der kommer en fodgænger eller en bil ud foran dem, mens de racer!!

--------------------------------------------------------------------

Nå men så har jeg også en lille "skide-balle" til mange forskellige mennesker der kommer på striben...

LAD nu være med at gå/stå og drikke øl / spiritus... det er sq ikke en opvarmning til en fest! Det er gaderace!!
LAD nu være med at gå/stå og "fyre den fede"... det er sq ikke en opvarmning til en fest! Det er gaderace!!
LAD nu være med at ligge og lave ringe blandt publikum!!!
LAD nu være med at RACE tilbage imod publikum!!!
LAD nu være med at gå ud på vejen "for at komme tæt på racet"
Lad jeres hunde blive i bilerne, og hiv dem ud til lige at blive luftet hurtigt engang imellem...

OG så tænd dog for helvede for lyset på bilerne når i kører rundt derinde!!! Det kan godt være det er "smart" man kan høre bilen, før man kan se den... men for skide-smart er det når DU har blod på forruden, buler i bilen og ET LIV PÅ SAMVITTIGHEDEN???

Det gælder sq lige så meget folk der ligger og kører kun med positionslys, hvad enten de er hvide, gule, grønne, røde eller blå!!! De giver bare ikke lys nok, til at føreren kan orientere sig ordentligt, eller til at fodgængere lægger ordentligt mærke til at der kommer en bil!!!

Endnu en ting!! RESPEKTER POLITIET!! Det kan godt være de kommer og "ødelægger" aftenen for os, men det er trods alt os der er på den forkerte side af loven, angående dette!!! LAD DOG FOR HELVEDE være med at kaste flasker, sten eller hvad der nu er i nærheden efter dem! I sidste ende er det ikke dem der taber "slaget om striben!! Og med folks opførsel overfor politiet, kan jeg ærligt talt godt forstå at de ikke vil støtte nogle af os i kampen om at få nogle baner til at køre på herhjemme i DK!!
Har i personligt noget imod politiet, syntes jeg i skulle tage et andet sted hen og pisse på dem... så er de også beskæftiget, så vi kan få lov at køre race imens!!!

/Martin

PS. Hold venligst denne tråd ren... kom gerne med jeres meninger/holdninger ang. dette emne, men ellers bedes i starte jeres egen tråd!!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  TIL ALLE der kommer på striben KBH!!!
Kommentér på:
TIL ALLE der kommer på striben KBH!!!

Annonce