{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.051 visninger | Oprettet:

Er du det medlem vi mangler i crew ? {{forumTopicSubject}}

Hej.

Os fra striben-esbjerg's crew står i en situation hvor vi godt kunne bruge nogle personer der har et indædt ønske om og blive en del af et større netværk og muligheden for uddannelse, komme i rampe lyset, forsiden af en avis på tv o.lign.

Vi har bl.a et tæt samarbejde med Striben Hedensted og flere klubber har også meldt ud at de kunne bruge lidt hjælp fra striben-esbjerg, så det er bare med og få meldt dig som crew, inden der igen bliver lukket for tilgang af nye medlemmer.

Vi er dem der ligger forrest i rækken af foreninger der afholder streetrace på lovlig vis og bliver den første forening i danmark der får egen bane til afholdelse af 201 meter streetrace i 2014, men i kender jo sikkert en del til striben-esbjerg, så yderligere reklame er vel unødig.

Vi har 5 datoer i år hvor der afholdes lovligt race, hvor den første er på langfredag den. 29/3 og kan på alle datoer godt bruge 3-5 personer som vagt personel på forskellige poster, som fx. syn af biler, line up, warm up, bane midt, bane slut, afspærring, brænderplads og adgangs kontrol.

Så hvis du går rundt med benzin i blodet og vil være med til og gøre en forskel for mange, så er det bare og kontakte undertegnede eller striben-esbjerg, kontakt information finder du/i på vores hjemmeside striben-esbjerg.dk

Det er ingen hindring at du fx. sidder i kørestol eller er dårligt gående, da vi i Esbjerg tager hånd om alle, uanset deres fysik eller handicap - Her er alle velkomne, det er bare og finde den rette opgave og dele glæden ved denne type arbejde.

På vegne af crew i Striben-Esbjerg


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Er du det medlem vi mangler i crew ?
Kommentér på:
Er du det medlem vi mangler i crew ?

Annonce