{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.357 visninger | Oprettet:

Jonas L
Jonas L
Tilmeldt:
15. feb 2013
Følger: 1 Emner: 38 Svar: 39

Suzuki Splash VS Kia Picanto {{forumTopicSubject}}

Hey

Skal bruge en lille økonomisk bil til kørsel til og fra arbejde (ca. 20km pr. vej) og rundt til diverse fritidsaktiviteter. Er på elevløn så, den skal være så billig i drift som muligt. Langt på litteren, billig at forsikre, billig i afgifter osv.

Har et absolut max budget på 75.000 kr,- men vil helst gerne under det. Har derfor set mig lun på to brugte biler fra endten 09/10. En suzuki splash eller en Kia picanto.

Splash: http://www.bilbasen.dk/brugt/bil/suzuki/splash/10-gls/1586036

Picanto: http://www.bilbasen.dk/brugt/bil/kia/picanto/11-pure/1401747

Nogen der ejer eller kender nogen som ejer en af overstående biler? Undrer mig lidt over at Picantoen er så billig når den ikke er ældre, og ikke har kørt længere end den har. Og det er ikke meget jeg har kunne finde på Splash'en. Synes sjældent den bliver nævnt i forbindelse med små øko biler, og kun meget få at finde i galleriet her på forum.

Generelt set spørger jeg hvilken bil jeg vil blive gladest for. Hvor langt kan jeg regne med at begge biler vil køre på literen? Man kan vel ikke regne med det der står. Er der nogle generelle problemer med modellerne? Der skulle helst ikke opstå uforudsigelige reparationsudgifter de første par år..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Suzuki Splash VS Kia Picanto
Kommentér på:
Suzuki Splash VS Kia Picanto

Annonce