{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.095 visninger | Oprettet:

Vedr. brug af "Striben Aalborg". {{forumTopicSubject}}

Hej allesammen,

Der er åbenbart nogen der mener det er en god idé at underskrive med "Striben Aalborg" i en sms der lige er skruet sammen en lørdag.

Idéen er også rigtig god med træf lørdag, men for alle parters skyld ville det være bedst at folk blev enige om, ved Euromaster i aften, hvor man kører hen, og hvor det IKKE er Støvring. Det skal understreges at vores aftale med ejeren af Storvask i Støvring som udgangspunkt kun gælder om fredagen. Underskriver man med Striben Aalborg vil det ses udefra, somom vi også arrangerer træf andre dage, og ikke overholder vores aftale omkring at det er fredag vi bruger anlægget derude.

Skulle folk beslutte sig for at tage til Støvring alligevel, henstilles på det kraftigste til at affaldsspandende bliver taget frem (de står ved Storvask), og tømt efter behov i containeren bag lastbils-tankanlægget, og stillet tilbage hvor de blevet taget fra. Dette inkluderer at der lige må være et par stykker der går en tur og tager det værste skrald (cigaretpakker og dåser), så vi ikke efterlader en svinesti.

Jeg håber I kan se det fornuftige i ovenstående, og forstår årsagen til at den bliver skrevet. Det er for vores alles bedste smiley Hvis vi får styr på dette, er der god mulighed for støtte fra kommunen til et anlæg vi kan bruge til formålet.

- Derudover har jeg i dag talt med ejeren af Tulip Corner, grillen ved Storvask, der var tilfreds med oprydningen efter i går, og at der ikke var lavet flere unoder ved Storvask området. Fortsætter vi i samme gode stil, vil de gerne holde åbent fredag aften også, således der vil være god mulighed for at købe mad og drikkevarer. Så husk det nu smiley Det kunne være en fed mulighed at åbne op for.

God aften til jer alle!

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Vedr. brug af "Striben Aalborg".

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce