{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
756 visninger | Oprettet:

Normal (review). {{forumTopicSubject}}

Normal (2007)

Det var ikke en film jeg kendte til, før jeg så den i dag på ’Tv2 Film’. Den har fået under 600 ratings på imdb, så det er bestemt ikke en blockbuster…

Filmen omhandler en håndfuld personer, hvis liv er påvirket af en trafik ulykke, hvor en ung mand på 16år blev dræbt. Hans mor er synderknust og helt ved siden af sig selv, hun prøver at håndtere sin sorg, men det er svært. Hun glemmer næsten hendes anden søn, lillebror til den afdøde, faderen i familien har travlt med sit arbejde, og virker ikke til at være påvirket af tabet af sin søn. Det gør det ikke just nemmere for moderen, og forandring er uundgåeligt hvis den lille familie skal fungere igen.
Den afdødes ven bliver løsladt fra et ungdoms fængsel, hvor han har været siden ulykken, da det var ham der kørte bilen, som i øvrigt var stjålet. Han kommer hjem til sin far, men er ikke rigtig ønsket og elsket. Han har også sine dæmoner at kæmpe med, efter ulykken..
En underviser på et universitet, indleder en affære med en af hans elever, efter hans kone har forladt ham. Han er trist og fortvivlet, men tager sig alligevel af sin bror, som er en smule autistisk. De to brødre var også med i trafik ulykken, og de begge kæmper med at komme videre med deres liv, men det er lettere sagt end gjort.

Det er en ganske fornuftig film, ikke en stor og følelsesladet tåreperser som det umildbart godt kunne ligge op til. Men den viser meget fint hvordan de forskellige personer bearbejder deres sorg, følelser og dæmoner efter den tragiske hændelse.

Filmen burde ses af flere, der er også nogle kendte ansigter med, så det er egentligt lidt underligt at den er så overset som den er..

http://www.imdb.com/title/tt0905357/

Anders B. rating: 7/10 stjerner.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Normal (review).

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce