{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
756 visninger | Oprettet:

The Dilemma {{forumTopicSubject}}

Hey All.. her kommer lige et til smiley

Kevin James og Vince Vaughn spiller sammen i denne komedie af Ron Howard fra 2011.

De to rigtig gode venner Ronny (Vaughn) og Nick (James) driver en virksomhed sammen, og de er på nippet til at få deres store gennembrud og få en god kontrakt hos et af de store firmaer i bilindustrien i USA, nemlig Chrystler. Samtidig er Ronny på frier fødder, han mangler bare lige det helt rigtige sted at gøre det. Men, i hans søgen efter det perfekte sted finder Ronny ud af at Nick´s kone er Nick utro, ups !

Nu er Ronny i et kæmpe dilemma, for han vil gerne fortælle det til hans bedste ven jo, og han forsøger, men får det ikke sagt i første ombæring, og så bliver det sværere og sværere for ham at få det sagt. Han vil heller ikke risikere at ødelægger deres chance for at få kontrakten i hus, og samtidig bliver han presset af Nicks kone til ikke at sige noget som helst til Nick… What to do..?

Ved første øjekast er det en ganske underholdende komedie, både Kevin James og Vince Vaughn levere varen uden at overskygge hinanden. Og der er en del sjove scener i filmen. Jeg synes dog ikke at det udelukkende er en komedie, selve historien om venskabet og om det dilemma der er beskrevet, er faktisk en ganske god fortælling, og det er de fleste der kan reletere til den på en eller anden måde, om ikke andet så kommer man til at tænke på hvordan man selv ville handle i den situation, eller hvordan man ønsker at ens ven(ner) ville håndtere en sådan problemstilling.
Jeg var godt underholdt, en film man nærmest SKAL se med sin bedste ven..

Imdb: http://www.imdb.com/title/tt1578275/
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=YpNrgg6JJ7w&feature=fvst

Anders B. rating: 8/10


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  The Dilemma
Kommentér på:
The Dilemma

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce