{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.377 visninger | Oprettet:

Information omkring Striben-Esbjerg Raceday #1 {{forumTopicSubject}}

Dato: 30/6-12
Tidspunkt: 12:00-00:00
Adresse: Molevej, Esbjerg

Sidste gang trodsede op mod 10.000 mennesker regn og blæst, men denne gang har vi sørget for sol og varme. Det har givet os mod på at give Jer mere lovligt ræs inden banen kommer. Esbjerg kommune har derfor givet os fire løb mere i år, så nu er det blevet tid til, at Striben-Esbjerg fyrer endnu et fedt arrangement af. Vi har lært af vores fejl til Grand Opening og er nu i samarbejde med BAES Sport og SixpenceMedia klar til at holde vores Raceday #1, hvor der vil være både fest, damer, fede biler og selvfølgelig masser af ræs.

Som noget nyt vil vi denne gang, ud over det almindelige ræs, opstilles tribuner, laves en markedsplads og en brænderplads og meget mere. Dette betyder også, at vi har udvidet publikumsområdet væsentligt denne gang, så det nu er muligt at kunne ræset langs hele banen.

Ideen med sommerens fire løb er, at vi fra gang til gang gør arrangementet større og vildere, så vi d. 29/9 slutter sæsonen af med et brag af et arrangement og det er derfor vigtigt, at I kommer og støtter op om Striben-Esbjerg og kommer med Jeres meninger.

Program
12:00: Markedspladsen åbner. Der vil denne gang være musik leveret af Havana og Den Kække Gris, som opstiller et særligt partytelt og der vil igen være mulighed for at købe mad og drikke på stedet.

12:30: Der åbnes op for syning og tilmelding af biler, der ønsker at køre ræs. Se mere info under punktet regler.

15:00: Det officielle ræs starter

00:00: Ræset stoppes, hvorefter der er afterparty på Havana og Den Kække Gris. Havana sørger for bus fra løbet og ind til Havana. Første afgang er kl. 23.00 og derefter vil bussen kører frem og tilbage ind til kl. 01.00.

Regler for de kørende
Da det er et lovligt arrangement vil der være få regler, som de kørende skal følge. Der er tale om et DASU løb og der skal derfor købes endagslicenser for at kunne køre. Prisen på disse bliver igen 50 kr. og alle, der kører med i bilen skal have en licens. Har du i forvejen en DASU lisens, gælder denne og det er derfor ikke nødvendigt at købe et nyt. Licensen bliver udsted i forbindelse med, at bilen bliver godkendt i teknisk kontrol. Den tekniske kontrol går ud på, at bilen er udstyret med: Alm. sele, dot-/e-godkendte dæk, fastspændt batteri. Derudover skal føreren være alkoholfri og alle i bilen skal være udstyret med hjelm under kørsel. Husk derfor at medbringe hjelme, da der vil være begrænset mulighed for at leje en hjelm.

Vi har søgt DASU om og forventer tilladelse til, at biler uden nummerplader samt biler med udenlandske nummerplader kan køre på lige vilkår med de øvrige indregistrerede biler, såfremt der ikke er tale om dragkøretøjer eller specialkonstruerede køretøjer.

Specialbiler og motorcykler kan kun køre én af gangen som show.

Der vil denne gang være en speaker tilknyttet ræset, så kørerne skal derfor være forberedt på at kunne fortælle noget om deres biler.

Der vil heller ikke denne gang være tidstagningsudstyr.

Der MÅ IKKE laves brændere i opstartsområdet. Der henvises i stedet til brænderpladsen.

Øvrig information
I Striben-Esbjergs ånd vil der igen være gratis entré til arrangementet. Dog koster det 50 kr. hvis man ønsker en siddeplads på tribunen.

Der vil være toiletter på pladsen, både almindelige og handicaptoiletter.

Alle publikum og kørere skal følge de tilstedeværende officials anvisninger.

Løbsofficials vil være uddannet med licens fra DASU.

Fotografer må kun opholde sig i publikumsområdet, med mindre de har et pressekort.


Følg begivenheden her: https://www.facebook.com/events/471096692904293/

Vi ses til en fed omgang ræs!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Information omkring Striben-Esbjerg Raceday #1
Kommentér på:
Information omkring Striben-Esbjerg Raceday #1

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce