{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.880 visninger | Oprettet:

Martin S
Martin S
Tilmeldt:
3. okt 2012
Følger: 1 Emner: 3 Svar: 15

Betinget frakendelse {{forumTopicSubject}}

Jeg synes ikke reglerne er helt klare omkring dette.

Altså hvis man inden for perioden på 6 mdr fra Politiets indkaldelse dumper enten teori eller køreprøven får man ikke kortet med sig, før begge prøver er bestået.

Efterfølgende, i prøvetiden får man en ubetinget frakendelse hvor man normalt ville have fået en betinget frakendelse? Så har man et antal klip her eller giver et enkelt klip en ubteinget frakendelse? Jeg synes informationen er megarodet på nettet.

Hvis man nu lad os sige dumper prøverne inden for de 6 mdr eller ikke tager dem pga. udlandsrejse? Hvad sker der så? Så skal man aflevere sit kort eller konverteres den betingede til en ubetinget (der jo er noget hårdere da den har kørselsforbud i minimum 6 mdr)??

Jeg har svært ved at hitte hoved og hale i det?


Kommentarer på:  Betinget frakendelse
 • #1   11. sep 2018 "Altså hvis man inden for perioden på 6 mdr fra Politiets indkaldelse dumper enten teori eller køreprøven får man ikke kortet med sig, før begge prøver er bestået. "

  Forklaringen ligger i ordet Betinget : der er nogle betingelser du skal opfylde og hvis du ikke kan dette, mister du førerretten.

  Derefter er det forfra med erhvervelse af kørerkortet.


 • Martin S
  Martin S Tilmeldt:
  okt 2012

  Følger: 1 Emner: 3 Svar: 15
  #2   11. sep 2018 Jo det forstår jeg men bliver den så gjort ubetinget med karantæne på at generhverve som ved "rigtig ubetinget" hvor man ikke kan generhverve før en mdr før den karantæneperiode retten har sat fx 6 mdr....

 • Bjerggaards
  Bjerggaards Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  apr 2006

  Følger: 22 Følgere: 59 Biler: 7 Emner: 1 Svar: 13.578
  #3   11. sep 2018 Man får ikke 6mdr straf, hvis man ikke består prøverne, man mister bare retten til at køre bil(Eller hvad kortet er til) indtil man har bestået begge prøver.. Hvilket man kan samme dag som man dumper, hvis der da er tid ved politiet

 • Martin S
  Martin S Tilmeldt:
  okt 2012

  Følger: 1 Emner: 3 Svar: 15
  #4   11. sep 2018 Jo men hvad er forskellen så på at gå op og dumpe 2 uger efter man har fået indkaldelsen om kontrollerende køreprøve eller bare trække den til de 6 mdr næsten er gået. Så risikerer man jo mindre. Sagt på en anden måde så er man da sikker på man ikke risikerer at miste kortet lige med det samme hvis man skulle være så uheldig.


 • Bjerggaards
  Bjerggaards Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  apr 2006

  Følger: 22 Følgere: 59 Biler: 7 Emner: 1 Svar: 13.578
  #5   11. sep 2018 Forskellen ligger i, at hvis du skulle lave bare en dum ting i den periode, så mister du kortet helt smiley
  Kan godt se hvad du vil frem til, men det giver ikke mening bare at lade tiden gå..
  Hvis du har et kørekort idag, så burde det kun være teoriprøven som kunne give besvær, og den kan man heldigvis studere så man har større chance for at bestå..
  Kørsel burde ikke være noget problem, medmindre man har vedlagt sig en masse dumme vaner, men dem vil kørelæren kommentere inden man skal til køreprøven


 • #6   11. sep 2018 Du kan godt vente til lige inden fristen udløber, men så vidt jeg husker, så hvis du dumper 2 gange eller overskrider fristen, så skal du tage kørekortet på ny, som du ikke har haft det før.
  Der er intet om det bliver gjort ubebetinget pga det.


 • #7   11. sep 2018 Husk du ikke må få et eneste klip i 3år, efter du har generhvervet kortet.

 • #8   12. sep 2018 Masser af forkert information her.

  Hvis du ikke tager praktisk og teoretisk prøve inden for de 6 måneder efter du har modtaget straffen mister du retten til at køre bil, efter de 6 måneder. Du skal stadig bare tage de 2 tests selvom du overskrider deadline.
  Efter du har generhvervet er du ny billist med 2 klip tilgode i 3 år.


Kommentér på:
Betinget frakendelse

Annonce