{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  AV - betinget fængsel, bøde og bye-bye kørekort ved gaderæs
  • #1   24. feb 2021 Ej hvor er det synd for dem,(ironi kan forkomme)

  • #2   24. feb 2021 I betragtningen af, at der bliver kørt om kap på de fleste (og meget mere trafikkerede) veje rundt omkring i landet på daglig basis - det man i almindelighed kalder for "lyskrydsdueller"... Så synes jeg, at straffen er alt for slap. De skulle have 10 år ubetinget, skulle de...

  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #3   2. mar 2021 #2 går ud fra du var ironisk smiley

  • #4   2. mar 2021 Næ, jeg synes, at enhver bilist, som kommer først over krydset, når der bliver grønt, skal straffes hårdt.
    Meget nemt. To baner. En bil i hver. Fru Larsen og Hr. Kristiansen i hver deres OBD-optimeret Fabia med aerodynamiske hjulkapsler. Politiet holder længere fremme. Den første bil, som når over til politiet, bliver bagbundet og smidt på bagsædet. Narkotestet selvfølgelig, for den slags kørsel giver automatisk begrundet mistanke om indtagelse af euforiserende stoffer. Betinget dom. Ved gentagelsestilfælde, konfiskation af bilen.
    Alle livsfarlige bilister skal væk fra vejene. Stem på Enhedslisten.


  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #5   3. mar 2021 Ha Ha Ha Ha, faktisk lidt morsomt fra en mand som sælger biler med mange hk til den type smiley

  • Carsten J
    Carsten J Tilmeldt:
    nov 2019

    Følger: 2 Følgere: 1 Svar: 21
    #6   3. mar 2021 Nu er det med hurtigt over lyskrydset et spørgsmål om personlig opfattelse.
    Jeg har på vej til arbejde fra Bjerringbro til Horsens ofte holdt bag en bybus bus. i et lyskryds i Silkeborg, årsagen er at der i venstre vognbane placerer sig en ubegribelig langsom sølvgrå Octavia eller Superb, den starter når bybussen og de næste to biler er ovre.
    langson trafik skal som bekendt holde til højre, så føreren af skodaen betragter altså sig selv som hurtig smiley


  • #7   3. mar 2021 Er "gaderæs" ikke bare en personlig opfattelse generelt? Når der er to baner frem til krydset og der er en sammenfletning efter krydset, ser man KONSTANT folk, som fyrer den af for at komme foran de andre... Hvor meget skal der "trykkes af", før en meget frisk acceleration glider over i gaderæs segmentet?

  • #8   4. mar 2021 Vorherre bevares, da jeg var ung kørte vi "gaderæs" på jernholmen med radiobiler i hver ende, så vi kunne stoppe når en chauffør eller vagt skulle ind til et firma.
    Der har altid i DK blandt det store flertal der ikke kan køre dyt, været en opfattelse af at fart dræber, det er jeg så med mine 62 år, 8 mill km i lastvogn og nok henved 1 1/2 mill km i personbil (altid v 8 ere eller hurtige turbobiler) et godt eksempel på den ikke gør, det er manglende hjerneceller der dræber.
    Jeg har virkelig medlidenhed med de unge for tiden som virkelig bliver forfulgt af ordensmagten, selv når de holder på en øde p plads om natten i hver deres bil skal de lige have billet for forsamlingsforbud samt tjek af køretøjer, alt imens af hundredvis af idioter forsamles jævnligt til demo i kbh.
    Nu får vi stadig tumper ind igennem lufthavnen som åbenbart ikke overholder regler om test og isolation da der stadig spredes nye mutationer, disse aber skulle man netop spærre inde, de er til fare for hele befolkningen samt økonomien.
    Jeg er så træt af at være i Danmark efterhånden, næste gang der skal være bildemo hvis de unge altså stadig har mod på det, så husk at anmelde den og send info ud til alle veteranklubber og lign. så skal jeg i hvert fald nok støtte op med de biler jeg har.
    Fuck Danmark og alle socialisterne.


Kommentér på:
AV - betinget fængsel, bøde og bye-bye kørekort ved gaderæs

Annonce