{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
485 visninger | Oprettet:

Mathias K
Mathias K
Tilmeldt:
29. nov 2020
Emner: 6 Svar: 12

Have bil i Tyskland som dansk statsborger? {{forumTopicSubject}}

Er det muligt at have en bil indregistreret og stående i Tyskland, hvis man er dansk statsborger? Hvis ja, er der så nogen der kender en virksomhed i Nordtyskland hvor man kan leje en opbevaringsplads (ala professionel vinteropbevaring hele året rundt)?

Tænker her på en evt. sportsvogn, hvor det økonomisk bedre kunne betale sig at have en sommerbil i Tyskland, i stedet for at skulle betale registreringsafgift for at have den stående i Danmark.


Kommentarer på:  Have bil i Tyskland som dansk statsborger?
 • #1   13. sep Jeg kender nogle stykker som bor i DK og har en feriebil stående i Spanien, så mon ikke også det kan lade sig gøre i Tyskland.

  Men medmindre du bor tæt på grænsen, kan det vel ikke rigtigt betale sig, kan det? Hvor mange dage om året vil du have mulighed for at køre i bilen?

  Jeg tænker at det bedre kan betale sig at leje en sportsvogn i Tyskland istedet. For forsikring, opmagasinering, vedligehold m.m. løber jo altsammen op, så det ender hurtigt med at blive nogle dyre km. Det kommer selvfølgelig også an på hvilken bil det er.


 • #2   13. sep Hvis du fortsat bor i Danmark må bilen kun køre igennem Danmark på vej mod de andre skandinaviske lande, og kun hvis du har tilladelse fra skat

  Så med mindre du bare nyder at køre ture rundt i Tyskland eller syd på, så skal det overvejes grundigt med en bil på tyske plader

  Der er flere der udbyder løsningen til autocampere, og enkelte af dem også til personbiler.

  Prisen afhænger af hvad krav du har til opbevaring, og hvad tilvalg du har brug for.


 • #3   13. sep De her gør præcis hvad du ønsker: https://www.imc-motorclub.com/index.php


Kommentér på:
Have bil i Tyskland som dansk statsborger?

x