{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
687 visninger | Oprettet:

Export af bil {{forumTopicSubject}}

Hey derude.

Jeg har kigget på en van, som jeg vil eksportere til udlandet. Sælger fortæller at der skal betales moms på bilen. Kan man så som privatperson få refunderet momsen ved eksport og hvirdan er proceduren generelt- Skal man først fortælle at man eksportere eller kan man køre ned til udlandet indregistere den der og så komme hjem og vise papirer på registreringsafgifen i udlandet?

På forhånd tak


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Export af bil
 • #1   5. jul Proceduren er generelt at den skal synes i Danmark og det syn har vistnok en gyldighed på 1 måned. Så beder man om en værdifastsættelse til eksport og mener også de skal se papir på at den ryger ud af landet, fx en købsaftale eller lign. Ved ikke med moms. Men på skats hjemmeside står der en masse.

 • Henrik H
  Henrik H Tilmeldt:
  sep 2018

  Følgere: 2 Emner: 3 Svar: 532
  #2   5. jul Først toldsyn. Til Ca 1200kr og så der efter værdiansættelse hos skat koster 2250 kr. Der efter skal den sælges og dokumentation for at den er solgt ud af landet,derefter kan du få afgift til bage minus et bundfrag tror det er Ca 8000 kr. Som privatperson skal du vist også stå som ejer af bilen.og evt . Restskat kan blive modregnet i den afgift du får hjem.

 • Drum R
  Drum R Tilmeldt:
  jun 2023

  Følgere: 74 Emner: 4 Svar: 69
  #3   5. jul Du kan ikke få momsen retur på en bil ved eksport, er momsen først betalt er bilen "momsdød".
  Husk at registreringsafgiften på en VAN kun er 50%. Og nogle VANs er er der maks betalt 48.000kr for i registreringsafgift.
  Hvilken bilmodel er det?


 • #4   5. jul Drum: det er en ranult captur 1.5 fra 2014. Gået 153.000.

  Det er sgu da mærkeligt at momsen er død, man kan jo altid få momsen retur på eksempelvis elektronik, især hvis det skal til et ikke EU land


 • Drum R
  Drum R Tilmeldt:
  jun 2023

  Følgere: 74 Emner: 4 Svar: 69
  #5   5. jul Prøv at Google "momsdød".

 • #6   5. jul Husk også at skat beholder 15% eller minimum 8500kr..

  Og samme nmed alle de andre omkostninger, så er det minimalt hvor meget du kan tjene på at sælge en bil uden for landets rammer


Kommentér på:
Export af bil

Annonce