{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.146 visninger | Oprettet:

Egernet på jobcenteret {{forumTopicSubject}}

Som så mange andre, er jeg i den uheldige situation, at jeg går ledig. Ikke fordi jeg har lyst eller tid - men fordi der åbenbart er nogen der mener vi stadig har krise i dette land, og derfor ikke tør ansætte folk.

Anyways - en tidlig morgen vågnede jeg, ved at jeg kom til mig selv. Det var i dag, den store dag skulle stå. I dag skulle jeg til "jobsamtale" med min sagsbehandler Lizzzzzzy nede på det lokale jobcenter. Jeg husker endnu hvor glad jeg et kort sekund blev, da jeg åbnede brevet fra jobcenteret. "du indkaldes til jobsamtale", stod der med store bogstaver, øverst i brevet. Wuhuuu - endelig nogen der kan bruge mig. Et kort øjeblik af eufori skyllede ind over mig, indtil jeg længere nede i brevet så, at det bare var en samtale om job, men at man for at narre fjenden havde valgt at kalde det en "jobsamtale".

Nå - jeg må hellere komme i bad og få spulet løgposen, tænkte jeg, mens jeg træt rejste mig fra sengen. En svag knirken kunne høres, mens jeg langsomt tøffede afsted mod besuldlariet aka tønden. Jeg kunne da også lige afrime inden jeg gik i bad, tænkte jeg. Stadig træt, stod jeg i badet. Gad vide, hvad de vil mig på jobcenteret, tænkte jeg, mens jeg vaskede min ene arm. De har vel næppe arbejde til mig. Suk. Hvorfor overhovedet kalde det et "job"center, når de ikke har nogen jobs at dele du af? De skulle da hellere kalde det "vi-ved-du-er-arbejdsløs-og-det-faktum-at-du-er-arbejdsløs-sammen-med-1000-andre-holder-os-i-arbejde-centeret"

Nå - jeg må da vist hellere tage en skjorte på. Og mine pæne bukser. Og det der slips jeg fik til jul. Jeg må hellere tage det sorte, frem for det der kan spille julemusik når det bliver vådt..

Sådan - afsted til jobcenteret.

Velankommet til jobcenteret, fik jeg besked på at sætte mig til at vente, sammen med en flok andre. Der sad en gut i keddeldragt med en øl i hånden. Der sad en ung blondine helt uden patter og stirrede vantro på manden i keddeldragt. Der sad en ung søvnig laps med en kvinde der godt kunne tænkes at være hans mor. En lugt af forældrenes kælder, sev langsomt fra den unge laps og fyldte lokalet. Havde jeg bare vist, at man for det første måtte tage øl med, og for det andet vist, at der ingen patter ville være, så havde jeg sq da taget en hel kasse bajere med, tænkte jeg slukøret ved mig selv. Nå - de har da heldigvis gratis kaffe og småkager. Det er da altid noget. Tænk sig, at jeg i dag skulle opleve at blive bespist på det offentliges regning. HA - lad os se hvad det er for noget.

Mine høje forventninger til kaffekandens indhold blev hurtig ødelagt. W T F - det er jo te !!! Hwo da FUQ drikker te?? Nå - jeg må hellere tage en Karen Wolfes vaniljekrans. De er da i deres originale indpakning endnu. Grrrrr - selvfølgelig skulle jeg se på posen. Selvfølgelig skulle jeg få øjenkontakt med billedet af Karen Wolfe !!! Grrrr - hvem da FUQ kan spise en af hendes vaniljekranse efter det syn? Vantro holdte jeg en vaniljekrans op, og tænkte et kort sekund på, om hvorvidt det mon var en afstøbning af Karen Wolfes eget anus. Hurtigt smed jeg vaniljekransen fra mig. Den landede på gulvet og blev øjeblikkeligt forvandlet til støv. Så gammel og tør var den. Ligheden med Karen Wolfes anus stod nu endnu mere klart.

Den unge laps og hans mor blev kaldt ind. Med et højt suk rejste lapsen sig, og gik med laaaaange slæbende skridt efter sin sagsbehandler sammen med sin mor. Nu var der kun mig, kedeldragten og Miss Anti-pat tilbage.

Hvordan kan man da også have så små patter, tænkte jeg ved mig selv, mens jeg så over på Miss Anti-pat. Jobcenteret burde da give hende 2 kg silikone så hun kunne få arbejde hos Shell. Så var der da i det mindste en grund til at tanke W-power.

Og hvad sker der lige for gutten i kedeldragten. W T F - han har sq da flere øl med i inderlommen. Og han har ikke delt med os andre? Hvad sker der lige for det?? Det ville jeg sq ikke være bekendt, sådan at hamstre øl uden at dele. Da jeg gik i skole var der sq kun en klasse - og - det var arbejderklassen ! Der delte vi det lidt der var! Der lærte vi om solidaritet. Der lærte vi om... ja - hvad det helt var vi lærte har jeg vist glemt. Jeg kan i hvert tilfælde huske, at vi på et tidspunkt havde geografi. Resten fortaber sig i tåger og pølsehorn.

Så - nu bliver det vist min tur. En kvindelig sagsbehandler, med tunge, tunge, tunge poser under øjnene vinkede mig ind på sit kontor. Gad vide, om ikke man kunne sætte hendes poser under øjnene over på Miss Anti-pat? det ville da være en klar forbedring af dem begge. Nå - hvad så Lizzzzzy - hvad skal vi snakke om i dag? Nå - du ville bare se mig? Jamen - det tager jeg entre for - 50 kr. Hvad siger du? Kan du tage mine dagpenge fra mig, hvis jeg er for flabet? aha - jamen, jeg kan tage posen med vaniljekranse med når jeg går ! Ahaaaa - ja - nu forstår vi hinanden.

Nå - hvad var det så, du ville snakke med mig om? Om jeg søger arbejde? Ja gu'f****n søger jeg sq da arbejde. Jeg gider da ikke gå hjemme og lave ingenting ! Om jeg søger bredt? Ja, det skulle jeg da mene - jeg søger i en radius af 150 km. Om jeg også søger fagligt bredt? ja - jeg søger alt fra overlæge på sygehuset til bedemand. Ja - det kan da godt være, at de to ting kunne kombineres. Hvad jeg egentlig er uddannet i? Kommunikation - marketing og patter !!! Nej - jeg er ikke patolog. Er du da fuldstændig blottet for humor, kvinde! For - du er vel en kvinde? du er vel ikke en af dem, der både har pys og patter? Nå - du kan garantere mig for, at du er 100% kvinde. Der er intet mand i dig? nå ikke.. Heller ikke ved festlige lejligheder? hahahahahahaha.

Hvad siger du? skal jeg bruge mit netværk? Jeg bruger da mit netværk fint - jeg surfer både porno og jobopslag på nettet! Nå - du vil have mig til at reklamere for mig selv og mine evner i mit sociale netværk, ahhhh... Det kunne du da bare have sagt.

Ja - jeg kan da godt skrive lidt om mig selv på fjæsen og de andre steder jeg husere online. Må jeg gå nu? Taaaaaaaaaak - hvor er du bare sød, når du forsøger at smile. Det løfter nærmest hele dit ansigt - bogstaveligt talt !

Så derfor: Er der nogen i dette fora der ved, at lige netop deres arbejdsplads søger en ny kollega med forstand på kommunikation, markedsføring og patter, så sig til. Der søges i nord / nordvestjylland. Et er sikkert - med mig på kontoret kommer I ikke til at kede Jer. Mangler lige netop din arbejdsplads ikke folk lige nu, så del dette opslag som var det Birthe Røhn Hornbæk der delte flødeboller ud på "Borgen" = del hvad deles kan og send en bøn til de højere magter!

DEL - DEL - DEL - DEL - DEL - DEL - DEL - DEL - DEL - DEL - DEL - DEL- PATTER - DEL - DEL - DEL - DEL - DEL - DEL - DEL - DEL

Og kære Lizzzzzzy fra jobcenteret. Skulle du læse dette, så har jeg hermed gjort som aftalt. Og hvis du så vil have mig undskyldt - jeg skal på Shell og drikke mig fuld !


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Egernet på jobcenteret
Kommentér på:
Egernet på jobcenteret

Annonce