{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.156 visninger | Oprettet:

"Scammers" på Skype {{forumTopicSubject}}

Har siddet og "stenet" foran PC-skærmen det meste af eftermiddagen, da vejret ikke har været så supergodt her smiley

For nok efterhånden 10. gang efter jeg oprettede min Skype-profil, oplever jeg så, at der er en udenlandsk person på Skype, som jeg overhovedet ikke kender, som vil tilføje mig som kontaktperson.

Bedømt på profilbilledet denne gang på vedkommende person, er der tale om en meget pæn yngre dame på 22 år, med bopæl i USA. Tidligere har jeg bare trykket på "spam"-knappen og blokeret for dem, når disse anmodninger kom. Men de seneste par gange har jeg alligevel kedet mig, og så har jeg prøvet at tilføje dem som kontaktpersoner, for at se hvad de vil.

Jeg har godt læst om diverse Skype-"scams" rundt omkring på nettet. Nogen af disse scams går på, at de vil have, at man udveksler nøgen-billeder, hvorefter de så afpresser en økonomisk, for ikke at offentliggøre nøgenbillederne af en på nettet osv. (og NEJ - jeg har ikke prøvet det selv smiley )

"Hende" (bemærk anførselstegnene smiley ) som jeg tilføjede her i eftermiddags sendte mig en masse links til noget der hed alert2flirt "et-eller-andet" og jeg klikkede selvfølgelig ikke på disse links. Jeg går bare ud fra, at formålet var, at få mig til at registrere mig på en eller anden cam- eller dating-site.

Jeg brugte så lige en halv times tid på vedkommende "scammer", men de er meget vedholdende, selv om man begynder at tage groft pis på dem smiley

Det sjoveste jeg var ude for var, at en af "scammerne" sidste gang prøvede at kalde mig op på Skype, efter jeg havde taget pis på dem i ca. 20 minutter. Jeg svarede ikke, men det afledte, at de ved en fejl kom til at indtale en talebesked på Skype.

Da jeg afspillede den, lød den noget i retning af:

"What shall i do? He knows who we are" og det lød bare så sjovt, fordi ham der sagde det havde en eller anden udpræget talefejl smiley

Det korte af det lange er egentlig bare, at jeg er overrasket over, hvor ofte jeg bliver kontaktet af disse scammers, som vil prøve at tilføje mig som kontaktpersoner. Jeg har ikke på nogen måde offentliggjort mit Skype-navn på nettet eller været inde på diverse cam- eller porno-sites hvor jeg har brugt mit Skype-navn smiley Men jeg ved godt, at alle kan søge mit navn i Skypes-kontaktdatabase.

Set i lyset af, at ovenstående sker flere gange om ugen, må der være rigtig mange personer, som prøver at tjene en skilling på at snyde andre.

Har i andre oplevet noget lignende?





Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  "Scammers" på Skype
Kommentér på:
"Scammers" på Skype

Annonce