{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.859 visninger | Oprettet:

B-NEWS FORD FIESTA "HELT NY MODEL" {{forumTopicSubject}}

HELT FRISKE NYHEDER! Her i aftes præsenterede Ford for deres helt nye 2017 Ford Fiesta.


"Vi må desværre vente lidt endnu før vi høre mere omkring, hvad motorprogrammet lyder på.... "



Ford har virkelig opdateret modellen, hvor man nu kan få hele to "Livsstilsmodeller" Først er der den normale Fiesta, hvor man kan opgradere den til topmodellen Titanium eller den sportier ST-LINE udgave som før, men de helt nye modeller er deres Vignale og Active .

Active er bund og grund en forhøjet Fiesta, som skal være en del af Cross marked for minibilerne - der hvor Vw PVw Polo Cross, Hyundai i20 Active eller Fiat Punto Adventure er en del af. Vignale er deres mest luksuriøse model til dato inde for Fiesta-sprog. Desværre har Fiesta ikke rigtigt fremført noget information, hvad Vignale udstyrsmodellerne indenbær.Dog er sammenarbejdet med Sony slut, og kan læse at Ford´s topmodeller vil få danske B&O PLAY Sound System højtaler. Vignale Fiesta sigter direkte efter Lancia Ypsilon eller Audi A1 kunderne.
I kabinen har Ford endelig taget sig sammen, og her kan man finde et helt nyt 8" touchskærm med alt man nu forventer i dag de kan, og Ford´s nye SYNC 3 communications program. Ford siger selv at Fiesta, er den mest sikker og avanceret minibil til dato!

Motorprogrammet?
Igen ved vi ikke helt endnu, hvad der gemmer sig nede under motorhjelmen, men der kommer en eller flere helt nye 1-liter Turbo, 1,5 Diesel og muligvis en 1,2 75 Hk basic model.
(Opdatering: Ford´s 1-liter 100 Hk Eccoboost Turbo fortsætter på programmet endnu, men er blevet 6% mere økonomisk!)

Billeder

Titanium

https://www.netcarshow.com/Ford-Fiesta-2017-1280-02.jpg

Vignale

https://www.netcarshow.com/Ford-Fiesta-2017-1280-03.jpg

https://www.netcarshow.com/Ford-Fiesta-2017-1280-05.jpg

https://www.netcarshow.com/Ford-Fiesta-2017-1280-08.jpg
ACTIVE
https://www.netcarshow.com/Ford-Fiesta-2017-1280-04.jpg
ST-LINE

https://www.netcarshow.com/Ford-Fiesta-2017-1280-01.jpg

https://www.netcarshow.com/Ford-Fiesta-2017-1280-07.jpg
------------------------


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  B-NEWS FORD FIESTA "HELT NY MODEL"
  • #1   29. nov 2016 Så længe de bare rafler et bæger med tilfældige kulørte juletræslamper som de så mindst lige så tilfældigt monterer i instrumenter, radio osv bliver jeg aldrig fan af dem smiley Det var mildest talt en forvirrende oplevelse at køre sådan en med tyrkisblå speedonåle, hvide tal, røde tal, grønne tal i BC / infolinjen og radioen og orange lys i kopholderen og ved fødder.. smiley

  • #2   30. nov 2016 Syntes nu ikke det er så slemt med dioderne og syntes det er generelt for alle mærkerne med LED tilfældig henkastning. Men hold kæft de køre godt og indbyder til at blive kørt i forhold til mange andre i klassen. Solgte min fiesta da konen bliv gravid, men vil helt klart anbefale dem til andre...

  • #3   30. nov 2016 Væsenligt pænere kabine.men.hborfor skal de så smadre det udvendige med sine bløde front, kiksede røv og klodsede profil.
    Kan producenterne ikke lave pæne biler?
    Vil producenterne ikke lave pæne biler?
    Er producenterne virkelig overbeviste om det en pæn bil?
    Eller er det resten af verden der vil havde grimme biler?...

    Jeg er stoppet med at overveje ny bil nu da de alle.skal havde dæktryks overvågnig og mange hat fået en latterlig revmatching system.sp ens gearskift bliver ufatteligt lange (med mindre man køre dem uden kobling)

    HVORFOR ØDELÆGGER PRODUCENTERNE GLÆDEN VED AT KØRE BIL???

    Propellen er ikke surt! Propellen er
    Æder spændt rasende


  • #4   30. nov 2016 Det var sku på tide de ændrede den hæslige indretning.. Så kunne man overveje sådan en vogn igen. smiley

Kommentér på:
B-NEWS FORD FIESTA "HELT NY MODEL"

Annonce