{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Import bil fra tyskland?
 • #1   17. jul 2017 du må køre med pladerne til grænsen derefter må du ikke efter dansk lovgivning, men der nået med du kan få EU prøveskilte hos forhandler i Tyskland (skal bestilles på forhånd) ellers må du bede om stel nummeret og bestille er sæt alm prøve mærker i dk hos skat

 • Johnny P
  Johnny P Tilmeldt:
  apr 2015

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 112
  #2   17. jul 2017 Du kan få tyske prøveplader (korttidsplader) på tysk. Forhandleren plejer at kunne hjælpe med det. Dem må du køre med i Danmark, også til toldsyn. Jeg mener det er 10 eller 14 dage du kan køre med dem. De skal selvfølgelig være lovlige og i dit eget navn.. smiley Jeg har gjort det flere gange, det virker fint... smiley Du kan læse mere om det på skat.dk/motor. God tur.. smiley

 • #3   17. jul 2017 husk når du bestiller de tyske eu prøveplader gennem forhandleren at det skal være de gule af dem, (gælder enten 5 eller 14 dage)

  de gule må nemlig benyttes efter toldsyn og indtil du får pladerne, dog stadig højst den varighed du har betalt for

  de røde prøveskilte er toldplader, og efter bilen er toldsynet er den ikke længere et told objekt men betegnes dansk, og derfor må kun de gule benyttes herefter smiley

  god jagt smiley


 • #4   17. jul 2017 Hold nu op nogle historier

  Du må maks køre med plader af enn varighed af 7 dage. Og kun til samme formål som danske prøvemærker gælder til.. ikke noget med sy bruge bilen til fornøjelser før der er danske plader på..

  Og gule skilte gælder kun 5dg. Alt over det er røde skilte.


 • Martin H
  Martin H Tilmeldt:
  dec 2013

  Følger: 6 Følgere: 5 Svar: 1
  #5   31. jul 2017 Jeg snakkede med trafikstyrrelsen i danmark og de tyske myndigheder om at købe en ungarsk bil i dag og køre den til Danmark, uden tolsyn og registrering, på Ungarske plader. Det er fuldt ud lovligt. Jeg må købe en bil i ungarn med umgarske plader og køre den til min adresse i Danmark og efterfølgende sende pladerne hjem Ungarn.

 • #6   31. jul 2017 Martin:

  Det er så fantastisk, at fædselsstryelsen, ikke selv kender registreringsafgiftloven. eller Bekendtgørelse om registrering af køretøjer. som den også kaldes.

  Her står i § 17, stk. 2, En herboende må gerne føre et registreret udenlandsk motorkøretøj på færdselslovens område i følgende tilfælde:.
  2) Hvis køretøjet fører korttidsnummerplader/-mærker, jf. § 1, stk. 6, 2. pkt., og § 37, stk. 8.
  Og § 37, stk. 8. lyder:
  Stk. 8. Ved kørsel med korttidsnummerplader/-mærker eller commercial number plates (prøveskilte), jf. § 1, stk. 6, 2. pkt., skal tilladelsen til brug af pladerne/mærkerne medbringes under kørsel på færdselslovens område og efter anmodning vises til politiet eller SKAT.

  Det er altsammen sammenfattet i SKAT´s anvisning

  E.A.8.5.11 Særlige nummerplader

  Udland
  Der er ikke en international regulering om brug af prøveskilte og prøvemærker. Det beror på aftaler mellem de enkelte stater, om de vil anerkende hinandens prøveskilte m.v.

  Der er den 12. november 1985 indgået en overenskomst mellem Danmark, Finland, Norge og Sverige om gensidig anerkendelse af køretøjer og registrering af køretøjer. Denne overenskomst omfatter også brug af prøveskilte, men ikke brug af prøvemærker. Overenskomsten er her i landet udstedt som bekendtgørelse nr. 28 af 7. april 1986.

  Danmark har en forståelse med Tyskland om brug af danske prøveskilte og prøvemærker i Tyskland. Danske prøveskilte og prøvemærker må herefter bruges ved transport af et køretøj fra Danmark til eller gennem Tyskland, men ikke ved udførsel af et køretøj fra Tyskland. Se nyhedsbrev af 16. marts 2010.

  En herboende må gerne føre et registreret udenlandsk motorkøretøj på korttidsnummerplader/-mærker i Danmark. Det følger af registreringsbekendtgørelsens § 17, stk. 2, nr. 2.

  De udenlandske korttidsnummerplader/-mærker må have en gyldighed på max 7 dage, og der skal ikke ske anmeldelse til SKAT. Efter § 37, stk. 8, skal der dog ved kørsel medbringes en tilladelse, som kan vises til politiet eller SKAT.

  Link til skats anvisning:
  http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1947222

  Men i praksis, sker der ikke noget ved det, sålænge du kun kører fra grænsen og hjem nej..
  Men vi tør ikke længere, for står der er psykopat skattemedarbejder, der ikke har fået f...e så risikerer du en langvarig retsag, du formegentligt taber.


Kommentér på:
Import bil fra tyskland?

Annonce