{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
828 visninger | Oprettet:

Nyt job i østjylland {{forumTopicSubject}}

HAr tidligere læst nogle der gerne ville være sælger i en bil relatert job. Her er måske muligheden.



Account Manager

Den Blå Avis har eksisteret i 25 fantastiske år og er i dag dynamisk og innovativ som aldrig før, kendt af alle, og med dba.dk Danmarks største handelsplads på nettet.

Til vores dygtige Bil-team i Online Interactive søger vi i Århus en Account Manager med spidskompetence indenfor autobranchen.

Online Interactive, Århus
Vi arbejder i et miljø, der emmer af gejst, energi og entusiasme, hvor højt humør, smil og skulderklap aldrig er langt væk. Vi går ikke af vejen for en udfordring, vi prioriterer løbende uddannelse og coaching og har fokus på individuelle og fælles mål.

I Online Interactive, beskæftiger vi i dag 20 fuldtids og 10 deltids mediekonsulenter, account managers og key account managers, og vi arbejder med salg af annonceprodukter til dba.dk.

Kandidaten
Du har erfaring med salg eller telemarketing, du har afgjort talent for salg og sidder måske allerede i dag i et job, hvor du arbejder med salg af annonceprodukter til internettet.

Du skal trives med at arbejde selvstændigt og med stor frihed.

Måske har du ikke ligefrem benzin i blodet, men du har et godt kendskab til autobranchen i dagens Danmark.

Du er proaktiv, initiativrig, ser muligheder i stedet for problemer, og du har både lyst og vilje til at være den bedste på holdet.

Du har det i det hele taget bedst, når der sker noget omkring dig, og du er fyldt med energi og godt humør.

Jobbet
Du skal arbejde med salg af forskellige spændende annonceprodukter på dba.dk samt rådgive små og større erhvervskunder omkring internet-annoncering.

Dit primære arbejdsområde vil være autobranchen.

Dit salgsarbejde foregår via opsøgende salg på telefonen, samt via møder og kundebesøg ved større aftaler.

Du gennemgår et grundigt introduktionsforløb med træning i produktpaletten, og du får en fast mentor til daglig sparring, vejledning og inspiration, så du hurtigt oplever succes og kan stå på egne ben.

I samarbejde med din salgschef fastlægges dine mål, og du planlægger og prioriterer selv dine aktiviteter i forhold hertil. Du er aldrig alene, din salgschef, din mentor og dine kolleger er altid parate med sparring og ideer.

Jobbet indeholder spændende karrieremuligheder.

Arbejdspladsen
Som ansat på Den Blå Avis bliver du en del af en fantastisk forretning og organisation. Du vil møde en ledelse, der arbejder på lige fod med dig og giver plads til udvikling, frihed og stort ansvar. Du vil opleve kolleger, der altid er klar til at bakke op, og et stærkt socialt miljø i og udenfor jobbet.

Du bliver en del af en innovativ og livlig koncern, der også tæller forretningsområder som zoologisk have, motorsportsteam, dykkerdivision, hotel samt en række spændende, strategiske samarbejdspartnere.

Din kommende arbejdsplads ligger på Marselisborg Lystbådehavn med masser af atmosfære, lys og luft, kun 5 minutter fra Århus Centrum.

Vil du læse mere om Den Blå Avis, vores arbejdsplads og værdier, så klik forbi www.dba.dk/job eller send en mail til job@dba.dk og rekvirer vores præsentationsavis.

Send din ansøgning til job@dba.dk mærket ”autobranchen”. Vi behandler løbende de indkomne ansøgninger, så du kan regne med et hurtigt svar. Ansøgningsfristen er d. 21. januar.

Spørgsmål vedr. jobbet rettes til salgschef Christoffer Axelsen på tlf. 87 31 31 31.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nyt job i østjylland
Kommentér på:
Nyt job i østjylland

Annonce