12.659 visninger
|
Oprettet:
ud skæring af cuvettesteg {{forumTopicSubject}}
hvor ledes gør jed det så den ikke bliver sej da jeg gerne vil lave en rigtig god gang aftens mad
hilsen gnisten
maj 2007
Følger: 98 Følgere: 97 Biler: 10 Emner: 69 Svar: 2.235
mar 2007
Følger: 7 Følgere: 6 Biler: 3 Emner: 26 Svar: 146
apr 2006
Følger: 28 Følgere: 24 Biler: 3 Emner: 250 Svar: 1.485
aug 2003
Følger: 1 Emner: 5 Svar: 52
Som udgangspunkt skal du altid skære på tværs af kødfiberne.
Det sikrer den helt rigtige oplevelse af mørhed. Hvis du er i tvivl om kødfibrenes retning,
kan du vende stegen på hovedet. Så kan du tydeligt se kødfibrenes retning.
Det er afgørende for et godt resultat, at en steg efter endt stegning hviler mindst 15 - 30 minutter - afhængig af størrelse - før man skærer den ud. Også bøffer, steaks og lignende kød-stykker bør hvile, før man skærer i dem. Her er hviletiden dog kortere - 5 til 7 minutter. Man skal ikke være bange for, at kødet bliver for koldt. Varmen fordeler sig i kødet, mens det ligger og hviler.
maj 2007
Følger: 98 Følgere: 97 Biler: 10 Emner: 69 Svar: 2.235
apr 2006
Følger: 28 Følgere: 24 Biler: 3 Emner: 250 Svar: 1.485
aug 2003
Følger: 1 Emner: 5 Svar: 52
sep 2006
Følger: 35 Følgere: 77 Biler: 11 Emner: 53 Svar: 1.969
apr 2005
Følger: 29 Følgere: 28 Biler: 5 Emner: 32 Svar: 370
jan 2006
Følger: 58 Følgere: 62 Biler: 4 Emner: 197 Svar: 2.079
mar 2006
Følger: 78 Følgere: 70 Biler: 7 Emner: 114 Svar: 2.088
Kunne du ikke have ofret den 20er mere og så i det mindste have købt en culotte istedet...
ud skæring af cuvettesteg