23.951 visninger
|
Oprettet:
Oksekød! ;o) {{forumTopicSubject}}
Til de mad-kyndige... ;o)
Jeg har noget oksekød i mit køleskab, som har sidste anvendelsesdag i dag, men for så lige at være HELT sikker, så vil jeg lige spørge, om oksekød normalt har en svag let sur lugt/duft?
Jeg forestiller mig, at når det er for gammelt, så VÆLTER der en STANK op fra pakken, når man åbner - det gjorde der ikke. Det er kun når jeg stikker næsen HELT ned til kødet, at den let sure lugt/duft kommer frem...
Hvad siger I - Kan jeg bruge det nu alligevel og samtidigt undgå dårlig mave?
<b>Plexi</b>
aug 2008
Følger: 78 Følgere: 77 Biler: 5 Emner: 131 Svar: 3.305
mar 2007
Følger: 16 Følgere: 14 Biler: 3 Emner: 115 Svar: 397
men nej det plejer ikkke og lugte surt hvis det er frisk..
sep 2004
Følger: 15 Følgere: 12 Biler: 1 Emner: 59 Svar: 2.605
okt 2006
Følger: 8 Følgere: 6 Biler: 6 Emner: 88 Svar: 842
sep 2002
Følger: 23 Følgere: 25 Biler: 4 Emner: 46 Svar: 791
Tak for svarene, drenge!
Jeg vil skynde mig ud og vold-stege noget oksekød! Ellers står den nemlig på pizza i aften, og det går ikke, da jeg er lidt på kur!
Tak endnu engang og god weekend! ;o)
<b>Plexi</b>
sep 2003
Følger: 5 Følgere: 4 Biler: 4 Emner: 8 Svar: 465
jan 2008
Følger: 1 Følgere: 2 Biler: 1 Emner: 200 Svar: 7.877
Dertil skal siges, at hvis man gennemsteger kød godt nok, så kan selv fordærvet kød ikke gøre dig syg. Det smager bare af lort! I nogle lande (sydamerika) betragtes råddent oksekød som en delikatesse :-[
maj 2007
Følger: 12 Følgere: 11 Biler: 3 Emner: 8 Svar: 75
maj 2007
Følger: 12 Følgere: 11 Biler: 3 Emner: 8 Svar: 75
så kan du så kasere atl det kød du køber i supermarkeder. da alt er ompakket og har ligget uden for køler mends det bliver ompakket...
maj 2007
Følger: 12 Følgere: 11 Biler: 3 Emner: 8 Svar: 75
jan 2008
Følger: 1 Følgere: 2 Biler: 1 Emner: 200 Svar: 7.877
maj 2007
Følger: 12 Følgere: 11 Biler: 3 Emner: 8 Svar: 75
alle andre opfatelser er en illution for at få det bedre med sig selv
velbekomme.... skal lige sige at jeg selv spiser det med største glæde tros jeg er slagter og har set hvordan kødet behandles
sep 2003
Følger: 5 Følgere: 4 Biler: 4 Emner: 8 Svar: 465
Ja, undrede også mig
sep 2007
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 7 Svar: 51
jan 2008
Følger: 1 Følgere: 2 Biler: 1 Emner: 200 Svar: 7.877
Det er ulovligt at ompakke kød, og der er heldigvis kun få, der gør det alligevel.
maj 2007
Følger: 12 Følgere: 11 Biler: 3 Emner: 8 Svar: 75
vil ikke sige hvilken. så for du en håndbog om hvordan de forventer du behandler deres kød. bland andet er det fyrings grundlag at ompakke kød, men når du har læst den for du afvide at det der kan man ikke drive foretning på. og så ompakker vi lige hakke kød der må ligge i foretningen i 3 dage så det ender med at ligge der 6 dage.. er det så stadig ikke solgt bliver det lavet til færdig ret.
samme gælder stort set alt andet kød.
maj 2007
Følger: 12 Følgere: 11 Biler: 3 Emner: 8 Svar: 75
Oksekød! ;o)