{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Andelsbolig.. hjælp ?
  • #1   28. maj 2009 Månedlig bogafgift/fællesudgifter er udover hvad du skal betale for lånet.

  • #2   28. maj 2009 den månedlige ydelse er det du betaler til andelsboligforeningen for at bebo andelen. Indeholder som regel ( afdrag på lån, vand, forsikring, skatter/afgifter, vedligeholdelse mv ) Det eneste du så derudover skal betale er varme, el, forbrug m.m. samt ydelser til andelsbeviset medmindre du kan betale det kontant.

  • #3   28. maj 2009 køb da et hus hvis i har mulighed for det

  • #4   28. maj 2009 du kan købe mit hus for 510kg nu her.

  • #5   28. maj 2009 tak for hjælpen smiley

  • #6   28. maj 2009 Køb hus i stedet for! Du kommer aldrig til at eje en andelsbolig, og det kan være en meget usikker "investering".

  • #8   28. maj 2009 Jeg siger ikke, at det er, men at det KAN være.

    Det er en fordel at eje, fordi det giver fuld handlefrihed med hele ejendommen. Man er bogstaveligt talt herre i eget hus!

    Med en andelsbolig, der har du kun delvis handlefrihed med den andel du "ejer". Der kan med flertalsafstemning blive vedtaget moderniseringer af ejendommen, som du måske ikke er interesseret i, men som du alligevel skal betale for, fordi du er i mindretal.


  • #9   28. maj 2009 Jeg vil anbefale at du sætter dig rigtig godt ind i reglerne med hensyn til Andels boliger, da det kan være et rent helvede at sælge sådan en bolig igen, da du ikke selv bestemmer prisen til salg ....

    Prøver ikk at skræmme dig, men advare dig at det kan være et sandt mareridt...


  • #10   28. maj 2009 både fordele og ulemper...

    fordele er at hvis din vandrør går.. så er det andelsforeningen der betaler!!!.. og ikke dig selv.. som hvis du ejede.. sådan ting kan være rigtig rart... i bund og grund sparer du mange penge på vedligeholdelse.. fordi det er delt ud på andelen istedet for på dig...

    ulempen er self at det er begrænset hvad du kan tjene.... andelsværdien = friværdien i ejendommen.. hvis ejendommen falder i værdi... går det kun ud over din friværdi....


  • #11   28. maj 2009 Der er jo fordele og ulemper ved andelsboliger kontra fastejendom.

    Det største usikkerhed jeg pt. kan se i andelsboliger er at der er mange af dem, specielt i hovedstadsområdet, og de kan være meget højt belånt, hvorfor hvis værdien falder, kan der opstå det at andelsboligforeningen skal finde ekstra sikkerhed for at kunne opretholde den nuværende belåning, også kan man komme i klemme, hvis en eller flere i foreningen ikke kan stille dette - netop pga. den solidariske hæftelse.

    Men igen, det kommer helt an på den enkelte forening, og hvordan den er belånt.


  • #13   28. maj 2009 Holder med Bo her. Det er individuelt fra person til person. Handymanden der ønsker at ændre, bygge til, rage ned osv, skal nok ikke vælge det..

    Derudover skal man heller ikke betale ejendomsværdiskat når man bor i en andelsbolig. Så der er de penge sparet.


Kommentér på:
Andelsbolig.. hjælp ?

Annonce