{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
6.272 visninger | Oprettet:

J L
J L
Tilmeldt:
19. maj 2007
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 30 Svar: 117

"Isoleringsplader" til kældergulv {{forumTopicSubject}}

Hejsa

Der gemmer sig sikkert mange håndværkere i dette forum.. derfor spørger jeg lige her:)

Vi er næsten færdige med at renovere vores kælder (entré, bryggers og to værelser) og skal nu til at lægge gulv. I entré og bryggers skal vi have klikgulv og i værelserne skal vi have gulvtæppe. Der er ingen isolering under betonen, så der er pænt fodkoldt. Derfor vil vi gerne lægge nogle "isoleringsplader" i alle rum under klikgulv og gulvtæppe.

Vi har købt nogle grønne plader "No Noise", som vi fik anbefalet i butikken. Vi har prøvet at lægge dem på gulvet, og de tager virkelig meget af kulden. Kæresten spildte lidt vand på en af dem, og den bulede op og blev blød og "mør". Derfor ved vi ikke helt, om vi måske hellere skulle finde en anden slags "isoleringsplader". Da det jo er kældergulv, kan det muligvis blive en smule fugtigt om vinteren. Vi ved det ikke, da det er første år kælderen skal bruges. Det er jo bare ikke smart, hvis alle "isoleringspladerne" bliver fugtige, buler op og bliver "møre". Hvilke "isoleringsplader" kan anbefales?

Kan vi lægge dampspærre på betonen, isoleringsplader ovenpå og tilsidst klikgulv/gulvtæppe? Nogen siger vi ikke må lægge dampspærre på, da fugten så vil blive i betonen og resultere i svamp. Andre siger at vi selvfølgelig skal lægge dampspærre. Arh.. det er ikke nemt. Hvad siger I?

På forhånd mange tak.. og go' lørdag aften

Jannie


Kommentarer på:  "Isoleringsplader" til kældergulv
Kommentér på:
"Isoleringsplader" til kældergulv

Annonce