{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
842 visninger | Oprettet:

Tv Valg ???? {{forumTopicSubject}}

hej folkens

jeg skal inden længe bestille nyt tv signal fra en eller anden udbyder.

Men kan det virkelig passe at man ikke på nogen som helst måde kan bestille tv der kan ses på alle tv`er i huset uden at man skal betale en masse i kortafgift m.m. ??

hvad blev der af godt gammeldags kabel tv systemer ??

i givet fald hvor er det billigst muligt at få tv gerne med tv til alle fjernsyn i hele huset ??

Hilsen Per


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tv Valg ????
  • #1   19. dec 2009 home trio måske

  • #2   19. dec 2009 You see kan ikke levere på vores adresse siger de men TDC kan .. underligt for mente da det var det samme.

    vi har kigget på tdc men kan ikke hitte priserne ? er det så deres kabel tv eller deres digital tv vi skal bruge ?


  • #3   19. dec 2009 fiberbredbånd, der giver man kun lidt mere så kan du sætte alle de tver du vil til og

  • #4   19. dec 2009 Med YouSee kan du.. smiley
    Ligesom i "gamle dage"..


  • #5   19. dec 2009 yousee sucker dick


  • #6   19. dec 2009 kanal digital det vejen frem

  • #7   19. dec 2009 jeg sku fint tilfreds med yousee.. har 72kanaer og giver 139kr. om måneden... og det kan ses på ALLE fjernsyn

  • #8   19. dec 2009 YouSee og TDC-TV er næsten det samme.

    TDC-TV kører over din bredbåndsforbindelse, og der skal være en boks ved hvert tv. Hvis du har båndbredde nok, kan du se ét program og optage et andet.

    Vi ligger desværre så langt fra centralen, at vi kun kan se og optage det samme program. Det er bare irriterende, hvis man vil se to programmer på samme tid, som ikke kan tages med antennen...


  • #9   19. dec 2009
    Nicklas O - Det lyder godt nok billigt. Jeg giver omkriing 1100-1200,- hver 3. måned fore fuldpakken. Er det noget antenneforening?

    Mike F - Jeg ved, at de opdaterer de fleste centraler og skulle være færdige engang i foråret. Så kan du derefter trække noget mere båndbredde og få flere sessioner.


  • #10   20. dec 2009 Inden for et års tid skal man også til at betale hos Yousee for hvert tv man vil have sluttet til ekstra. så det er ikke længe man spare noget,,

    Med hensyn til TDC home trio, er min erfaring det er noget være knep..
    når du ser tv nedsættes din internethastighed.. du betaler 399 for første ekstra tv der skal til og 695 pr stk for efterfølgene tv.og du betaler sørme også 60 pr måned i kortleje pr tv. og du skal betale ekstra hvis du skal kunne optage du skal betale ekstra hvis du vil se tv3 kanaler.. alt i deres løsning koster ekstra... ustabil og dyr løsning i længden..

    Så er der fibernet. der kommer det jo an på hvad de tilbyder af kanaler om det er løsningen for dig.. ikke alle har fuldt kanaludvalg så man kan se begge dele fra de 2 hovedudbyedere i dk: Viasat og Canal digital. nogle har kun en af delene.. fordelen her jo super hurtigt internet til billige penge samtidig.. meen her bliver der også noget i fremtiden med bokse til hvert tv man skal have til i fremtiden. (forudsætter jo selvfølgelig også du har fiber gravat ind)

    Så er der sidste løsning.. Parabolløsning.. ja den er grim. og ja den skal side på huset eller på en pæl eller ligende.. men de køre billige tilbud begge parter altså Viasat og canal digital.. men her betaler du så også cirka 60 kr pr måned pr ekstra tv pr måned.. Men hvis man kringler det rigitgt hos selvskaberne kan man have en løsning hos dem for under 400 kr pr måned med 3 tv sat til.. (det er så med stor pakke med alle kanaler)
    Det er klart den grimmeste løsning men det er den mest stabile set i forhold til Tdc.. vejret kan selvfølgelig spille et puds.. men hvis det er ellers er ordenligt monteret og installeret går det sku i 9/10 tilfælde..

    Meen hvis du vil have noget billigt VIRKELIGT billigt så søg lidt under Dreamboks. klart den billigste løsning..
    Men det er også ulovligt at have.. Men det er der jo så meget der er her i landet smiley

    Håber du kan bruge inputtet til noget.

    Mvh en gut der arbejder i tv branchen..


Kommentér på:
Tv Valg ????

Annonce