4.945 visninger
|
Oprettet:
TYK hjemmelavet pizzabund? {{forumTopicSubject}}
Er her nogle der er gode til at lave hjemmelavede pizzabunde?
Jeg vil have hjemmelavet pizza, men bunden må meget gerne være 1,5cm tyk, og gerne blød og dejlig..
Nogle tips til bagetider og temperatur? - jeg har en helt almindelig ovn med oven/under og varmluft osv
feb 2007
Følger: 106 Følgere: 109 Biler: 3 Emner: 71 Svar: 2.168
feb 2010
Følger: 10 Følgere: 11 Biler: 1 Emner: 48 Svar: 820
husk at put ost på under fyldet.
mar 2007
Følger: 41 Følgere: 44 Biler: 5 Emner: 13 Svar: 2.049
Der er der mange gode opskrifter
okt 2005
Følger: 26 Følgere: 24 Biler: 4 Emner: 99 Svar: 754
30-40 min alt efter hvor meget fyld du har på
apr 2008
Følger: 28 Følgere: 27 Emner: 3 Svar: 308
Her har du nogle ideer.. og det kommer jo helt an på hvor tyk du selv starter med at lave den.
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=14718
flere opskrifter mm.
http://www.maduniverset.dk/kategori.php/13/Pizza-opskrifter
dec 2002
Følgere: 10 Emner: 18 Svar: 2.552
Gær opløses i vand, olie, sukker og salt tilsættes, mel i til sidst. Ælte, hæve 30 minutter, rulles ud og bages.
Så får du ihvertfald en dej der er blød og lækker. Den kan også fint bruges til pølsehorn
jan 2010
Følger: 28 Følgere: 22 Biler: 2 Emner: 9 Svar: 139
BACK IN THE KITCHEN!
muhahaha...eller noget
TYK hjemmelavet pizzabund?