19.595 visninger
|
Oprettet:
For gammelt kød, Kan det spises? {{forumTopicSubject}}
Jeg har en kylling filet som kunne holde sig til d. 15. Men den har lagt i køleskabet hele tiden.
Kan jeg stadig bruge det?
mar 2007
Følger: 12 Følgere: 12 Biler: 2 Emner: 168 Svar: 851
sep 2004
Følger: 15 Følgere: 12 Biler: 1 Emner: 59 Svar: 2.605
jun 2007
Følger: 30 Følgere: 28 Biler: 2 Emner: 29 Svar: 317
jan 2009
Følgere: 17 Biler: 2 Emner: 152 Svar: 3.172
Lyt nu til ordet igen, <b> MINDST holbar til". </b>
Så lugt til det, mærk på det. Oftes fejler madvarer ikke noget, op til en uge efter at denne famøse dato, er overskredet. Såfremt det er opbevaret ved korrekt temperatur.
jun 2006
Følger: 36 Følgere: 62 Biler: 3 Emner: 165 Svar: 1.539
Hvis ik så fejler det intet
jun 2006
Følger: 36 Følgere: 62 Biler: 3 Emner: 165 Svar: 1.539
Har før haft frisk hakkekød liggende i 2-3 dage, og det ka kun holde sig 24 timer siges det.
jun 2006
Følger: 18 Følgere: 18 Biler: 2 Emner: 68 Svar: 2.525
jun 2006
Følger: 36 Følgere: 62 Biler: 3 Emner: 165 Svar: 1.539
nov 2003
Følger: 39 Følgere: 40 Biler: 1 Emner: 43 Svar: 765
dec 2007
Følger: 2 Følgere: 4 Emner: 134 Svar: 270
Har netop haft samme tanke om et kg hakket oksekød fra samme dato... det ser stadig ok rødt ud ...
nov 2009
Følger: 4 Følgere: 3 Emner: 2 Svar: 56
jan 2009
Følgere: 17 Biler: 2 Emner: 152 Svar: 3.172
- Hvis det er opbevaret KORREKT! Og hvis du i så fald har kød, af ordentligt kvalitet. Og ikke det der ompakkede lort.
Desuden, når hakket oksekød bliver brunt i midten, har det INTET at gøre med, at det er for gammelt. Det er simpelthen bare fordi, at ilten går i forbindelse med jernet i kødet.
Tilmeldt:
nov 2004
Følger: 41 Følgere: 40 Biler: 7 Emner: 480 Svar: 6.637
så smid den ud, ser den fin ud og lugter som den skal, så steg den godt i ovnen, så sker der ikke en skid ved det
hvis hakket oksekød går i lidt i forrådnelse smider man det ud
hvis en oksemørbrad gør det samme, kalder man det ekstra mørt
tyg lidt på den
Tilmeldt:
nov 2004
Følger: 41 Følgere: 40 Biler: 7 Emner: 480 Svar: 6.637
præcis, et stykke godt velhængt kød er satme heller ikke lyserødt længere
Tilmeldt:
nov 2004
Følger: 41 Følgere: 40 Biler: 7 Emner: 480 Svar: 6.637
det skal jo også til engang i mellem
maj 2005
Følger: 24 Følgere: 27 Biler: 9 Emner: 448 Svar: 2.291
For gammelt kød, Kan det spises?