1.780 visninger
|
Oprettet:
Nedfrysning af mad? {{forumTopicSubject}}
Jeg havde en stor portion hakket oksekød i fryseren som tøede op og lavede en ret stor lasagne. Så stor at jeg ikke engang kan spise den over to dage...:-D
Så kom jeg til at tænke på om der sker noget ved at dele den op i portioner og fryse dem ned igen? Altså, når kødet allerede har været tøet op én gang. Eller sker der ikke noget ved det når nu det er blevet tilberedt?
mar 2007
Følger: 45 Følgere: 45 Biler: 1 Emner: 65 Svar: 8.847
aug 2008
Følger: 11 Følgere: 32 Biler: 3 Emner: 59 Svar: 11.008
Men hvis du har tøet kødet op og bare fryser det ned igen.. nej det skal du ikke gøre.....
mar 2006
Følger: 16 Følgere: 24 Biler: 2 Emner: 439 Svar: 3.633
mar 2007
Følger: 145 Følgere: 120 Biler: 12 Emner: 257 Svar: 7.230
aug 2009
Følgere: 1 Emner: 71 Svar: 932
Man kan også sagtens genfryse råt kød, så længe det er tøet langsomt op, har jeg aldrig haft problemer med, hvad tror i ellers butikkerne gør med de optøede varer de sælger i disken? (Har trods alt arbejdet i supermarked som slagter og set lidt af hvert) Der er da endnu ingen der er blevet syge af at have købt genfrossen gordon bleu eller hotwings i en slagterdisk.
apr 2007
Følger: 7 Følgere: 6 Biler: 2 Emner: 28 Svar: 181
Ej, frys du det bare ned..
apr 2007
Følger: 16 Følgere: 22 Biler: 2 Emner: 117 Svar: 518
Tilmeldt:
nov 2004
Følger: 41 Følgere: 40 Biler: 7 Emner: 480 Svar: 6.637
det smager bedst anden gang det varmes, så lige en klat kryddersmør på inden opvarmning, så undgår du det bliver tørt på toppen og det smager kanon
jul 2005
Følger: 97 Følgere: 101 Biler: 4 Emner: 563 Svar: 7.169
mar 2007
Følgere: 43 Biler: 8 Svar: 5.712
jan 2008
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 162 Svar: 761
http://www.youtube.com/watch?v=Oe0eP8RiIyU
Nedfrysning af mad?