15.399 visninger
|
Oprettet:
Roastbeef på gasgrill {{forumTopicSubject}}
Hvordan ville du grille den,jeg havde tænkt at brune den af på hver side 2-3 min(direkte varme)grille den ved indirekte varme til kerne temp er 60-62 gr.Lade den trække 15 min inden udskæring.
dec 2010
Følger: 42 Følgere: 36 Biler: 5 Emner: 174 Svar: 1.358
dec 2010
Følger: 42 Følgere: 36 Biler: 5 Emner: 174 Svar: 1.358
mar 2008
Følger: 45 Følgere: 44 Biler: 10 Emner: 279 Svar: 972
Kernetemp. er lidt en smagssag, alt efter hvor rød den skal være... Men jeg ville også sige et sted omkring de 60-62 grader.
Så kan du jo lige røre en bearnaisesauce sammen, mens den trækker.
Velbekomme
jul 2009
Følger: 9 Følgere: 9 Biler: 2 Emner: 84 Svar: 677
Ville dog selv tage den af ved en 58-59grader og så lade den trække de 15min du snakker om, godt pakket ind
aug 2012
Følger: 1 Emner: 3 Svar: 334
maj 2006
Følger: 41 Følgere: 38 Biler: 6 Emner: 140 Svar: 4.200
du kan også gøre det på den nemme måde, at koge den, når du så har opnået den kernetemp. du næsten vil ha, så tager du den af, tørre den i håndklæder, derefter bruner du den af, og vupti.. dejlig mad.
jun 2006
Følger: 25 Følgere: 58 Biler: 6 Emner: 2.090 Svar: 19.785
maj 2006
Følger: 41 Følgere: 38 Biler: 6 Emner: 140 Svar: 4.200
maj 2006
Følger: 41 Følgere: 38 Biler: 6 Emner: 140 Svar: 4.200
jun 2006
Følger: 25 Følgere: 58 Biler: 6 Emner: 2.090 Svar: 19.785
jeg havde faktisk overvejet at sætte stegetermometer i efter den var brunet,og lade den sidde indtil den var færdig
maj 2007
Følger: 11 Følgere: 7 Biler: 3 Emner: 140 Svar: 3.068
maj 2006
Følger: 41 Følgere: 38 Biler: 6 Emner: 140 Svar: 4.200
mange skal lige se om deres steg/bøf er færdig og så skære de i den, og alt blodet løber ud, ja så får man en skosål at spise.
maj 2006
Følger: 41 Følgere: 38 Biler: 6 Emner: 140 Svar: 4.200
men fedt citat... råt eller sort..:)
maj 2007
Følger: 11 Følgere: 7 Biler: 3 Emner: 140 Svar: 3.068
Roastbeef på gasgrill