10.078 visninger
|
Oprettet:
Brun pandesovs {{forumTopicSubject}}
Jeg overvejer om jeg skal lave kartofler med brun pandesovs og frikadeller idag.
Jeg er dog lidt i tvivl med den pandesovs der.
Skal jeg ikke bare stege frikadellerne i noget margarine og til sidst benytte mig af det smeltede smør som jeg har stegt frikadellerne i, og så benytte mig af piskefløde og eventuelt noget vand hvis det bliver for tykt, og så smage det til med salt og peber?
jun 2009
Følger: 5 Følgere: 5 Emner: 266 Svar: 1.616
Google kan bruges til mange ting.
Men herinde er folk vel over 18 år og har lært at lave mad, og de kunne eventuelt komme med forslag til hvordan den ellers kunne laves så den smager bedst
jun 2004
Følger: 42 Følgere: 54 Biler: 6 Emner: 128 Svar: 8.299
maj 2005
Følger: 25 Følgere: 33 Biler: 6 Emner: 649 Svar: 8.733
Steg frikadellerne i godt med margarine (eller smør) - når frikadellerne er færdige kommer jeg mel på panden og laver en klump på cirka samme konsistens som modellervoks. Så kommer jeg vandet fra kartoflerne i til det har den konsistens jeg ønsker. Mælk kan også bruges, alt efter smag. Smag til med salt og peber.
Skal det være helt fornemt, kan en bulion-terning (gris) tilsættes. Eller - bedst af alt - en maggi-sovseterning (og ja, det hedder de) - men - smag på den, inden du tilsætter den - måske er det ikke nødvendigt.
jan 2006
Følger: 4 Følgere: 2 Biler: 1 Emner: 26 Svar: 159
Brug "resterne" fra panden. Tilsæt: fløde, ketchup, HP sauce, det tredje krydderi, soja og smag til med salt og peber.
Den går rent hjem når den laves rigtigt.
Men hver sin smag selvfølgelig
jun 2009
Følger: 5 Følgere: 5 Emner: 266 Svar: 1.616
Jeg er bruger på bilgalleri og valgte at benytte mig af bilgalleri, netop fordi at jeg ved at folk herinde også spiser mad til hverdag for at kunne overleve, og derfor er det ikke utænkeligt at de har lavet pandesovs før
jul 2008
Følger: 33 Følgere: 31 Biler: 2 Emner: 57 Svar: 1.209
CK hvis du er tæt at OT forum emner kan du bare slå dem fra
jan 2012
Følger: 34 Følgere: 33 Biler: 1 Emner: 52 Svar: 166
Swag Pandesovs er det bedste !
jun 2009
Følger: 5 Følgere: 5 Emner: 266 Svar: 1.616
Klovnen CK benytter sig også af off topic som os andre
<b>
Se charlie !
Hahahah det er feedt ... Så der weekend ! bom bom bom bom
Off Topic
Ck
317
9. dec 2012
Kessler ??? Hvor ??
Haha der troede du lige
Off Topic
Ck
321
9. dec 2012
København..
Hey BG.. Mig og kæresten skal til noget jule halløj i københavn i weekenden så kunne...
Off Topic
Ck
303
20. nov 2012
</b>
maj 2008
Følger: 48 Følgere: 46 Biler: 2 Emner: 41 Svar: 599
okt 2008
Følger: 5 Følgere: 14 Biler: 2 Emner: 79 Svar: 1.859
Tværtimod hille jeg hælde fedtstoffet igennem et kaffefilter sammen med noget kartoffelvand(evt med laurbærblade i vandet) og spæd til med fløde.. bliver den for tynd, spæd til med mere fløde eller en lille meljævning... bliver den for tyk, spæd til med vand, mælk eller fløde indtil den har konsustensen
jun 2009
Følger: 5 Følgere: 5 Emner: 266 Svar: 1.616
Puha, men der er mindre at gøre rent bagefter så
okt 2008
Følger: 5 Følgere: 14 Biler: 2 Emner: 79 Svar: 1.859
jul 2006
Følger: 163 Følgere: 159 Biler: 7 Emner: 104 Svar: 5.870
Ej .. tror du har fået dit svar
jun 2009
Følger: 5 Følgere: 5 Emner: 266 Svar: 1.616
maj 2005
Følger: 25 Følgere: 33 Biler: 6 Emner: 649 Svar: 8.733
jul 2006
Følger: 163 Følgere: 159 Biler: 7 Emner: 104 Svar: 5.870
jun 2009
Følger: 5 Følgere: 5 Emner: 266 Svar: 1.616
Da jeg var yngre fik vi det også noget oftere. Men kan næsten ikke betale sig at lave når man kun er alene. Svinekød kostede 22 kroner for 400g, kartofler var hjemme og løg kunne jeg ikke finde i butikken, og fløde kostede 11 kroner tror jeg det blev.
Og så er det jo noget mad man skal stå ved hele tiden. Ikke lige hvad jeg er fan af. Men idag valgte jeg altså lige at prøve det.
Her er resultatet.
http://peecee.dk/uploads/032013/DSC_0719.JPG
jul 2006
Følger: 163 Følgere: 159 Biler: 7 Emner: 104 Svar: 5.870
Men, måske skal du stå ved det hele tiden, ja - men så lav en ordenlig portion af de deller der - så er der altid nogen at varme - toflerne skal sgu bare stå og koge for sig selv jo
jun 2009
Følger: 5 Følgere: 5 Emner: 266 Svar: 1.616
FreakaZoid
Ja, købte 800g hakket svinekød ind men valgte kun at lave halvdelen. Måske dumt, for så kan jeg ikke gå og spise af det senere på aften / natten og heller ikke i morgen. Men igen, jeg var ikke sikker på flere ting selvom jeg havde undersøgt det på nettet. Bl.a den side der var linket til længere oppe, der stod intet med fløde, men det valgte jeg dog at putte i efter at den var blevet lidt ''sjasket'' af det vand fra kartoflerne, og det viste sig til at blive super godt.
Går måske lidt hurtigere næste gang, da det også er første gang jeg steger kartofker, haha. Og de var ikke færdige efter forskrifterne af hvad jeg havde læst mig frem til i linket. Så de måtte stå lidt længere tid selvfølgelig
okt 2008
Følger: 5 Følgere: 14 Biler: 2 Emner: 79 Svar: 1.859
okt 2008
Følger: 5 Følgere: 14 Biler: 2 Emner: 79 Svar: 1.859
Brun pandesovs