7.651 visninger
|
Oprettet:
Vedligeholdelse af Global knive {{forumTopicSubject}}
Nogle der ved hvad der er bedst at bruge til at vedligeholde Global knive? Evt nogle link
dec 2012
Følger: 3 Følgere: 2 Emner: 10 Svar: 32
dec 2012
Følger: 3 Følgere: 2 Emner: 10 Svar: 32
jan 2003
Følger: 32 Følgere: 35 Biler: 7 Emner: 42 Svar: 7.332
og din kniv holder længere end hvis man sliber materiale af den...
Jeg bruger selv strygestål på mine knive og det virker sku fint.. Det er så godtnok ikke lige Global,men Zwilling knive...
apr 2008
Følger: 113 Følgere: 110 Biler: 3 Emner: 76 Svar: 1.428
maj 2006
Følger: 100 Følgere: 101 Biler: 6 Emner: 461 Svar: 7.921
er selv slagter, og vores knive bliver enten slebet eller poleret hver dag, strygestålet sliber ikke knivene, derimod retter den æggen op ved hjælp af magnetisme
jan 2003
Følger: 32 Følgere: 35 Biler: 7 Emner: 42 Svar: 7.332
jan 2004
Følger: 209 Følgere: 203 Biler: 6 Emner: 294 Svar: 10.819
Det er ikke den i linket men en anden magen til med den rigtige slibe vinkel.
http://www.imerco.dk/Default.aspx?id=6171&ProductID=100306758
dec 2012
Følger: 3 Følgere: 2 Emner: 10 Svar: 32
aug 2004
Følger: 6 Følgere: 33 Biler: 10 Emner: 437 Svar: 5.063
aug 2007
Følger: 2 Følgere: 1 Biler: 1 Emner: 15 Svar: 112
Et rigtigt strygestål, er en stang, der er glat, og som via magnetisme retter ægen.
MEN der findes mange, især billige, "strygestål" som fejlagtigt har en slibende effekt!
med disse, kan man faktisk godt holde kniven en smule skarp. MEN problemet er at man kan holde feks.17,5 graders vinkel konstant (det kan ingen) derfor er din kniv ikke så skarp, som hvis den bliver slebet professionelt, og holdt, med et ordenligt strygestål
det er muligt du er tilfreds. men folk der er det, har oftest ikke prøvet en ordenligt slebet kniv
Jeg er hverken kok, skærsliber, eller på anden måde, en der arbejder med knive. jeg har bare sat mig ind i det. har desuden alt for mange køkkenknive, men sådan foretrækker jeg det
hvis i vil prøve rigtigt slebet knive, kan jeg anbefale Mighty-sharp.com
han sliber mine. når man har prøvet det.... mener det koster 60 kroner.
det sagt, med rette udstyr, kan alle slibe en kniv nogenlunde. jeg sliber for hele famillien, med vådsliber, de er benovede, de har aldrig haft så skarpe knive. MEN det er så personer, der aldrig ville betale for at få slebet knive. og derfor ikke får prøvet ægte kvalitet.. så er mit klart bedre, end hvis de selv prøver. MEN langt fra en proff. slibers
apr 2003
Følger: 55 Følgere: 58 Biler: 7 Emner: 50 Svar: 3.308
dec 2012
Følger: 3 Følgere: 2 Emner: 10 Svar: 32
aug 2007
Følger: 2 Følgere: 1 Biler: 1 Emner: 15 Svar: 112
dec 2012
Følger: 3 Følgere: 2 Emner: 10 Svar: 32
Vedligeholdelse af Global knive