{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Indpresning på mondeo fra 1993
  • #1   6. jul 2004 47

  • #2   6. jul 2004 Tak for det

    kan en 195/50/15 ET45 gå?
    Den er ikke sænket


  • #3   6. jul 2004 Du få lige en formlen som jeg har fåeJeg vil bare lige nævne noget om ET. Så ved du det også til næste gang.

    ET målet er den afstand der er fra bagsiden af fælgnavet ud til kanten minus fælgens totale bredde. DVS at hvis du har en fælg der er 6" bred og en fælg der er 9" bred betyder det ikke at bare fordi begge fælge har samme ET mål at de så kan være der da en bredere fælg med samme ET mål bare vil stikke længere ud i skærmene. Du kan nemt måle dig til om de kan være der hvis du ved hvor mange tommer fælgen er bred.

    Du gør sådan her:

    Du tager ET-målet på fælgen og trækker fra halvdelen af fælgens hele bredde i millimeter. En tomme er 2,54cm altså 25,4mm bare så du ved det. Når du har gjort det har du et mål. Det mål er det som fælgen fylder udadtil fra hjulnavet på bilen og ud mod skærmen.

    Et eksempel. Der blev nævnt en fælg der målte 7½x16". Dvs fælgen er 7½ tomme bred. 7½ tomme er det samme som 190,05mm. ET målet var 35 dvs du trækker 35 fra det halve af 190,05mm og får 155,05mm. Det er så langt selve fælgen stikker ud fra hjulnavet. Mere simpelt kan det ikke være.

    Med en vinkel og en tommestok er det nemt at måle om de kan være der eller ej.

    Bare lige husk på at efterlade en margen. Hvis den liiiige kan være der når du måler så er det ikke godt da dækket naturligvis altid er lidt bredere end fælgen. Så hvis du vil være sikker så sørg altid lige for at der er en cm eller lign tilbage indtil skærmkanten eller få rullet dine skærmkanter.


  • #4   6. jul 2004 tak for det


Kommentér på:
Indpresning på mondeo fra 1993

Annonce