{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
383 visninger | Oprettet:

Jesper O
Jesper O
Tilmeldt:
5. dec 2018
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 3

ombytter motor i Chrevrolet Nubira {{forumTopicSubject}}

Da motoren i min Chevrolet Nubira 1,8 fra 2007 opgav ævret i juni i år, fik jeg et 3 tilbud fra forskellige værksteder i og omkring København på isætning af en ombytter motor igennem Autobutler. Fandt efter nogen søgen en brugt motor i Holland med "garanti" på at den kun havde kørt 83.000 km. Værkstedet har nu monteret motoren, men den kan ikke starte. Værkstedet siger, at der ikke er "gnist" , når tændingen bliver slået til. Det er kun motorblokken der er udskiftet, alt andet mekanik og elektronik er fra den gamle bil. Værkstedet har ikke kunnet finde fejlen, og de har opgivet at gøre noget ved den før engang i 2019. Er der nogen her, som kan komme på, hvad årsagen til den manglende startevne kan være ? Kan der evt. være en form for startspærre i bilen, som måske blokerer, hvis elektronikken ikke kan genkende den monterede ombytter motor ?
Kommentarer på:  ombytter motor i Chrevrolet Nubira
 • #1   5. dec 2018 nu når I har brugt alt fra den gamle motor af så det kun er blok top der er skiftet. Så burde alt også være i orden. medmindre de har samlet noget forkert,så de må heller gennem tjekke alt de har samlet og alle ledninger og stik i gemmen igen. Og ang startspærre det burde ikke være den der gør noget. da i som sagt har brugt alt fra den gamle motor. Og vel også ecu er den der har sat i bilen hele tiden. Men er alt ok samlet så på med en tester og se hvad den siger af fejlkoder og live data.eller om den evt har glemt startspærre koden selv om den ikke burde gøre det.

 • Jesper O
  Jesper O Tilmeldt:
  dec 2018

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 3
  #2   5. dec 2018 "eller om den evt har glemt startspærre koden selv om den ikke burde gøre det." Værkstedet bedyrer, at de har haft deres tester til at se om der var problemer, men de påstår, at det er der ikke. Så, det med at den evt. har "glemt" startkoden er måske en mulighed. Nogen her i tråden som har en god ide til, hvordan man får fat i den kode ? ..

 • #3   5. dec 2018 tvivler på det er startspærre. da normalt der starter motoren og går ud igen vis den blokere. Men den er ikke bare lige sådan at få fat på. Vis den er væk så skal du nok omkring en der har forhandlet sådan en bil som din. da de skal kode den ind igen via deres net de har . Så de kan få den fra Chevrolet af.

 • #4   5. dec 2018 og vis det er startspærre der går ind og gør den ikke vil starter. så vil der også lægge en fejlkode på startspærre fejl i modulet.da bilen er forsøgt startet uden godkendt kode i nøglen, og det vil de kunne udlæse med tester .

 • Jesper O
  Jesper O Tilmeldt:
  dec 2018

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 3
  #5   6. dec 2018 Freeway.. Forløbigt tak for dine input. Har anmodet forhandleren hvor jeg købte bilen om assistance til at fremskaffe en kode til startspærren, for at se om det hjælper. Kommer i tanker om, at værkstedet havde reservenøglen, som ikke er elektronisk, da de forsøgte at starte bilen første gang efter ombytter motoren var sat i. Men jeg kørte ud til dem og byttede til nøglen med fjernbetjening, da de fortalte, at den ikke kunne starte..

 • #6   6. dec 2018 Den burde nu starte med begge nøgler. da den magnet til startspærre er indbygget i nøglen. Så det har ikke noget med de knapper til at låse op med om nøglen har det eller ikke. da begge nøgler har den magnet kode sender indbygget normalt. Og det gjorde vel heller ikke nogen forskel hvad nøgle de brugte vel?.

 • #7   6. dec 2018 kunne mere forstille mig da de flyttet ting over på den nye motor. Der sad der sikker kromtapsensor på den nye motor. Så det har de nok ikke skiftet. vis den ikke virker så har bilen ingen tænding og kan ikke starte. Men det burde de hurtig kunne se med tester om det er sådan en dårlig sensor. da de ikke kan se omdrejninger med tester. når de forsøger at starte motoren. for de har vel tjekket at der ingen fejlkoder og alt virker via live data med tester ?.

 • Jesper O
  Jesper O Tilmeldt:
  dec 2018

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 3
  #8   7. dec 2018 Det kan give god mening med teorien om krumtapsensoren, Værkstedet har udskiftet et revnet bundkar og et motorophæng på den motor, der blev leveret fra Holland. Den har siddet i en bil, som åbenbart er blevet totalskadet. Så det med den den muligvis defekte krumtapsensor kan måske stamme fra den kollision.

Kommentér på:
ombytter motor i Chrevrolet Nubira