{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
632 visninger | Oprettet:

Toyota RAV4 - plastikramme ved forruden {{forumTopicSubject}}

Hej alle,

Min far har en Toyota RAV4 fra 2003.

Der er 5-6 tydelige rustpletter over forruden, som højst sandsynligt er opstået pga. stenslag. Vi vil selvfølgelig gerne have rusten stoppet, inden den breder sig for meget (se billedet - og beklager den dårlige billedkvalitet)

Jeg har god erfaring med selv at sandblæse små områder med en punktsandblæser og så fixe det med en god rusthæmmende grunder og en original-lak på spraydåse.

Udfordringen her er imidlertid, at rustpletterne sidder meget tæt på den sorte plastikramme, som holder forruden, hvilket gør det lidt vanskeligt at komme til og få fjernet rusten.

Hvordan er sådan en plastikramme monteret? Sidder den hårde plasticramme limet til forruden eller kan man som nogenlunde jævnt begavet hobbymekaniker få fjernet listen, så man bedre kan komme til?

Det er en bil som har kørt mange kilometer, som er købt til billige penge, så vi vil helst ikke ud i at skulle køre den til en maler og betale et par tusinde for at få det lavet, da det ikke behøver at se fuldstændig 100% perfekt ud rent kosmetisk når vi er færdige

Tak for kommentarerne - i må alle have god jul smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Toyota RAV4 - plastikramme ved forruden
Kommentér på:
Toyota RAV4 - plastikramme ved forruden

Annonce