{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
514 visninger | Oprettet:

Citröen C3 1.4 HDI 2012 - motorlampe lyser {{forumTopicSubject}}

Hej forum

Har en Citröen C3 1.4 HDI fra '12 hvor motorlampen lyser. Begyndte periodisk men lyser nu konstant. Havde mistanke om EGR, da bilen mangler kraft. Jeg har fået udlæst fejl, men den er underlig og uden en henvisning til en fejlkode; Fixed geometry turbo position measurement. Short-curcuit to positive or circuit open.
Tilstand: Sporadisk

(har vedhæftet billede) Nogen herinde, som er stødt på samme fejl?

Fejlmeldingen begyndte (sikkert ingen en sammenhæng) sjovt nok dagen efter den havde fået lille service hos aut. Citröen værksted...

Venlige hilsner
Kommentarer på:  Citröen C3 1.4 HDI 2012 - motorlampe lyser
 • #1   9. jan prøv lige en anden tester der kan give en ordentlig fejlkode. Men hvad jeg læser ud fra det er det evt din map sensor er dårlig,eller stikket ledning der til. Det kan så også være din wastgaten,på turboen der ikke virker som den skal. eller turboen der er sodet til,eller magnet ventil for styring af wastgaten/vacum der er tosset. og har også set vis en egr ventil hænger så kan det også døje med at lave det turbo tryk den skal. eller vis en slange er flækket fra turbo til indsugning. så der er nok at tjekke. men svært evt med at få en tester på der kan give en fejlkode nummer. og lav live værdier af turbo tryk og divs sensore så du kan se hvad der sker. og hvad der ikke passer som det skal af live værdier.

 • Steffen S
  Steffen S Tilmeldt:
  jan 2019

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1
  #2   9. jan Tak for svar. Puha den må vist forbi Citröen, de må have udstyret til at måle osv. Eller kan du anbefale et værksted på Sjælland der kan den slags/har udstyret og erfaring?

Kommentér på:
Citröen C3 1.4 HDI 2012 - motorlampe lyser