{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
11.065 visninger | Oprettet:

Skrækkelig oplevelse: Mekaniker har ødelagt min bil, hvad gør jeg? {{forumTopicSubject}}

Har brug for at dele min skrækkelige situation med andre og evt. få nogle inputs til hvad jeg stiller op. Opsummere historien herunder. (Lidt lang)

Jeg har købt en skøn brugt Ford Galaxy Diesel Aut. Fra 2010 med fjernbetjent oliefyr og alt muligt lækkert og den kørte skide godt.. lige indtil den kom på værksted.

Grundet Km. tal skulle der skiftes tandrem. Ville gerne have at den var helt i orden og lige kredse lidt om den, var virkelig blevet glad for den meget hurtigt. Jeg fik et godt tilbud på autobutler som jeg synes lød rigtig billigt og godt.

Opgaven var egentlig ret simpel:
1. Skift tandrem og vandpumpe
2. Service eftersyn
3. Skift motorolie og gearolie
4. Orden håndbremsekabel der nok bare skulle strammes.

Bilen skulle afleveres 6/4 kl 8:30 og kunne afhentes igen 16:30. Fint tænkte jeg.
Her begynder mareridtet..

- Kl 16:15 på vej derhen får jeg et opkald om at bilen ikke kan blive færdig til aftalt tid, men omkring kl 20 måske, hvis ikke dér, så i hvertfald i morgen tidlig. Han ville ringe tilbage omkring kl 20. Det gør han ikke..
- Skriver til ham at jeg kommer og henter den kl 8:30 morgenen efter og det var fint med ham.
- 40 minutter inden afhentning, ringer han og siger den ikke er klar endnu, men han har tidlig fri og regner med at den i hvert fald er klar kl 14.
- kl 16 har jeg ikke hørt noget. Ringer til ham "Han var stadig i gang og snart færdig med den. Skulle bare liige have ordnet nogle ting så ville der komme en chauffør ud med den til mig"
- Han ringer igen "Chaufføren er forsinket og kan først være der mellem 17:15 og 18
- 17:45 - Han ringer igen "Bilen er gået tør for strøm og har brug for en fuld opladning inden den kan køre igen, han ved ikke hvor lang tid det tager at lade sådan et batteri op. Batteriet er måske gammelt"
- Han sender et billede af bilen der står og lader op...
- "Skal lige hjem og ordne nogle ting så vender jeg tilbage til værkstedet kl 20 og giver dig et kald og håber den har ladt nok op til at kunne køre. Hvis ikke den var fult opladet, så var den det i hvert fald i morgen tidlig"
- Kl 20:45. Ringer ham op, han tager den ikke.

- Dag 3 uden bil ringer jeg til ham om morgenen. "Bilen er endnu ikke klar. Nu er der problemer med at den ikke vil starte igen efter den er blevet tændt, han ved hvad problemet er men kan ikke forklare det til mig, andet end han tror det er nogle fejlkoder eller noget. De har teknikker på problemet, som desuden siger det er “et udsædvanligt problem de aldrig har oplevet før”...

Han lovede at ringe tilbage om en time, altså mellem 9 og 9:08, hvor han helt sikkert ville vide hvad problemet er og kunne forklare det i detaljer

- 9:15 ringer han tilbage. "Bilen starter stadig ikke. Der er en der har fundet fejlen og han siger det er en ledningsfejl. Måske en stelforbindelses der ikke er der, måske fordi ledningerne er gamle på sådan en bil fra 2010, er det en ledning der er gået over, eller noget der ikke sidder som det skal. Han skulle gå det igennem fra bund til top og havde fået fat i målere der kunne måle noget på de ledninger der.

Står og skal bruge min bil, IDAG til noget flytning, hvornår kan den være færdig? - Han ville ringe tilbage inden kl 12. Der burde fejlen være lavet....

-12:20 - Endnu ikke blevet ringet op. Jeg ringer til ham. Han er stadig i gang med bilen.. Det er stadig et lednings problem, han har forsøgt flere ting. Jeg foreslår at få fat i en specialist der kan komme ud og hjælpe ham, men han har alt hvad han har brug for, blandt andet diagrammer og har ikke brug for mere hjælp. Han ved ikke hvornår bilen kan starte igen, men vil ringe til mig så snart den kan holde i tomgang og skynde sig at få den ud til mig.... Et nærmere tidspunkt kunne han ikke give mig, men han skynder sig alt hvad han kan og situationen er træls og stressende for både ham og mig, det var han godt klar over.

Kl. 16:30. Han har ikke ringet og fortalt den kan køre, så bliver utålmodig...
Det går ikke godt med den, den starter men går ud. Får en laaaaang forklaring på de ting han har forsøgt og at han tror det er noget med diesel indsprøjtningen eller sådan noget. Han har folk på hotline til at hjælpe, men de ved heller ikke hvad der er galt og forstår det heller ikke.
Foreslår de får den bil givet videre til et Ford værksted og får det ordnet, så den kan komme ud af deres hænder.
Amen, de har ingen trailer hjemme og så skal de også lige de ene og det andet. Han var fast bestemt på at ville fortsætte med at arbejde på den. Spurgte også om de ikke havde en faglig kyndig person de kunne ringe til og få derud så det kunne blive ordnet, det kunne han måske godt, men var ikke overbevist om at give arbejdet videre til en kyndig mekaniker.. Vi endte ud med at aftale at han så ringer tilbage til mig igen senere... Hvornår fik jeg intet at vide om......

Kl 21 har han stadig ikke ringet tilbage, jeg giver det ikke engang et forsøg at ringe til ham igen... Det her er håbløst.

Dag 4..
- Har stadig ikke fået et opkald, står stadig uden min dejlige bil og er efter noget research på nettet blevet i tvivl om han kunne have smadret den bil fuldstændigt. Kiggede på hvordan sådan et tandremsskift foregik og det er jo ikke lige frem en nem opgave. Bare ét af de hjul står forkert, er det noget lort. Der er mange ting der kan gå galt.. Tror ikke lige jeg havde tænkt at det var så stort et problem for en mekaniker..

Jeg er ret irriteret og ved ikke lige hvad jeg skal stille op, andet end at have voldsom tålmodighed og blive ved med at holde kontakten med ham og høre ham sige det ene og det andet..
Er efterladt med en masse tvivl, undren og spørgsmål.

Kan han have ødelagt motoren og vil ikke fortælle det til mig ærligt?
- Hvorfor starter den ikke? Har han sat den tandrem forkert på, i så fald hvad har det af betydning for motoren?
- Hvad nu hvis han har ødelagt motoren, skal han så ikke bare sørge for at den bliver i orden igen, med en ny motor eller lign, så jeg kan få en velkørende bil tilbage?
- Kan jeg kræve den kommer i autoriserede hænder og de betaler for at få den lavet hos nogle andre?

Det er tydeligt han ikke har styr på det, selvom han siger han har..
(pris og kvalitet hænger meget tit sammen og hvis det er for godt til at være sandt, er det det nok også) lesson learned..

Hvad ville du have gjort i min situation?
Nogle tips til hvordan jeg får min bil tilbage hurtigst muligt?

På forhånd tak for jeres tid og inputs.

Mvh. Martin









Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Skrækkelig oplevelse: Mekaniker har ødelagt min bil, hvad gør jeg?
  • #1   9. apr 2022 Ud fra hvad jeg kan læse mig frem til er det tydeligt at læse han prøver på at snyde dig enten i arbejdsløn? han er godt booket? Eller som du selv skriver han har lavet en fejl under skiftet og forsøger at rette op på sine fejl. Har ikke kunne læse mig frem til at du har været ude og besøge værkstedet hvilket jeg nok selv ville ha gjort for lige at se hvordan bilen ser ud. Evt åbne hjelmen og se om der beskidte fingre som indikere de har fuldført arbejdet?

  • #2   9. apr 2022 Tak for dit svar smiley

    Han har sagt til mig at der ikke bliver nogen ændring i prisen på aftalen. Den er fast og jeg kunne jo ikke gøre for at det tog så lang tid, så det ville stadig blive til vores aftalte pris, det kom jeg ikke til at betale for, sagde han
    - Det virker til de har meget travlt og har udsat mange andre biler fordi min har drillet.
    - Har ikke været derude, det lyder dog som en god idé at tjekke op på hvordan den ser ud derude.
    Han har sagt at han har taget tandremmen, vandpumpen og de andre dele de har pillet ud og lagt i bilen, så jeg kunne se at det var blevet skiftet. (det var ikke noget de plejede at gøre, men fordi jeg var ny kunde synes han det ville være en god idé, så jeg kunne se det var blevet lavet og hvordan de gamle dele så ud)

    Han har også nævnt at han har været utrolig uheldig i den her uge og det virkelig ikke var hans uge. Alt er bare gået galt for ham. Han skyder også skylden på den første vandpumpe de fik fra leverandøren, der åbenbart var utæt, så han har haft tandremmen af to gange. Han skyder skylden på bilen, fordi det åbenbart er en fransk motor.. Man kan selvfølgelig have lov til at være uheldig, men synes alligevel alle hans undskyldninger for hvorfor den bil ikke starter, er lidt tankevækkende..


  • #3   9. apr 2022 Skynd dig at blive medlem af FDM smiley
    Ved ikke hvad er praksis i sådan en sag, men hvis bilen kunne køre og starte da den kom ind på værkstedet, vil jeg mene at du kun skal betale for det som der er bestilt.


  • #4   9. apr 2022 Nu har jeg ikke læst hele historien
    Men lyder som om, de ikke ved hvad de laver
    Og har lavet en fejl, under tandrems skiftet

    Og måske har ødelagt noget, sommer har prøvet og reparer uden held.
    Ud fra de søforklaringer de kommer med


  • #5   9. apr 2022 har hele tiden undret mig over hvorfor i alverden er du ikke kørt derud og gået ind og se hvad de havde gang i

    mandag morgen kører du derud og ser hvad de har gang i


  • Benjamin C
    Benjamin C Online Tilmeldt:
    mar 2019

    Følger: 9 Følgere: 110 Biler: 3 Svar: 1.017
    #6   9. apr 2022 hvis det 2,0 eller 1,6 så er fransk men nogen motor der forholdvis nem at skiftet tandrem på. smiley

    vil møde op der ude og se hvad de har gang i. vil kontakt auto Butler da de står indenfor værkstederne


  • #7   9. apr 2022 Regner ikke med at jeg skal betale ekstra for alle de fejl de har lavet og den enorme mængde tid de har brugt på det.
    Det kunne godt tyde på at de har lavet en justeringsfejl under skiftet af tandrem.
    Var inde og se en video af sådan et skift og på den siger manden at man skal have det korrekte låsesæt, datablade og selvfølgelig en momentnøgle til at spænde det hele helt rigtigt op igen.. Mon han har haft noget af det? Det er jo ikke helt gratis...

    Hvis ikke han lige har haft låsesættet til den bil og ikke fået det låst ordenligt af, kunne et af hjulene have drejet sig bare en tak og det er nok til at motoren ikke starter. Hvis ikke at vandpumpen er blevet sat ordenligt på, og den gamle pakning ikke er pillet helt af og den nye sat på en helt rengjort overflade, kan den være utæt. og så er det forfra engang til. Det kunne have været det første udfald og her er det nok en ekstra stresset situation for ham, for nu skal han jo ha det hele skilt ad igen og har måske lavet en fejl med indstillingen der, fordi han ville skynde sig...

    Har han ikke det rette datablad til informationerne om skiftet, så kan det nok heller ikke gå særlig godt. Alle skruerne dernede skal jo fandme spændes med forskellige momenter, det er vidst ret vigtigt at kende de informationer. Sådan et datablad er vidst heller ikke gratis..

    Fremadrettet har jeg lært:
    - Tjek at mekanikeren har de rette datablade til netop den bil der skal skiftes tandrem på
    - Sørg for han har det rette låseværktøj til bilen og generelt udstyret i orden.
    - Benyt en autoriseret mekaniker, måske koster det lidt mere end den billige, men han har så også givet pengene for det rette udstyr til at ordne opgaven forsvarligt.

    Mandag kører jeg derud og ser hvad f. de har gang i. Telefonen tager han ikke i dag og de har åbenbart nok telefonsvarer, for deres indbakke er fyldt helt op...


  • #8   9. apr 2022 Han erkender selv han har pisse travlt så hvorfor sku du komme først i køen forhold til andre betalende kunder? At du ik skal betale mere for noget han mister penge på dagligt basis for han siger selv andre kunder er sat i bero til din er færdig. Det giver absolut ingen mening i min verden.

    Jeg tror han enten ik er gået igang med den og istedet har lavet andre kunders biler ellers så der gået noget galt undervejs. Men ja super go ide med lige at tage der ud mandag og sige hvad forgår der.


  • #9   9. apr 2022 Hvis manden render og laver biler til kl 20 om aften så har han da noget travlt, og når din bil så driller gør det det da ikke nemmere for ham (det er jo fransk smiley ). Tag ud og kig på mandag, men snak normalt til manden og se tingene an i person.

  • Brian S
    Brian S Tilmeldt:
    dec 2019

    Følgere: 1 Emner: 3 Svar: 305
    #10   9. apr 2022 Hvis han har så travlt, kan han sgu da lade vær med at byde på mere arbejde i autobutler.
    Han har garanteret lavet en fejl, som han skal ud af, på billigst mulig måde. Det kan man jo ikke fortænke ham i, men det er nogen dårlige undskyldninger han kommer med.


  • #11   9. apr 2022 Er det hos Muftis auto i Brabrand?

  • #12   9. apr 2022 Hvis bilen er færdig når du kommer derud, så få ham til at køre med på en tur, så i sammen kan høre om der er noget galt.
    Trækker den ordentligt, kommer der røg ud af udstødningen, dieselmotorer er for specialister.

    Eller, tag en mekaniker med derud, han hører med det samme om der er noget galt.

    Hvor er vi henne i Jylland??


  • #13   9. apr 2022 Har han timet den forkert er det ret sandsynligt den er skadet.
    Hvis pumpen står forkert vil den kunne have svært ved at starte, kunne trække dårligt, ryge mere eller mindre.

    Ville nok snarest kontakte Autobutler og forklare dem sagen, de har vel også noget ansvar eftersom de har bragt jer 2 sammen.


  • #15   10. apr 2022 Kaster en pose werthers echte ind i det væddemål, det næste bliver nok at den spontant selvantænder… længe side. BG har været så spændende.

  • #16   10. apr 2022 Tak for alle jeres gode beskeder!
    Det er noget af en sag, glæder mig meget til at den er overstået..

    Ringer til autobutler i morgen og forklarer dem sagen, og så kører jeg derud bagefter og ser om den er selvantændt eller motoren er væk eller hvad der foregår..

    Der var en der havde skrevet hvilket værksted der var tale om, den tror jeg blev slettet af en admin.. Måske brød det reglerne?
    Hvis nogen er interesseret i at vide hvilket værksted i skal undgå, så kontakt mig bare på en privat besked.. Værkstedet ligger i Herning

    Meget kunne godt tyde på at han har timet den forkert. Håber bare ikke han har ødelagt motoren ved det. Nu må vi se hvad der sker i morgen.

    Vil selvfølgelig holde jer opdateret smiley





  • #17   10. apr 2022 HVIS den er timet forkert, og det er jeg ret sikker den er, så har noget taget skade.

    Dit held er at din bil kørte perfekt inden den kom på værksted, og at det bare var service der skulle udføres, altså ingen fejl som skulle findes og udbedres.

    Hvis ikke den kører perfekt når du henter den, så kør direkte på et mærke værksted og få den kontrolleret, få dem til at sætte den på mærkerne og få at vide hvor meget det er galt.
    Ville nok lige vente med at ringe til Autobutler til efter du har prøvet bilen, hvis den er færdig.

    Træls at man skal være mekaniker, for at være sikker på at ting er repareret rigtigt smiley


  • #18   10. apr 2022 det var mig som nævnte navnet, ja der fik jeg lige en advarsel

    men hold os opdateret!


  • #19   11. apr 2022 Man må kun nævne navnet hvis det allerede er offentligt, link til avis eller trustpilot etc.

  • #20   11. apr 2022 hva så lagde motoren på bordet

  • #21   12. apr 2022 Her kommer lige en opdatering på sagen. I får mine notater fra hele det her shit show, copy paste. Enjoy smiley

    - Dag 6. Mandag 11/4
    - 9:00: Har endnu ikke hørt noget fra ham (Mohan, mekanikkeren der ordner min bil) jeg ringer derud og han tager den ikke.
    Får en besked nogle minutter efter: “Hej Kan jeg ringe til dig så snart jeg har fixet det? Jeg har snakket med en fra hotline og vi er fuld i gang med ledningsdiagram”
    - 09:05: Ringer til autobutler. Bliver HURTIGT serviceret. En rigtig flink og venlig medarbejder ved navn Jesper tager telefonen og hører hele overstående historie.
    Han var meget forstående og lyttende og ville straks ringe og tage en snak med Mohan fra værkstedet af og ringe til mig igen senere.

    - kl 13:00: Modtager et opkald fra Jesper.
    - Han har talt med Mohan ude fra værkstedet og forklaret ham hvilken situation jeg som kunde står i og forklaret hvordan det lyder fra min synvinkel, det som han fortæller mig.
    Han kender godt Mohan og han er dygtig og han vil gerne have at tingene er i orden. Det resulterer i, at hvis han støder ind i noget der skal ordnes undervejs, så ordner han det.
    Også selvom kunden ikke har bedt om det. Der dukker altid noget op på ældre biler, når først der bliver skruet ting af. Han spurgte også Mohan om hans fremgangsmetode til skift af tandremmen og han kunne forklare det meget præcist efter foreskrifterne, så han var ikke bekymret for, at han havde gjort det forkert.

    ”Når man skal så dybt ind og have skilt så meget ad, så kan man løbe ind i mange andre ting der skal ordnes. Bla. hvis f.eks. en bolt er rusten og knækker uventet, ledninger går fra hinanden eller lign.
    Selvom den kører skide godt inden den bliver skildt ad, så kan man opleve at der dukker flere ting op på den end forventet, når først man får åbnet op for den. Og det har Mohan fokuseret på at få ordnet også, så alt kunne være i Tip top.”
    Men at få en 12 år gammel bil til at være ny, det er jo ikke lige til. Han har ikke bare holdt sig til at ordne det der skulle ordnes, men påbegyndt alle mulige andre opgaver som er opstået undervejs, uden at give klar besked om dette til mig.

    Jesper har fået lavet en handlingsplan for hvad der skal foregå og vil sørge for at holde mig opdateret om sagen og stå med på sidelinjen, for lige meget hvad Mohan siger til mig, så vil det jo lyde som dårlige undskyldninger og søforklaringer. Der er ingen tillid tilbage mellem mig og ham.

    Mohan har fat i en Ford elektriker som han får ud til ham i morgen, og når han har ham, så vil han ringe til mig og fortælle hvordan det ser ud, bund ærligt, fik jeg af vide..

    Han forsikrede mig om at vi nok skulle finde en løsning ligemeget hvad og at jeg kunne være sikker på den nok skulle komme ud og køre igen. Hvad angår prisen, nævnte Jesper, at han jo nærmest ikke kunne tillade sig at tage noget for det, når det har taget så lang tid, men vi aftaler noget mellem os 3 som vi alle er enige i og så løser vi den her opgave hurtigst muligt.

    Det er åbenbart ikke første gang Jesper har haft en lignende sag med Mohan derude. For ca. et halvt år siden var der en sag som de også fik ordnet. Han er dygtig og ved hvad han laver, det var der ingen tvivl om, sagde han.

    Jesper er selv ret skarp til Ford og kender mange dygtige ford mekanikere, så hvis ikke Mohans Elektriker kan klare opgaven, så har han nogle folk han kan trække på som han kunne få derud. Vi skulle i hvert fald nok få bilen ordnet, så den kunne blive godt kørende igen hurtigst muligt.

    Jeg hører mere om det i morgen fra endten Jesper eller Mohan.
    Hvornår helt præcist ved jeg ikke....

    Senere på eftermiddagen: Jeg valgte ikke at køre ud til værkstedet og kigge, selvom der var meget i mig der havde lyst.. Både fordi det ligger 45 minutter væk og fordi jeg havde et lille lys og håb om at den måske kunne være klar allerede i morgen, efter Jespers beroligelse og gode service.

    -Dag 7. Tirsdag d. 12/4
    - Skulle have modtaget et opkald fra Mohan om mogenen eller formiddagen som aftalt med Jesper fra Autobutler, når han havde fået elektrikkeren ud og kigge på bilen og vidste hvad det var der var galt med det ledningsnet, så jeg kunne få en forklaring på hvad der er galt samt et tidspunkt hvornår den ville være færdig.
    - Jeg får ikke et opkald som aftalt (det kommer heller ikke som nogen overraskelse efterhånden)
    Kl. 14 vælger jeg at skrive til ham og spørger hvornår han havde tænkt sig at ringe ang. status på bilen som aftalt? Får så et kvarter senere to beskeder tilbage:
    ”Den får ikke diesel”
    ”Så vi skal undersøge hvorfor den ikke får”
    - 16:00 ringer jeg til Autobutler og får fat i Jesper. Han synes det er mærkeligt at jeg ikke har fået det opkald fra Mohan, når det nu var det som aftalen lød på. Så han ville lige ringe og tale med ham og vende tilbage til mig bagefter.
    - 20 minutter senere, ringer Jesper igen. Han kunne ikke få fat på Mohan, han tager den ikke og den går på telefonsvare. Han vil så i morgen som noget af det første, få fat på ham og så ville jeg få nærmere information. Så det aftalte vi.

    To be continued....


  • #22   12. apr 2022 Det bliver mere og mere spændende det her, tvivler på der kommer en velkørende bil retur, der er vist rodet i en masse spændende som langt overstiger Mohans evner.

  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #23   12. apr 2022 Er du overhoved sikker på han er mekaniker. Der findes utroligt mange baggårdsværksteder med selvlærte mekaniker. smiley jeg ville spørge om han var udlært automekaniker. Som du skriver kan man jo efterhånden se hvordan man gør på YouTube og bilprogrammer

  • #24   12. apr 2022 Hvorfor bruger du ikke det værksted du hidtil har brugt? Eller er det din første bil?

    Glæder mig til afslutningen.... Har du overvejet at skrive det om til et manuskript? Det kunne blive en god filmB)


  • #25   12. apr 2022 At Jesper roser mohan er ingen overraskelse, tænker du ser ingen mercedes sælger kritisere en smart bil og det jo pga deres samarbejde. Så at mohan nu er super dygtig men har haft lignende problemer før og sidst for et halvt år siden så gør man vel noget forkert hvis han begår "samme fejl" på ny kunde? Men håber jeg tager fejl og han bare har været uheldig ??

  • Per T
    Per T Tilmeldt:
    aug 2016

    Svar: 49
    #26   12. apr 2022 Var der positive Google anmeldelser på din mekaniker?

  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #27   12. apr 2022 Jeg ville ikke betale en krone mere end aftalt først og så ville jeg ringe til fdm og høre hvad der skulle ske nu. Mohan er ikke dygtig og han aner tydeligtvis ikke hvad han laver, du skal lære at lytte til hvad der bliver sagt Jesper siger nemlig Mohan har lavet lort før.

  • #28   12. apr 2022 Ja, det tyder ganske rigtigt på at han har fået rodet sig ud i noget han ikke har evnerne til at ordne nu..

    Er ikke engang sikker på om han er udlært mekaniker, men når han arbejder på et værksted med masser af kunder, så tænker jeg da han må have styr på det.. Jeg læste reviews af dem inden jeg valgte det tilbud, og der var rigtig mange.. Der var selvfølgelig nogle dårlige ind imellem, men for det meste gode. Det kan selvfølgelig være at mange af de gode har været simple opgaver som at få skiftet sprinklervæske og til vinterhjul, i dont know. Autobutler skrev også det var Billigst Og Bedst, og til den pris, så ville jeg spare rigtig mange penge i forhold til andre steder, så jeg valgte det værksted..

    Har efterhånden haft en sjat biler, det her er min 7. og jeg har for det meste brugt Point-S og andre mindre værksteder og har aldrig haft problemer med nogen værksteder før, som overhovedet ikke. Det her er første gang jeg tager ved lære af min fejl. Det billigste er ikke det bedste.. Pris og kvalitet hænger sammen, også når vi taler om at få lavet en bil. Det kan godt betale sig at bruge en der koster lidt mere.

    Ja, han er sgu nok ikke så dygtig som han selv påstår og som Jesper også siger.. Hvis han laver sådan nogle fejl flere gange, men vi er vel stadig mennesker? Måske det snart er lært..
    Håber stadig bare på han har været rigtig rigtig uheldig med den her bil og det snart kan være ovre, så jeg kan komme videre med mine projekter, som jeg ville bruge den til!


  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #29   12. apr 2022 Jeg forstår så godt dig og selvfølgelig er du totalt uskyldig i dette, det er Autobutlers skyld fordi de vælger penge før kvalitet, Alle vil selvfølgelig have det billigste tilbud, det vil jeg også, så slå ikke dig selv i hoved over du er blevet taget i røven. Det har næsten alle oplevet. Men tror ikke der kommer noget godt ud af det med bilen nu og jeg vil vædde med at de finder en reservedel så som diesel pumpe der er svine dyr og siger den gik istykker pga. slid og så videre, men han har været super flink og skiftet den gratis, du skal bare betale pumpen til 8000 kr +. Men du kan stoppe det ved at kontakte FDM og høre hvordan du står. Og hvad de kan hjælpe med hvis du melder dig ind, de har forøvrigt også billige forsikringer gennem tryg.

  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #30   12. apr 2022 Martin P der findes desværre ikke så mange ærlige mennesker mere, alt drejer sig om penge og det tager virkelig tid at finde et godt værksted der har rimelig priser og som man kan stole på. ??????

  • Jan S
    Jan S Tilmeldt:
    feb 2012

    Følger: 1 Følgere: 1 Svar: 63
    #31   12. apr 2022 Prøv et autoriseret værksted. De ved, hvad de laver...

  • #32   12. apr 2022 Nu kan der være flere forskellige motor modeller i den type bil.
    Men er det nu den med VDO indsprøjtningssystemet på, så skal man være opmærksom på man ikke får "vendt" pietzo elementet når man måler den ud, såfremt han har været inde og måle på dyserne.
    Også selve pumpen, ved feks udskiftning skal der en tester på før det dur, så om den har glemt den, da den er løbet tør for strøm, er et godt spørgsmål.

    For i realiteten har han jo ikke pillet ved noget der har indvirkning på brændstofsystemet, pumpen, selvom den er trukket af tandremmen, skal bare dreje rundt for at virke.
    Så det undre mig den pludselig ikke får brændstof.


    Hermed sagt. stop nu med at bruge Autobutler, måske får du det lidt billigt, men de skal også have en bid af lagkagen d.v.s der er ikke meget tilbage til værkstedet.

    Ville man bestille en hjerte transplantation på samme måde, hvis man selv skulle betale?, eller ville man gå til den bedste i området?.


  • Benjamin C
    Benjamin C Online Tilmeldt:
    mar 2019

    Følger: 9 Følgere: 110 Biler: 3 Svar: 1.017
    #33   12. apr 2022 32# mig bekendt betale kunden beløb og kaldt gebyr når de benytter en af deres tilbud. det beløb får auto butler hvad jeg husker fra tidligere arbejde.


  • #34   13. apr 2022 Opdatering på 8. dag uden min dejlige bil.
    - Gik og ventede på et opkald fra Jesper fra autobutler i løbet af formiddagen. Han endte med at ringe omkring kl 12, hvor han kunne fortælle at han havde forsøgt at ringe ham op ude på værkstedet omkring 10 gange, uden held. Han havde også forsøgt fra et andet telefon nummer, uden held.

    Jeg besluttede mig for at tage de 35 minutters kørsel ud til værkstedet efter arbejde, for at se bilen og tale med dem. Da jeg kom derud var døren låst og værkstedet lukket ned. Ingen folk på arbejde.
    Brugte lidt tid på at kigge ind af vinduerne og kunne konstatere, at de ikke havde efterladt værkstedet særlig pænt. Papkasser flød rundt omkring, en bil på liften (Ikke min), samt 5 andre der også stod efterladt sammen med min. Der var også papkasser fra brugte reservedele rundt omkring og det lignede meget, at de bare havde efterladt det hele midt i en masse arbejde, uden lige at gøre det færdigt eller rydde op og efterlade det pænt.
    Kunne i hvertfald konstatere at min bil holdte derinde, der var ingen motor at se som var taget ud, så jeg håber den stadig sidder deri. Motorhjelmen stod åben, men kunne ikke komme til at se motoren fra afstand.
    Jesper havde sagt, at hvis jeg kørte derud, måtte jeg godt lige ringe til ham når jeg kom derud, så det gjorde jeg og fortalte ham hvordan det så ud derude og status.
    ..De er nok gået på påske ferie foreslog jeg.
    Han mente at den her sag var helt gal og han havde aftalt at de skulle have et møde med værkstedet i starten af næste uge, så måtte de se om de ville fortsætte med at være partnere med dem, for sådan nogle sager der kunne de ikke stå inde for. Det er forrygt det der foregår her.
    Hvis jeg havde brug for at leje en bil til flytte projektet, kunne jeg bare gøre det, så måtte jeg tage fakturaen med til dem som de så kunne få lov at betale.
    Der var ikke meget mere at gøre, her henover påsken. Jeg ville i hvert fald være den første til at høre noget fra Jesper af, når han havde nyt i sagen.

    Så jeg venter med stor tålmodighed til engang i næste uge, hvor jeg måske kan få min bil tilbage igen..

    Historien fortsættes... Næste uge smiley

    - Det er da klar jeg ville vælge et ordentligt hospital til at få ordnet mit hjerte, vidste ikke at det var så kompliceret at få sådan en opgave lavet på en bil, før jeg havde afleveret bilen og nu står i den her situation. You live and you learn.
    Vælger da klar en autoriseret ford mekaniker næste gang!

    Holder humøret højt og ser lyst på tingene, så skal det hele nok gå. Jeg har da stadig mit gode helbred og mine to dejlige ben, og endda en lånebil der da kan køre. Der er stadig mange ting at være taknemmelig for og nu har jeg lært en masse også! Fedt!

    Tålmodighed, tålmodighed, tålmodighed.
    Holder jer opdateret på historien.

    God påske til jer alle! smiley


  • #35   13. apr 2022 Fejl sker jo, men hvis ikke værkstederne er dygtigere end hobbymekanikerne, så går det jo i lort.

    Har lige siddet og set en video med en Vito hvor kædeføringen var sat forkert på, glideskinnen vendte på hovedet, så et andet værksted laver det om, og den ny mekaniker kunne endda sige hvad fejlen var inden han adskilte den, det kunne have kostet en motor, men nu kostede det kun 2 arbejdsdage.
    Fejlen opstår fordi der er 2 modeller af motorer der ligger tæt op ad hinanden, men hvor kæden løber forskelligt, men mærkerne matchede ikke, og det burde første værksted have opdaget.


  • Benjamin C
    Benjamin C Online Tilmeldt:
    mar 2019

    Følger: 9 Følgere: 110 Biler: 3 Svar: 1.017
    #36   13. apr 2022 35# det står bare desværre tit.
    jeg har bla idenne uge fejlsøgt på en bil bliver ved med hyle i rem. Den har hvert på andre værksteder de har ikke kunne afhjælpe det. det viste sig rem strammer er rusten der hvor rem køre plus den ikke køre med samme hastighed oveni i det er remme slappe. smiley så det hedder ny rem strammer


  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #37   13. apr 2022 #35 Hvis du vidste hvor meget lort uautoriserede værksteder laver ( Specielt folk med mellemøstligt navn ) , det er helt vildt hvad kommer ind og en del af dem har ikke engang uddannelse som automekaniker. Men ligesom trådstarter fortalte om Mohan fejler selvtilliden ikke noget. Hvis du vidste hvor meget jeg har generet Metal for at få beskyttet titel på automekaniker, men de vil ikke, og jeg fatter det ikke

  • #38   13. apr 2022 Hej
    Der er altid noget uldent ved lange lidelseshistorier!
    Hvis ikke en troldehistorie - find et andet værksted eller DIY.
    MVH KP


  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #39   14. apr 2022 #38 mærkeligt svar ????

  • #41   20. apr 2022 Nå er Mohan taget på pilgrimsrejse eller gået under jorden?

  • #42   20. apr 2022 Hehe, neeeej.. Mohan er ikke gået under jorden eller taget på rejse, men har blot holdt ferie og været meget syg... Det ødelagde hans ferie og han har det hårdt..
    Jeg har lige en opdatering fra de seneste to dage:

    - Tirsdag d. 19/4. Dag 13 på værkstedet:
    - 14:40 Modtager et opkald fra Autobutler:
    “Har du hørt fra Mohan nede fra værkstedet? Jeg har givet ham en sviner og givet ham besked på at ringe og give dig ordenlig besked om hvad det er der foregår og hvornår bilen kan være klar.”
    - Jeg har ikke modtaget ét eneste opkald fra ham..
    Vi snakkede i ti minutters tid om hele situationen og endte ud i at han ville give ham endnu et kald og give ham besked på at ringe til mig igen og overholde de aftaler som de laver. Så jeg skulle MEGET gerne modtage et opkald fra ham LIGE om lidt...
    Hvis ikke han havde ringet inden kl. 15:00, skulle jeg ringe tilbage.

    15:30: Med tålmodighed ventede jeg lidt længere.. I stedet for at ringe tilbage til autobutler ringede jeg direkte til Mohan og spurgte ham hvordan det går med Galaxyen og hvorfor han ikke havde ringet som aftalt..
    Mohan svare: ”Jeg har fuld gang i at ordne bilen, og har fået bestilt en brugt brændstofpumpe billigt som jeg er blevet lovet skulle komme i dag. Hvis ikke den kommer i dag, ville den i hvert fald være der i morgen tidlig. Jeg har været syg derfor har jeg ikke ringet til dig, hele min ferie blev ødelagt af sygdom, så det går ikke så godt med mig, men jeg lover at ringe til dig og give besked så snart pumpen er blevet sat i.”
    - Hvad så Mohan, hvornår vil du ringe til mig imorgen og fortælle mig hvad status er?
    Han svare “Det vil jeg gøre i løbet af dagen”
    - Kan du give mig et tidspunkt hvor vi to aftaler at du ringer?
    ”Klokken 14:00”
    - Godt så, klokken 14, og der LOVER du at du ringer, uanset hvad status er så ringer du til mig der, okay?
    ”Ja det lover jeg”

    - Onsdag d. 20/4. (Nu er det et 2 ugers værksteds besøg)
    - Klokken 14:30. Har endnu ikke hørt noget fra Mohan og vælger derfor selv at ringe ham op.. (Selvom vi havde aftalt HAN ville ringe..)

    - Mohan, du lovede du ville ringe kl 14.. Hvad sker der? Hvordan går det med min bil?
    ”Jeg har fuldt gang i brændstofpumpen, den er snart sat på og så starter vi den op og ser om den kører.. Kan jeg ringe til dig senere i dag når jeg lige har fået den sat helt på og vi har fået den startet op?
    - Kan du komme med et tidpunkt hvornår du er færdig med det? Hvornår ringer du mig op?
    ”Ved godt du vil have et tidspunkt, men det er svært at sige, hvis det havde været et olieskift eller andre ting kunne jeg godt give dig et tidspunkt, men lige med det her tager det tid som ikke kan beregnes. Så jeg lover at ringe dig op så snart vi har fået den startet op, så regner jeg stærkt med at det bare er den brændstofpumpe den er gal med og at den kan køre, når jeg lige får sat den på.. For nu har jeg brugt meget lang tid på den, vil gerne snart have den færdig.
    - Det forstår jeg godt. Nu er det jo også kun 14 dage du har haft bilen, det må være rart at blive færdig snart.
    “Ja det ville det i hvert fald, nu gider jeg heller ikke mere snart.. skal vi ikke aftale at jeg ringer til dig senere?”
    - Det er i orden, så regner jeg med at du ringer inden kl 16 ved lukketid?
    ”Ja, det vil jeg i hvert fald gøre..”

    - Nu må vi se om han ringer tilbage inden kl. 16. Jeg tvivler stærkt...
    Mon bilen kommer ud at kører i dag, jeg lader tvivlen komme ham til gode og krydser fingre


  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #43   20. apr 2022 Martin P, det gik som jeg sagde og du kommer til at betale for den pumpe. Du er godt dum du ikke ringede til Fdm. Bare vent din bil er smadret, den kører ikke igen medmindre du lægger 20.000 kr-30.000 kr, at tro han arbejder gratis er sku for dumt.
    smiley


  • #44   20. apr 2022 I morgen er det nok pallistatoren der er gået, eller der er hul i taget hvor Mohan står.
    Tænker Mohan har en hel rulle wc papir med små skrevne udnskyldninger og søforklaringer…. Så er det bare at tage hul et nyt ruld.


  • #45   20. apr 2022 må indrømme jeg kunne godt se betydningen i den advarsel jeg fik for at nævne navnet på virksomheden i så fald der var hold i alle de undskyldninger manden kom med, men det der er jo nærmest bare decideret svindel og klamphug

    har du vejhjælp på bilen? for i så fald du har det så giv ham en frist til fredag kl 8, kører bilen ikke der så kommer der et fejeblad og henter bilen derefter, i så fald du ikke har så tag kontakt til Ford og spørg om de ikke kan hjælpe dig eller det værksted du vil bruge..... det her fortæller du lige Mohan i morgen

    den bil den skal UD af det værksted nu, han er en klamphugger og ødelægger bare mere end han får repareret

    og du må for guds skyld ikke betale regningen ved Mohan før Ford eller et andet kompetent værksted har fundet ud af om det er hans skyld bilen ikke kan køre mere


  • #46   20. apr 2022 Fik selvfølgelig intet svar fra Mohan inden kl. 16 som han lovede.. og da klokken blev 16:30 forsøgte jeg at give ham et opkald, blev bare mødt af en fin besked: "Der er desværre ikke mere plads til at indtale beskeder. Farvel og tak for dit opkald"

    I morgen prøver jeg lige et opkald mere til autobutler og hører om han kan gøre mere i den her sag.

    Rigtig god idé Henning, jeg tager kontakt til Ford værkstedet ikke så langt derfra og så vil jeg høre hvad de siger til det her og om de kan hjælpe.
    Jeg har vejhjælp på den, så jeg kunne snildt give ham den frist der hedder Fredag kl. 8 og så få den hentet bagefter når den STADIG ikke kører. Han kommer selvfølgelig selv til at betale regningen for det han måske har ødelagt. Vil lige hører autobutler, om de tror det er muligt at køre sagen sådan. Tror ikke Mohan ville betale en rød reje til nogle andre værksteder for deres hjælp.. Der bliver i hvert fald ikke betalt en krone til ham, før den bil er i orden, så er jeg ligeglad med om en ordenlig mekaniker skal ind over det.
    Han kan også bare give mig 70.000 på min konto og købe bilen, så er det deres, men det ville da være træls, ville aller helst bare have den bil tilbage igen hurtigst muligt..

    Bilen skal i hvert fald UD af det værksted, jeg har totalt mistet tålmodigheden og tilliden..
    Tror teorien om wc rullen med alle undskyldningerne og søforklaringerne på, er temmelig rigtigt desværre

    Hvad helvede er det for en ikke eksisterende service at få på et værksted...
    What a shit show..


  • #47   20. apr 2022 Jeg står stadig lidt undrende hvorfor den brændstofpumpe skal skiftes, hvad fejler den og hvorfor er den gamle ikke blevet afprøvet, for at se om det overhovedet er den der fejler noget?
    Og pumpen har jo i første omgang intet med den rep der skulle laves i første omgang, med mindre de har skiftet brændstoffilter, og derefter bare bruge en masse bremserens til at prøve starte bilen med, hvilket kan koste en pumpe.
    Er pumpen nu gået en tur, hvilket udvikler spåner, så sidder de jo bare i dyserne, som derefter er defekte.

    Der er noget der overhovedet ikke hænger sammen eller noget du ikke får fortalt.


  • #48   20. apr 2022 Gaaaaab

  • #49   21. apr 2022 #48
    Karsten P
    Der er ikke nogen der tvinger dig til at læse indlægget, så det står dig frit for at trykke "Følg ikke" smiley
    Til gengæld er jeg spændt på at høre hvad det ender med smiley


  • #50   21. apr 2022 Gaab gaab

  • #51   21. apr 2022 Jeg synes heller ikke det er pænt at tage pis på en der i forvejen ligger ned, jeg synes man skal komme med info der kan bruges til noget.
    Alle kan blive snydt, på den ene eller den anden måde, og her er der jo ikke tale om man har indgået en aftele med en baggårdsmekaniker, men med Autobutler, der så viser sig at have netop en baggårdsmekaniker i ders netværk, en svindler.

    Hvis det var min bil, hvad der aldrig kunne ske, så ville jeg tage ud og hente den sammen med at par kammerater og en autotransporter, uanset hvad han sagde til det.


  • #52   22. apr 2022 Til dem der stadig er interesseret i at høre nærmere om denne sag, så kører den stadig på fuld drøn. Kort sagt. Motoren skal skiftes.

    Den længere skrivelse og noter fra de seneste par dage:
    - Torsdag d. 21/4 (Dag 15 - Motoren skal nu skiftes...)
    - Kl 8:30 ringer jeg til en autoriseret ford mekaniker for at høre om han troede de ville kunne ordne bilen hvis jeg fik den over til dem. Han mente godt de kunne, men vidste ikke hvor lang tid det ville tage, når nu en anden mekaniker havde fucket op i det. Det kunne godt blive et længere projekt.
    - Ringede bagefter til Jesper. Forklarer ham sagen og at jeg ønsker at få den bil væk derfra. Der var fuld forståelse og ingen problemer der. Han ville gøre hvad han kunne og ringe tilbage.
    - Et par timer senere:
    Han talte med nogle andre i firmaet samt chefen for værkstedet og de er kommet frem til at efter han har forsøgt at montere brændstofpumpen og den stadig ikke starter, at der ikke skal bruges mere tid på den motor. Der bliver bestilt en ny motor og sagen er en hastesag. Jeg kommer selvfølgelig ikke til at betale noget for den. Han sagde at han havde aftalt med Mohan at han skulle give mig klar besked, og ringe til mig inden kl 12 ellers ville de ryge af autobutler

    - Han ringede til mig denne gang og forklarede mig situationen, at den godt kunne starte, men så gik den ud hurtigt igen og at han efter at have snakket med chefen og jesper, har besluttet at få fat i en ny motor. Han har lagt en bestilling på en ny motor, men ved ikke hvornår den kommer, men lovede at ringe så snart han vidste noget mere og med en dato for hvornår bilen kunne være klar.
    - Fredag d. 22/4 (Dag 16)
    - Kl 10:30: Har ikke hørt noget fra ham, så tænkte jeg lige ville ringe til ham for at høre hvordan situationen stod til med den nye motor og alt det.. Direkte på telefonsvare (Ikke mere plads til beskeder).. Modtog kort efter en besked fra ham: “Kan du ikke skrive, taler lige med hotline”
    - Nej, ring hurtigst muligt tak.
    - Kl 13:00: Har endnu ikke hørt noget fra ham... Ringede til ham igen.. Ingen svar..
    Ganske utroligt at han ikke bare ringer og giver mig de skide informationer som han har lovet...
    - 13:25: Ringer til autobutler og beder om at få fat i Jesper.
    - 13:37: Jesper ringer tilbage og spørger om der er noget nyt i sagen. Forklare ham overstående. Han har aldrig oplevet noget lignende, det er en børnehave derinde..
    - Jeg føler ikke det er muligt at få den bil tilbage, det står bare helt stille.. Den sidder totalt fast..
    Ja, jeg må have kørt min bil i bermuda trekanten.. Han ville tage en snak med hans chef om det var noget de ville blive ved med at stå model til og så få ringet til værkstedet. Jeg ville høre fra værkstedet eller ham igen inden længe.
    - 13:57: Modtager et opkald fra Mohan som tager over 17 minutter og gik i grov beskrivelse nogenlunde sådan her:
    Han har fået skæld ud af autobutler...
    Sur og træt af det Mohan: ”Hvad er det du vil tale med mig om?!”
    - Ja hvornår den motor kan komme i bilen så den kan komme ud og køre igen, jeg vil havde klar besked om hvad der foregår og du lovede at ringe til mig i dag.. Gider ikke at skrive..
    “Jeg har fundet en motor der lige skal tjekkes om den går som den skal, ved ikke hvornår jeg kan få den, men ophuggeren lovede at ringe til mig i dag inden kl 15 for at fortælle om det var i orden med den motor og så kunne vi få den sendt.
    - Hvornår kan du have den motor hjemme og få den sat i?
    ”Det ved jeg ikke, men på søndag har jeg sagt til familien at jeg bruger alt min sidste energi på værkstedet for lige at få tjekket det sidste igennem med bilen”
    - Prøv at stop engang, hvad er det du vil bruge alt din energi på, på den bil, nu hvor du ved motoren er ødelagt og du skal have sat en ny i, det lyder skørt?
    ”Jeg vil bare lige gå nogle ting igennem for at se om jeg ikke kan få den til at starte og tjekke ledningsnettet, for det skal også skiftes-”
    - Troede lige vi alle var blevet enige om at der skulle en ny motor i?
    ”Ja, der skal hele ledningsnettet også skiftes ud når man skifter sådan en...”
    - Jeg er forvirret og forstår ikke hvad din plan er.. Er der en handlingsplan for den her opgave?
    Hvornår får du den motor hjem? Kommer der en ny motor i den bil?
    ”Hvad er det du ikke forstår?”
    - Jeg prøver bare at få information om hvornår jeg kan få den bil tilbage....
    - Har du prøvet at skifte sådan en motor før?
    ”Ja, jeg er udlært mekaniker i Silkeborg, så det har jeg prøvet før.
    - Hvor lang tid tager det for dig at skifte sådan en motor?
    ”Det ved jeg ikke, men jeg vil gætte på omkring 6.”
    - Så lige knap en arbejdsdag? Hvornår kan du have den motor hjemme og gå i gang med det?
    Gider du at presse på og så få den sendt IDAG?
    ”Mandag kunne den i hvert fald blive sendt, tror ikke den kan nå at blive klar til at blive sendt i dag.
    - Så den er klar til at blive sat i næste uge og kan være færdig køreklar i næste uge?
    ”Ja, det er jeg hundrede procent sikker på den kan”.

    Der lød fortsat en stemme af frustration og træthed fra Mohan, der forklarede hvordan han gerne ville have den bil færdig, hurtigst muligt. Han trængte stadig til ferie og havde lyst til at løbe fra det hele og ikke komme tilbage. + en længere forklaring om hvordan det er en lorte opgave og havde det nu bare været noget andet, ville det have været færdigt..

    Opkaldet blev derefter afsluttet, med min forventning om at jeg hører fra ham på Mandag..

    - Modtager et opkald fra Jesper kort efter.
    Forklarede ham lidt om vores samtale og han kunne godt forstå Mohan var lidt knotten. Han har nemlig givet ham streng besked på at få den bil gjort færdig og at der ikke kommer flere opgaver fra autobutler indtil det er gjort. Alle opgaverne er sat på standby og kalenderen ryttet.
    Hvis ikke han giver besked til mig og får den bil færdiggjort i næste uge, vil de ikke fortsætte samarbejdet mere med dem.
    Så nu forstår han vidst alvoren i det her og der skulle gerne ske noget hurtigt.
    Jeg fortalte ham lidt mere om min samtale med Mohan.. Jesper ville lige se hvor hurtigt han kunne finde en motor og gik ind og fandt en tilsvarende motor der var gennemtestet og klar til afsendelse på ca. 2 minutter, som han kunne give klar besked om kunne være der mellem 2-4 hverdage. Hvor svært kan det være sagde han.. Han ville ringe til Mohan og foreslå ham at bruge den hjemmeside. Det tager noget tid at få sådan en motor hjem, men bilen skulle i hvert fald gerne være kørende i næste uge.. Så jeg venter i tålmodighed hen over weekenden og forventer at få et opkald fra Mohan mandag hvor han kan give mig nærmere information..


  • #54   22. apr 2022 Synes sku virkelig de to snakker med flere tunger end hvad vi født med. Hvad blev der af at Jesper var enig med den skulle til Ford så de kunne redegøre for klaphattens fejl. Synes os der stod at Jesper ville stoppe samarbejdet efter dette men til sidst ku jeg så læse hvis du ik får bilen næste uge så stopper de samarbejde? Hele sagen lyder bare så mystisk og ynkeligt. Altså ynkeligt med en mekaniker der belære dig at han ved bedre end ford og han er expert osv og nu græder over ik at ha ferie men tydeligvis kan han ik finde ud af sit arbejde. Jeg håber stadig det bedste for dig Martin!

  • #55   22. apr 2022 Tænker at Jesper og Mohan skal på vandpipe cafe i weekenden og dele lidt snade og en kebabrulle. De er vist rigtigt blevet perlevenner, cirkus pizza mekaniker kan fortsætte.


  • #56   22. apr 2022 Husk nu lige at få dokumentationen med på den motor, så du ikke bare får en tilfældig 800.000km motor monteret i.
    Og uanset hvad, så skal den brugte motor jo have samme tur som din, for man monterer ikke en brugt motor uden at skifte tandrem o.s.v (som din jo var inde for at få lavet i første omgang)
    Bare så historien ikke gentager sig selv igen.

    Når du nu engang får bilen tilbage, ville jeg uden tvivl køre forbi en 3part og få det kigget efter.


  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #57   22. apr 2022 Hør nu efter hvad R. B skriver, det er faktisk guldkorn han giver dig

  • #58   23. apr 2022 Mohan er sgu da også lige fræk nok at brokke sig over at autobutler er utilfreds,

    lidt sjovt man går fra at nu kan bilen lige starte til at nu skal der så ny motor i

    mandag morgen så ringer du til Jesper og spørger meget bestemt om den reparation ikke kan udføres på et andet værksted som du foreslog, med den begrundelse at de er totalt utroværdige og gentag gerne det her: med de 100 søforklaringer du har fået som de åbenbart har skrevet ned på en rulle lokumspapir... forklar lige ydermere at hvis det værksted skal skifte den motor for enhver pris hvem skal så betale regningen for at gå deres arbejde efter for det er jo åbenbart nødvendigt når man ødelægger folks ting og ikke vil stå ved det og hvad med batteriet som de har kørt tør for strøm hvem skal så betale for den hvis den har taget skade af det (hvis det da ikke bare var en dårlig undskyldning for at købe sig lidt tid)

    for de har jo inddirekte indrømmet at de har klumret i det når de vil betale en ny motor, ingen værksteder som i absolut ingen betaler en ny motor af egen lomme bare fordi de ikke kan finde fejlen

    og fra nu af så snakker du kun med Jesper så må han mægle frem og tilbage ham Mohan er sgu uden for pædagogisk rækkevidde og har kun dårligere undskyldninger på hans lokumspapir

    og regningen fra Mohan burde ikke være mere end hvad du fik tilbud på og du betaler kun hvis det er på den nye motor der er skiftet tandrem, lavet service og ordnet håndbremsekabel på bilen


  • #59   23. apr 2022 Men jeg savner stadig info om hvad der rent faktisk er galt med motoren, hvorfor er den dømt død, er den timet forkert, hvad er ødelagt i motoren osv?
    Den gik jo perfekt inden den blev indleveret.


  • #60   23. apr 2022 Precis Allan
    Håber også lidt på han får det afvide, for det er virkeligt underligt, på sådan et almen service.


  • #61   25. apr 2022 - Mandag 25/4 - Dag 19. med bilen på værskted:
    13:32 - Mohan ringer og fortæller, at de har fået testet den nye motor og den ikke fejler noget. Den bliver leveret inden for 2-3 hverdage. Den skulle bare lige rengøres færdig og gøres klar til forsendelse og så ville den blive sendt afsted i dag. Han vil ringe og fortælle når den er kommet til værkstedet.

    Det skulle være den samme motor der bare har gået lidt under hvad min egen motor havde gået, han vidste ikke så meget om den. men sagde at jeg fik papire med på den.
    Spurgte også ind til om han havde fundet ud af hvad den gamle motor fejlede, men der måtte han melde pas. Det kunne være en ledning, men den var i hvert fald ikke taktet forkert da der var brugt det rette værktøj til det... Men nu ville de ikke bruge mere tid på den, for den her opgave skulle være færdig.

    Han bad mig desuden ringe til Johan fra Autobutler og bede mig sige at jeg har talt med Mohan. Hvorfor ikke tale med Jesper? - Jesper er åbenbart for langsom og giver ikke beskederne videre og fortæller noget forkert til de andre, der var for mange misforståelser mellem ham og jesper så han gider ikke at tale med ham længere, Johan var bedre sagde han.. Så det var ham jeg skulle sige det til..
    Mohan ville ringe tilbage når motoren var kommet til værkstedet om 2-3 hverdage.
    Det må så være onsdag eller SENEST torsdag går jeg ud fra..

    - Fik efterfølgende fat i Jesper da jeg ringede til autobutler. Han sagde at Johan ikke har noget med kunder at gøre, men kun værksteder. Han kunne også godt forstå at Mohan var blevet lidt sur på ham, fordi han havde været hård ved ham sidst de talte. Han får ikke flere opgaver indtil den bil er færdig og så måtte han jo også lige overveje om Autobutler var et sted han ville være, for der stod mange værksteder i kø til at overtage hans plads til 5-600 opgaver om året. Han havde sendt ham en anbefaling på en motor fra 2014 som havde gået 150.000 mindre end min, som han kunne bestille og smide i.. om det så er den han har valgt tror jeg næppe, for den kostede vidst over 10.000.. Mohan kunne ikke rigtig give nok informationer om den nye motor, det vidste dem han havde bestilt den ved bedre, de havde i hvert fald styr på det..
    så det er svært at sige om det er den..
    Nu må vi se. Det ville da være service hvis om ikke andet, den nye motor var i væsentlig bedre stand, end den som den kom derind med og det hele så bare spinder og spiller når jeg får den tilbage, uden noget ekstra bøvl, flere problemer og ekstra regninger..

    - Spurgte også ind til hvem der skulle betale for at få gået hans arbejde igennem når den er færdig, for det har jeg i hvert fald lyst til at få gjort, når nu han smadre rundt i tingene på den måde. Det kunne han godt forstå. Han ville ikke love noget, men måske kunne det være FDM der kunne lave en stikprøvekontrol af bilen, men han skulle lige tale med en chef om det, for det kunne godt være det ville være lidt mærkeligt, at det lige er dén bil der er gået 20+ dage over tid og har kostet mere end 15000 kr. at lave, som der skulle laves stikprøvekontrol på.. Men han ville se om han ikke kunne hjælpe. Bilen skal i hvert fald køre rigtig godt, når jeg får den tilbage. Han satte en reminder til torsdag, hvor han ville ringe til mig hvis ikke han har hørt noget fra mig inden.

    Så jeg venter fortsat med min usandsynlig store tålmodighed, til dag 21 eller 22 hvor jeg forhåbentligt kan få min ny servicerede bil tilbage igen, i bedre stand end da jeg afleverede den.


  • #62   25. apr 2022 Spurgte også ind til om han havde fundet ud af hvad den gamle motor fejlede, men der måtte han melde pas. Det kunne være en ledning, men den var i hvert fald ikke taktet forkert da der var brugt det rette værktøj til det... Men nu ville de ikke bruge mere tid på den, for den her opgave skulle være færdig.

    Super du fik spurgt ind smiley , og godt du får dokumentationen på motoreren med, som huggeren typisk udlevere.

    Hvis han selv mener det er en ledning, hvorfor skifter han så ikke ledningsnettet?
    Ved motorskift, bruger man jo det originale ledningsnet, så frem han har klumret i hans fejlfinding, og fået ødelagt ledningsnettet, opstår problemet jo bare med den nye motor også (forhåbenligt er det ikke ledningsnettet)

    Kig godt efter når du får bilen tilbage om den ryger, evt få en til at køre bag ved og lugte om den stinker af røg/sod, for det har de TDCI maskiner med at gøre.
    Mest for du ikke får en, hvor du pludselig skal til at skifte dyser på, for diesel har det bedst med at blive brugt smiley


  • #63   26. apr 2022 Ja håber det bedste for dig, men har virkeligt svært ved at slippe pessemismen i det her.
    Det vrimler jo med manglende indrømmelser og løgne i det her.
    Er der problemer med lednings net, så hjælper selv en ny motor jo ikke. Har Mohan's auto rodet godt og rundigt i alt muligt andet, ja så tvivler jeg altså på at det her bliver en succes historie.

    Har i styr på afregningen sort på hvidt? Ville bestemt ikke betale noget som helst ved afhentning af bilen, for betaler du blot, så accepterer du jo mere eller mindre arbejdet.


  • #64   28. apr 2022 Lidt spændt på hvordan det går med bilen.

  • #65   28. apr 2022 - Torsdag 28/4 - Dag 22
    - Klokken 13:07 har jeg endnu ikke hørt noget fra Mohan, så går ikke ud fra at motoren er kommet endnu.. Jeg har heller ikke hørt fra Jesper endnu, men forventer meget snart at få et opkald fra ham.
    - 13:25 - Opkald fra Jesper, han havde ringet til Mohan kl. 9 for at være up to date. Der var ikke kommet en motor endnu, men den ville komme i løbet af dagen sagde han. Han gav Mohan besked på at ringe og fortælle at motoren ikke var kommet endnu og give informationer til mig som kunde, men han havde ikke ringet til mig. Så endnu engang ville Jesper lige give ham et opkald og få gang i ham..

    - 15:16 - Opkald fra Mohan. “Fik besked på at skulle ringe til dig og fortælle at motoren ikke er kommet endnu, men den er blevet sendt og er på vej. Måske er den her i dag eller måske som nattelevering, det ved jeg ikke. Ellers så er den her i morgen og så ringer jeg til dig”
    - Har i så gjort bilen klar og pillet den gamle motor ud så den nye bare er klar til at blive lagt i?
    ”Jaa, de havde taget meget af den ud, men de kunne ikke pille det hele ud, for der må ikke gå for længe fra den gamle bliver taget ud til den nye bliver lagt i. så i morgen når motoren kommer, så tager vi det sidste ud og får den monteret”
    - Så bliver den færdig i morgen så?
    ”Det tror jeg ikke, for vi holder tidlig fri i morgen, så det bliver nok først en gang i næste uge”
    - I holder kraftedme ikke tidlig fri i morgen, når i har en bil der har stået i 23 dage længere end forventet, i laver den bil færdig i morgen!
    ”Ja jeg vil lige se hvad jeg kan gøre, jeg ringer til dig imorgen, hej”

    - Opkald fra Jesper en times tid senere: Han ville høre om jeg havde hørt noget fra Mohan.
    Fortalte ham overstående og vi snakkede lidt frem og tilbage om situationen. Vi blev til sidst enige om at gentage processen i morgen og hvis jeg havde fået opdatering fra Mohan inden kl 9, så skulle jeg ringe til ham. Ellers ville han ringe til Mohan og bede ham ringe til mig. Hvis ikke han så har ringet senest kl 9:30 og givet mig informationer, så snakker mig og jesper sammen igen derefter.

    - Det er vidst lige pt. et projekt at lære Mohan at føre kundekontakt så autobutler ikke skal gøre det for ham. En meget frustrerende process. Super irriterende situation, hvor jeg efter 22 dage stadig ikke ved hvornår bilen bliver færdig.. Står og skal bruge en trækker til en trailer fordi vi skal have flyttet, men jeg har fået af vide at jeg må leje en bil til at klare vores flytning og så måtte værkstedet betale regningen.. Om de så rent faktisk gør det når alt kommer til alt, ja det er jo så lige det...

    - Har ikke tænkt mig at betale før jeg ved at den er i orden og absolut ikke mere end aftalt. Afslag i prisen må jeg næsten gå ud fra kommer til at finde sted.
    Bilen skal i hvert fald tjekkes igennem ved en anden mekaniker som kan gå den efter og det der er så er blevet lavet forkert eller ødelagt, får han lov til at betale for at få ordnet.. PÅ ET ANDET VÆRKSTED...

    Historien om jordens DÅRLIGSTE værkstedsbesøg fortsætter i morgen..


  • #66   28. apr 2022 Tænker den fortsætter næste uge ud, og måske maj måned ud.
    Ville ønske jeg var i besiddelse af blot en lille del af den tålmodighed og tillid.


  • #67   28. apr 2022 Spørg lige Mohan om han har en bil du må tage, inden du bare lejer en. Ikke at han har fortjent nogen form for omsorg. Men sæt nu der står en bil han ikke bruger.... Jeg må så også sige, den mand skulle ikke skifte motor i min bil. Du som kunde begynder altså også at virke som en vatpik. Få nu den bil ud af det værksted!!!!
    Der må ikke gå for længe før man smider en ny motor i?? Den har jeg aldrig hørt før..? Er han bange for at brændstof trykket falder? Det gør det sgu nok alligevel????. Sikken farce. Et er han fucker op med et tandrem skift. Men det skulle være løst inden der var gået 24 timer. Kom nu Martin. Bilen skal ind på et rigtigt værksted. Mohan går konkurs dagen efter du har fået din bil. Hva vil du så gøre når der kommer fejl på det han har lavet?


  • #68   28. apr 2022 Hahah ja Kristian G

    ”Jaa, de havde taget meget af den ud, men de kunne ikke pille det hele ud, for der må ikke gå for længe fra den gamle bliver taget ud til den nye bliver lagt i.

    Lige den der, hvad tror det er mælk han har med at gøre?


    Noget andet er, hvis han før i tiden (dit oprindelig service) skulle bruge en dag på at skifte tandrem og service, så må jeg tvivle lidt om han får sat en motor i OG lavet det oprindelig service inden for samme dag, for sådan en hugger motor skal uanset hvad, have en tandrem og hvad der ellers høre til.

    - Har ikke tænkt mig at betale før jeg ved at den er i orden og absolut ikke mere end aftalt. Afslag i prisen må jeg næsten gå ud fra kommer til at finde sted.

    Du betaler bare for dit oprindelige service og ikke en skalle mere, resten er helt hans egen hovedepine.
    For så længe man ikke ved hvad fejlen er, og fejlen ikke er fundet, må man gå ud fra at han har gjort noget forkert i forbindelse med han har skiftet tandremmen.
    Bilen virkede fint da den kom, men ikke efter han har haft tandremmen af.


  • Benjamin C
    Benjamin C Online Tilmeldt:
    mar 2019

    Følger: 9 Følgere: 110 Biler: 3 Svar: 1.017
    #69   28. apr 2022 som mekaniker kan ikke helt forstå at han siger at motor ikke må hver afmonteret for længde. smiley Diesel systemet ligegyldigt. AC system tjo måske men det problem kan hurtig løse. smiley


  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #70   29. apr 2022 #69 man tømmer sku da aircondition med en maskine inden man tager motor ud, Jeg nægter at tro han er automekaniker. Og lur mig han kommer til at betale for den motor

  • Benjamin C
    Benjamin C Online Tilmeldt:
    mar 2019

    Følger: 9 Følgere: 110 Biler: 3 Svar: 1.017
    #71   29. apr 2022 #70 ikke nødvendigvis du kan hver heldig kan flytte det til side. smiley

  • johan G
    johan G Tilmeldt:
    jul 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 2
    #72   30. apr 2022 hvordan går det med verdens dårligste mekaniker og verdens mest tålmodige mand.
    venter spændt på opdatering smiley


  • #74   30. apr 2022 - Fredag 29/4 - Dag 23 - Stadig ingen bil... og vanviden fortsætter..

    - Fik ikke noget opkald fra Mohan inden klokken 9.
    Ringede til Jesper kl. 11 som åbenbart havde forsøgt at kontakte mig hvor jeg ikke tog den (ingen opkald på telefonen, mystisk..) Han håbede jeg havde hørt fra Mohan eller snakkede med ham siden jeg ikke tog den, men jeg kunne blot oplyse at jeg ikke havde hørt en lyd fra ham.
    Vi aftalte at han ville ringe videre til Mohan, igen igen igen, for at sige han skulle ringe til mig og give besked om den motor og hvor langt den var. Giv nu kunden besked!!

    Mohan ringede så til mig kl. 11:15.
    ”Motoren er blevet fejlleveret og han havde talt med dem, de sagde den ville være der lidt over 12 og så går de i krig med det” Han lovede desuden han ville ringe til mig lidt over tolv når motoren var kommet og holde mig opdateret..

    - Jesper ringede igen lidt bagefter. Vi aftalte at han lige ville ringe til mig kvart over tolv. Hvis ikke jeg havde hørt noget fra Mohan, så kører vi samme show engang til.

    - 13:30 Jesper ringer, og jeg fortæller at jeg endnu ikke har hørt noget fra Mohan. Så han ringer til ham igen..

    - 15:30 - Har ikke hørt noget fra nogen af dem. Ringede til Mohan, han tog den selvfølgelig ikke og telefonsvare indbakken er endnu ikke blevet tømt.
    Jesper kunne nok ikke få fat på Mohan og ja, nu er de er nok alle gået på weekend...

    Jeg venter så tålmodigt til mandag hvor jeg forhåbentligt kan få en opdatering og måske snart få bilen igen.. Der er ramadanen jo også slut, så kan det være han kan koncentrere sig igen og lave arbejdet ordenligt denne gang smiley

    Måske er jeg for tålmodig og ikke hård nok, men det må tiden vise. Er dog temmelig irriteret og lettere stresset over den her oplevelse og så elendig service. Har da flere gange overvejet om jeg skulle få fat i nogle folk og tæve den mand til han fatter det, evt. klippe et par fingre af ham, men han skal jo bruge dem til at lave bilen.. Og vold løser alligevel ingen ting , så jeg væbner mig i stedet med tålmodighed og endnu mere tålmodighed. Nu har jeg da overlevet 24 dage uden bilen, så mon ikke jeg kan klare den til dag 30 hvis det skulle ende der.. (fingers crossed, det gør det ikke)

    Jeg håber at det hele ender godt i næste uge! smiley


  • #75   3. maj 2022 Noget nyt, er motor ankommet, eller fortsætter, han med at trække den ud?

  • #76   4. maj 2022 Længere opdatering over de seneste dage. Vanviden er altså endnu ikke slut.

    - Mandag 02/5 - Dag 26
    Var tæt på værkstedet igår (søndag) så tænkte lige jeg ville svinge forbi for at se hvordan bilen så ud. Her kommet jeg overraskende nok, hen til et værksted hvor der er folk. Mohan er der også. Han sad sammen med en anden og havde gang i en masse forskelligt mad i baglokalet hvor jeg kom og forstyrrede. Jeg fik lov at kigge på bilen og den så fin ud. Motoren var IKKE blevet pillet ud som han havde sagt de havde gjort delvist. Kunne se de havde skiftet tandremmem og den så fin ud. Hele motoren så jo egentlig ikke ud til at fejle noget som helst på ydersiden i hvert fald.. De har stadig ikke fået den anden motor hjem og han kontakter huggeren der står for afsendelsen for at finde ud af hvor den er.

    Mandag lovede han mig at han ville ringe, for der havde han nemlig fået nogle sensore hjem der sidder ved krumtappen som han ville forsøge at skifte for at se om det var det. De skulle gerne komme senere på dagen og så ville han ringe og fortælle hvad status var når de var sat på.
    Han ringede ikke rilbage, og jeg skriver en vred besked til ham og beder ham få den bil færdig til onsdag. Han svare at han beklager og at han havde lidt travlt med at hente en bil. Han lovede at ringe til mig i morgen kl 9.

    - Tirsdag 3/5 - Dag 27
    Han ringede kl 9 som aftalt (Første gang han har overholdt én aftale) - Jeg fangede dog ikke lige telefonen ringede da jeg var på arbejde, så forsøgte at ringe til ham kl 9:30. (Han tager den ikke) men skriver at han ringer kl 10:30, hvilket han også overholdte.
    Her forklare han mig at han har sat et par af de sensore han havde fået, men ventede stadig på den sidste der endnu ikke var kommet, men ville give besked så snart den kom og han havde sat den på. Får ikke flere opkald fra ham den dag.
    - Talte så med Jesper senere på eftermiddagen i over 40 minutter hvor vi snakkede om alt muligt forskelligt indenfor autobranchen, andre sager og hvad ved jeg. De kunne som sådan ikke rigtig gøre noget, andet end at køre sagen med de store ord om at få ham smidt ud af autobutler. Vi kom ikke rigtig frem til så meget, andet end at jeg skulle ringe til FDMs juridiske afdeling og forhører mig ad hvor jeg står i den her situation og evt. få opretten en bil klage sag, som kunne tage 5 måneder at få igennem.

    - Onsdag 04/5 - Dag 28
    - Kontaktede FDM om morgenen og håbede på de kunne hjælpe mig. Jeg står åbenbart rigtig dårligt i den her besværlige sag, da jeg ingen mails har på noget af det vi har talt om. Jeg har ikke andet på skrift end den aftale vi lavede igennem autobutler, samt en opkald historik med hundrede af opkald og hele denne lange skrivelse som jeg har forsøgt at holde så opdateret som mulig. Det var ikke noget jeg kunne bruge i retten og står ikke så godt når jeg ikke har dokumentation for det vi har aftalt. Jeg skulle prøve at få gang i en mail snak med ham og få nogle oplysninger ud af ham den vej igennem.
    - Sender en mail til ham, med forventningen om at han ikke svare og at jeg absolut ikke får nogle informationer ud af ham over skrift. Ganske rigtigt, der kom i løbet af dagen ingen ting.
    - Snakkede senere med Jesper og sagde de ting i forhold til dokumentation osv. Det ville han prøve at få ud af ham. Sagde også, at jeg ville have den bil over til Ketner så de kunne få lov at fejlsøge og ordne det som var galt, for den skal ikke være på det værksted mere. Det skal stoppe NU! Vi skulle lige snakkes ved senere, så fik han lige fat i Mohan og snakket om det.
    - Havde allerede lavet en aftale med en ven om at vi lige ville kører ud og parkere bilen foran hans port indtil den bil var lavet færdig.
    - Han havde gang i at skrue i en scooter, men der var ingen andre biler end en gammel VW og min derinde. Tomt og rent værksted. Han skulle åbenbart hente den sidste sensor kl 16, og så ville han sætte den på og så skulle den gerne virke. Ingen af os troede en skid på ham, men fortalte at vi ville blive og vente til den bil kunne kører.
    I mellemtiden kørte vi over til Ketner og forhørte ad om de havde mulighed for at tage bilen ind og gennemgå den og få den ordnet. Det kunne de sagtens ordne og der var ikke én eneste bil som der var blevet kørt ind som de ikke havde kunne ordne. De havde nogle rigtige nørder til at gå derovre og alt det rette udstyr, så der var ikke det de ikke kunne ordne. De ville selvfølgelig ikke give nogen pris på det og havde først tid mandag til at gå i gang med at kigge på den, da der var en masse politi biler der alle skulle have ordnet bremser nu her.
    - Vi spurgte lidt ind til hvad han tænkte der kunne være galt. Han skød på nogle ting, som blandt andet at der måske kunne være noget med startspæren som var koblet fra, eller en styreboks? der var kortsluttet, men han kunne jo ikke sige det med sikkerhed.
    - Vi kørte tilbage til Mohan på værkstedet og jeg talte med ham og spurgte ind til om det kunne være noget med den startspære der. Han havde overhovedet ikke tænkt over det, og mente nu at det faktisk også kunne være nøglen den var gal med. Om jeg ikke havde mulighed for at køre hjem og hente den anden nøgle, for hvis det nu var at der var kommet en stor magnet ovenpå nøglen så kunne den gå ind og blokere signalet til startspæren så den ikke kunne starte.. Jeg synes det lød tåbeligt, da den nøgle jeg kom med fungerede fint i bilen. Så han bad mig prøve at ringe til Ketner igen og spørge hvad de siger til den.
    - Han vidste ikke helt, men spurgte om jeg ikke også synes det lød lidt som om han var på dybt vand og bare skød i blinde. Hvis jeg så siger at det kunne være noget med bagdækket, hvad finder han så på? Jeg ville give lyd tilbage til ham i morgen og få bestilt en plads på skemaet mandag til bilen.
    - Vi ventede yderligere 30 minutter ude foran og sad og hyggede lidt. Så kom han ud fordi han skulle hen og aflevere scooteren som han havde gået og repareret på og endte med at vælte scooteren så den ramte ind i den bil vi holdte i og der lå benzin på jorden. Heldigvis skete der ikke noget med vores bil og han kunne lige akkurat starte scooteren igen. Han ville i hvert fald lige kører over og få afleveret den scooter lige henne af vejen og komme tilbage.
    - Mens vi ventede kom der en anden kunde på en scooter som lignede en der var ude efter at tale med Mohan. Vi snakkede sammen i et kvarters tid og det viste sig så at VW’eren der holdte på værkstedet var hans, og den nu havde holdt der i 2 måneder og også pludseligt skulle have skiftet alt muligt mærkeligt, så vi var lidt i samme situation.
    - Senere kom han tilbage og vi snakkede sammen igen. Her ringede Autoparts og sagde at sensoren først kunne være der i morgen tidlig kl 8. Han kendte ikke noget til at han havde sagt den skulle være der i dag..

    Lang historie kort.
    Vi aftale at han nu fik lige nøjagtig 2 dage mere til at gå i ro og fred og kigge på de sidste ting, uden nogen opkald fra autobutler eller mig og så se om han kunne få den ordnet. Hvis ikke han kunne få den til at starte, aftalte vi at jeg fik bestilt autohjælp til at komme og hente den og bringe den over til Ketner om mandagen, hvor de så kunne gå i gang med at kigge på den.
    Han ville lave en lang liste af de ting han havde gået igennem og skiftet samt vedhæfte en video af tandremmen og at den bare var sat 200% rigtigt på. Han ville give alt det info han havde med og så skulle vi nok finde ud af noget med betaling osv. Han havde forsikring og alt muligt der kunne dække noget af det. Når bilen er ordnet foreslog jeg at han får regningen, så trækker vi det aftalte beløb fra som vi som udgangspunkt havde fastsat, og så betaler han resten.

    Autobutler ville også gå alle samtaler som var optaget igennem og få fat i alle skriftlige detaljer de kunne for at støtte så meget som muligt i den her sag. Den ender sgu nok i retten en dag, men håber bare han betaler. Vi blev enige om at det altså er den billigste måde at gøre det på, at få Ketner til at kigge på det, i stedet for at lægge den motor i som han alligevel ikke har modtaget, for den var jo blevet helt væk og er ikke til at få fat på igen....

    Optog vores sidste samtale på min telefon i lommen, så jeg har en eller anden form for bevis på at han har sagt, at han er med på den aftale vi har lavet.

    Så jeg fortsætter tålmodigheden og krydser fingre, for at han får den klaret og hvis/når han ikke har kan formå det, at vi så får den over på et ordenligt værksted og den kan blive køreklar inden for en uges tid...



  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #77   4. maj 2022 Dit problem er har du 20.000 kr + at smide hos Ketner. For de gider selvfølgelig ikke blive indblandet i Mohan affæren, du står så med et minus som du skal forsøge at indhente hos Mohan ( det sker selvfølgelig aldrig ) og som du rigtigt siger skal i så i retten, det koster penge som du i første omgang skal betale, vinder du så sagen som er meget tvivlsom da du intet har på skrift lukker Mohan butikken og du får intet.

  • #78   5. maj 2022 Træls sag, men jeg tænker at #77 har ret - det kommer til at ende på din egen pengepung.
    Bliver omkostningerne for store for Mohan, så drejer han nøglen og starter en ny scooter-biks.

    Ketner har styr på deres pis - Period!
    Men de har så sandelig også styr på at få betaling for deres arbejde, og det vil de søge hos dig.

    Håber at du/i får styr på det hele og at du får din bil tilbage i en stand der gør at den kan køre smiley


  • #79   7. maj 2022 Skal vi formode at du ikke har fået din bil.

    Håber du har fået den.

    Tror dog ikke på det.


  • #80   7. maj 2022 Dejlig historie her, tænker Mohan og Fis Fis er de sande vindere her.
    Du får en bil igen der ikke fungerer, ender med kæmpe regning mindst et sted, sikkert også fra tuk tuk shoppen i Herning.
    Måske er det en af ham der Pik Pik i den hvide gamles Skodas habib’er.
    Tænker du ender med en regning med et højere beløb end bilen er værd.
    Du skal virkeligt tænke dig om her, Mohans værksted kommer ikke til at betale for noget lavet andet sted, de har ikke pengene.

    Autobutler må komme ind i kampen her, de har trods alt et ansvar for de værksteder de laver samarbejde med, det har de helt sikkert fraskrevet sig ansvaret omkring - men så fortjener de også en tur på EkstraBladet med det hele. Overvej lige den, de har jo ikke været til nogen som helst hjælp eller støtte indtil nu. At de er flinke? Ja det kan du ikke bruge til en fis.
    Smøg nu ærmerne op du! Flyttet du selv bilen fra deres værksted, så sidder aben 100% hos dig.


  • #81   8. maj 2022 Få din bil repareret uden overraskelser skriver de ellers.
    Imponerende autobutler har så gode stjerner på trustpilot.
    Skal ikke bruge Autobutler nogen sinde det er prøvet.


    profilbillede
  • #82   10. maj 2022 Den her "sag" bliver kun mere spøjs

    Efter flere (meget lange) svar fra trådstarter, er der nu total stilhed og han har ikke været online i fem dage.



  • #83   10. maj 2022 Tænker Martin og Mohan er kørt bort mod solnedgangen på hver deres scooter.
    De sidder på en bakketop og deler en kebabrulle og en Jolly cola.


  • #84   10. maj 2022 hva så er der kommet ny motor eller er der en af mohans 25 fætre der på mystisk vis er kommet til at forstille den i en undertøjsforretning

  • per N
    per N Tilmeldt:
    dec 2013

    Følgere: 1 Emner: 1 Svar: 24
    #85   11. maj 2022 kæft mand 4400 klik på dette opslag ikke dårligt

  • #86   11. maj 2022 Lars von Trier har kontaktet Bilgalleri for at få rettighederne til filmatisering af denne Mohamed danere som Glistrup ville ha sagt????

  • #87   11. maj 2022 I rollen som Mohan har vi Ingen ringere end Umut, Martin spilles af Frank Hvam.
    Når der ikke er noget nyt, så finder vi på noget.


  • #88   11. maj 2022 Måske Mohan har likvideret TS for at få fred og mindre dårlig reklame.

  • #89   15. maj 2022 Tænker der må komme en opdatering snart med hvad der sker?

  • #90   15. maj 2022 Tænker Martin ligger i Mohans kummefryser

  • #91   16. maj 2022 Tak for jeres sjove kommentare, det er sgu fedt at kunne få et grin på over sådan en sag som denne, med lidt humor fra jer af smiley
    Nej, jeg er ikke endt i hans kummefryser, jeg er heller ikke blevet likvideret endnu og mig og Mohan sidder desværre ikke på en bakketop med en kebabrulle og en jolly cola efter en dejlig scootertur som bedste venner.

    Jeg har haft super travlt med flytning og det tager sgu tid og energi, det har jeg ikke haft så meget af til overs til at skrive herinde.. Men i skal da ikke snydes for opdateringerne, tænker da helt sikkert, at i skal holdes opdateret indtil bilen er kommet tilbage smiley

    Her har i en opdatering over de seneste dage af hvad der i grove træk er sket i sagen.

    - Mandag d. 9/5: Dag 33 med bilen på verdens værste værksted..
    Jeg modtog intet opkald fra Jesper ej heller Mohan i fredags, så bilen er ikke køreklar. Fik fat i Autobutler og han havde ikke kunne få fat på Mohan i fredags og siden jeg ikke havde hørt noget fra ham endnu, så ville han lige ringe til ham og få ham til at ringe til mig...

    - Får senere et opkald fra Mohan og han har haft en anden mekaniker som også har en motortekniker uddannelse med på værkstedet, hvor de så har fundet ud af at der ikke var nogen forskel på det da de skiftede de sensore der torsdag og fredag. De kom frem til at det er selve komeray??(har ingen anelse om hvad det er eller om det er stavet rigtigt), et rør der fordeler til hver dyse. Brændstof dyser...
    "Der er et problem med brændstof. Jeg har fundet en brugt en, fordi de nye fandme ikke er til at få fat på.. Og tusind tak for de to dage du gav mig. Kan du vente til i morgen kl 12? Den skal bare starte når komray huset er skiftet. Det tager ikke lang tid at skifte, men der skal luftes ud bagefter. Det kunne være fedt hvis det bare var den og den så startede..
    "Jeg får den comray tryk sensor, hele huset - som natlevering og vi er 200 % sikker på at den starter. Det skal være den, det er lige det aller sidste forsøg”
    - Han er desuden 100 % sikker på den bliver leveret til tiden. Han sender et billede af den i morgen tidlig når den er pakket ud og hvis ikke den starter i morgen kl 12, som den bare SKAL, så sender vi den over til Ketner. Han glæder sig meget til at blive færdig med den og lovede mig at sende et billede om morgenen og ringe til mig kl 12. Derfra får vi den så til Ketner hvis ikke den kører..

    - Mandag d. 16/5: Dag 40
    Bilen kører stadig ikke og det var ikke den sensor der var problemet for den starter stadig ikke og han ved ikke hvorfor, andet end at motoren er gået i stykker og helt sikkert skal skiftes. Han havde overholdt de seneste aftaler og sendt mig billeder af det rør der, samt ringet på de aftalte tider.
    Vi snakkede i omkring en halv time.. Han synes det var dumt at sende bilen til ketner hvor de så skulle bruge x antal timer på at fejlsøge, for at komme til konklusionen, at motoren skal skiftes og så tage 5000 at for at finde ud af det. Han mente at de sikkert ville tage 20k for at skifte motoren og når han kunne gøre det meget billigere, så var der ingen grund til at de skulle gøre det. Hvem skulle nemlig betale regningen for deres arbejde? Og hvad med garantien på det osv osv. Der er også noget med at vi prøver at undgå at det skal ende i retten og at han får en chance for at gøre op for det lorte arbejde han har lavet, for forhåbentligt kan det blive godt igen. Det bliver han i hvert fald ved med at forsikre mig at det nok skal..

    Den forsvundne motor var i øvrigt aldrig dukket op og pist væk, så han havde fundet en anden som han ville få en mand ud at hente og bringe den til værkstedet samme dag, så den ikke blev væk i fragten som den anden åbenbart gjorde.
    Så skulle de bare lige have den gamle ud og i med den nye. Modtog først et billede af papirene på motoren og det så fint ud synes. Den har gået 150.000 mindre og er et år nyere, så det er da ganske glimrende.

    Modtog et billede af den nye motor ved siden af min bil lidt senere og han garanterede at den ville være færdig fredag og køreklar. Fredag lovede han mig billeder af bilen i løbet af dagen, så jeg kunne se hvor langt de var, men modtog ikke noget før sent kl 22. På billederne kunne jeg ikke se om motoren var på vej i, eller det var den gamle der stadig var på vej ud... Den opdatering han lovede han ville ringe og give mig, fik jeg desuden heller ikke.

    - Lørdag og søndag var der stille på værkstedet. Ingen arbejdede på værkstedet da jeg var over og kigge og der var lukket på telefonen.

    - I dag Mandag kørte jeg over om formiddagen for at kigge til bilen på et uanmeldt besøg..
    Status er så den, at den nye motor er kommet i bilen. Tandremmen er skiftet og der var nogle rustne bolte som han også havde skiftet (reelt nok)
    Han viste mig at motoren så ud til at være utæt et eller andet sted fra (kan ikke huske hvor) og der skulle skiftes nogle pakninger som han havde fået hjem, som han også viste mig. Han ventede en eller anden del eller endnu en pakning der skulle komme senere i dag, som han ville sætte i og han mente at den nok skulle starte i dag og så skulle de bare lige have finjusteret nogle ting, for han ville gerne have, at den var i orden så der ikke blev noget med den et par dage efter jeg var kørt derfra. Han sagde han ville ringe til mig senere i dag og give mig en opdatering.

    Jeg blev bedt om at jeg i hvertfald skulle være tålmodig og tale ordenligt.. Det synes jeg at have været og gjort meget længe nu.. Men ja.. Tålmodighed kommer man selvfølgelig langt med.. Bliver sgu bare ret sur og irriteret..

    Forventer ikke at den er færdig i dag, for aftaler kan han ikke finde ud af at overholde.. men det ville da være en glædelig overraskelse.
    Måske den er færdig i morgen eller i aften, nu må vi se...


  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #92   16. maj 2022 The blind follows the blind smiley

  • #93   16. maj 2022 Byder på et stykke banankage og et koldt glas mælk hvis denne her historie ender godt.


  • #94   16. maj 2022 Din snor.. den er godt nok lang!

  • #95   16. maj 2022 Uha uha… og jeg syntes da min vil var på værksted i en uge for at få skiftet motor var længe… (og der havde de pillet motor ud, og var klar da den anden kom….)

    Håber da snart at du får din.


  • #96   16. maj 2022 Hmmm smiley Lyder lidt underligt, der er noget fesent over det, hvad med regningen, hvem dækker hvad, hvem betaler for alle de timer, hvorfor er den "nye" motor utæt?
    Hvad siger fejlkoder og Autobutler, hvad er skrevet ned og aftalt?


  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #97   16. maj 2022 #96 Mohan har skiftet motor ud med en børnekamel den går længere på literen smiley og er billigere i vand end benzin, desværre skal den lige pottetrænes så den ikke er så utæt smiley smiley smiley smiley

  • #98   18. maj 2022 Tænker det er en praktikant fra HeyMate der her er på spil, click bare, trafik og annonce kroner til et websted der snart dør.
    Mohan var lige en mand for mig i vores kundeservice, han kan virkeligt køre enhver træt.
    Skulle historien være sand, så får du da ikke bilen udleveret uden en regning på en 30-50.000kr


  • #99   24. maj 2022 Blev bilen nogensinde færdig?

  • #100   24. maj 2022 - Mandag d. 23/5: Dag 47
    Har stadig ikke fået bilen retur. Var forbi værkstedet tirsdag sidste uge hvor han havde fået monteret motoren, men havde opdaget at der var en utæthed et sted, som han viste mig med en lommelygte ind i motoren.. Han havde nogle pakninger der lige skulle skiftes og så ville de starte den op. Han lovede den ville være færdig onsdag eller torsdag. Det blev så hverken eller. Han kunne ikke give mig et tidspunkt på hvornår den var klar, det kunne være torsdag kl 15 eller kl 22. Intet konkret svar andet end:
    ”Jeg skal nok skrive når den er klar” gentagende gange.
    - Efter ikke at have hørt noget fra ham torsdag aften, kørte jeg derned fredag.
    Her kan jeg se at motoren er blevet pillet ud igen. De havde lige overset nogle utætheder i motoren som skulle ordnes, så de havde besluttet at pille motoren ud af bilen igen for at få det ordnet så den var helt tæt. (På trods af han godt vidste der var utæthed tirsdag)
    - Arbejdet han lavede så egentlig reelt nok ud og det så også ud til at han havde styr på det, men han vidste stadig ikke hvor længe det ville tage før den var færdig.
    Han sagde også at han havde aflyst hans ferie og forventede at arbejde videre i weekenden. Han ville give lyd samme dag med status, men mente at den ville blive sat i den dag. Hørte intet fra ham. Intet lørdag, intet søndag.
    - I dag er den forhåbentligt blevet sat i og er nu tæt. Har før hørt ham sige at det tager 6-7 timer at skifte en motor, så jeg forstår ikke hvordan det nu har taget snart en uge at få sat den i.. Mon der kunne være noget galt med den nye motor også og han så kører skylden videre til ophuggeren og der lige går en måned mere med bilen på værksted? Jeg rykker på sagen i dag og får nogle flere opdateringer.
    - Ikke flere opdateringer. Han ville ikke svare tilbage på hverken opkald eller sms’er…

    - Tirsdag. d. 24/5: Dag 48
    Chefen inde fra autobutler ringede til mig og han har også haft et alvors ord med Mohan. Han har ikke kunne oplyse ham om hvornår bilen er færdig, så han har fået en deadline der hedder 1 uge, ellers så stopper samarbejdet med værkstedet og han mister hans ca 700 reperationer om året.. Så tirsdag næste uge SKAL bilen være færdig, ellers ville han personligt sørge for at få bilen på et andet værksted og sørge for at regningen blev sendt til Mohan som han så skulle betale. Han ville desuden ringe til ham dagligt og hører hvordan det går med den og holde ham op på at den BARE SKAL VÆRE FÆRDIG, NU! Skulle efter sigende få et opkald fra Mohan om en uge, men nu må vi se...

    Jeg har hørt lignende før i denne sag, men nu tror jeg faktisk der kommer til at ske noget. Men for at være ærlig, så tror jeg dog ikke Mohan får fingeren ud, for han har vitterligt ikke styr på den bil, for så ville den jo være ordnet for længe siden… Så den ender nok på et andet værksted (som den skulle have været for LÆNGE siden) og så kan de måske få styr på den i løbet af et par dage.
    Så måske jeg er heldig og har bilen igen om et sted mellem 7 til 10 dage… Så er vi jo også næsten oppe på et 2 måneders værkstedsbesøg…


  • #101   24. maj 2022 Må Gud belønne dig for din tålmodighed.

  • #102   24. maj 2022 Woow.

  • #103   24. maj 2022 Som 101 og 102 siger smiley

    Det bliver spændende det her, lidt ligesom en julekalender, hvad mon der sker smiley


  • #104   24. maj 2022 Ander Mattesen i rollen som Mohan, Martin, Preben fra autobutler.
    Linda P i rollen som receptionisten Victoria og Prebens alkoholiserede hustru Kirsten.


  • #105   24. maj 2022 Sgu da fint at autobutler endelig melder ud at de rent faktisk vil gøre noget ved sagen, hvis ikke ham klovnen bliver færdig med den.

  • #106   1. jun 2022 hva så holder den ved Mohan endnu eller har han hyret en "expert" mere til at se på den

  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #107   1. jun 2022 #106 Den bil er ødelagt, tror ikke det nogensinde bliver bil igen. Ham Mohan er jo ikke auto mekaniker det er 100% og Autobutler snakker bare de vil ikke stå ved en skid når det kommer til penge

  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #109   1. jun 2022 Torsken har anmeldt en forsikrings skade på vores bil uden vi var bekendt med det, der efter har han fået penge af forsikringen, forsikringssvindlen blev opdaget da skaden skulle laves hos vores værksted.
    Han er idag dømt til tilbagebetaling samt til at betale alle omkostninger.
    Tro mig manden kan ikke stikke en pind i en
    L O R T uden at ødelægge begge dele.
    For troværdigheds skyld får du mit tlf.40719944.
    HENTET PÅ TRUSTPILOT


  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #110   1. jun 2022 Vi afleverede vores bil hos Tjørring autoteknik da den skulle gøres klar til omsyn. Da vi kom for at hente bilen, betalte vi og blev lovet en kvittering pr mail, sammen med papir på hvad der blev lavet. Trods vi rykkede for den flere gange, fik vi aldrig kvitteringen! Bilen dumpede syn med et brag! Da vi efterfølgende kontaktede værkstedet, mente de at synsmanden var fusker! Værkstedet tilbød at hente bilen og få den synet, men dette ønskede vi ikke, da vi blev utrygge ved, om den overhovedet var blevet lavet ordentligt i første omgang! Da vi informerer om at bilen blev kørt på andet værksted, blev de på på værkstedet i Tjørring meget ubehagelig og vrede! Jeg ytrede igen ønske om at få en kvittering, men blev det nægtet! Her står vi nu og har betalt for noget som ikke er lavet, og værkstedet vil ikke refundere pengene. Vi kan intet stille op, da vi ingen kvittering har!
    HENTET PÅ TRUSTPILOT


  • #111   3. jun 2022 - Tirsdag. d. 31/5: Dag 55
    Ringede til Jesper ved 14 tiden, for i dag er jo dagen hvor bilen skulle være færdig..
    Han havde snakket med Mohan mange gange i løbet af dagen.. Han var i fuld gang med at lave bilen, men han kunne rigtig godt bruge et par dage mere til lige at få den færdig. Der var åbenbart noget motorværk der ikke passede??? Det fik han ikke. Han blev bedt om at blive ved med at arbejde indtil den bil var færdig og den skulle bare være færdig IDAG. Så var han ligeglad med om han skulle arbejde til kl 23:59, den skulle bare være færdig idag. Ellers ophører deres samarbejde og i morgen får vi den så på et andet værksted på hans regning, i tilfælde af at han ikke bliver færdig med den i aften. (hvilket jeg absolut ikke tror han bliver).. Lad os se…

    - Onsdag: Dag 56
    Han sagde den ville være færdig i dag, men måske først sent. Så han ville sende en video af bilen der starter til mig.
    - Modtog intet fra ham den aften..

    - Torsdag: Dag 57
    Tidligt om morgenen bad jeg ham igen, om at give et signal til at bilen faktisk kører.
    - Jeg fik et svar tilbage et kvarter før åbningstid: “Hej Du hører fra mig kl 10.00 med God nyhed”
    - 10:07 ingen god nyhed. Ingen ting endnu i hvert fald.
    - 10:21 ringer han til mig og siger at bilen er klar kl 12, det var bare lige de sidste plastik dele der skulle skrues på.
    Fortalte ham at han kunne få helt til kl 14, for før havde jeg ikke fri.
    - 14:26 stod jeg derude og kom frem til en bil hvor forbroen ikke var sat på endnu, batteri, filter, begge forhjul ikke monteret, et super rodet værktøjsbord og værksted i det hele taget med rigtig mange biler, hvor han sad i en af de andres biler og var ved at lave et eller andet med den.
    Der gik længe inden han kom over og i mellemtiden kunne jeg jo se at der var flere timers arbejde endnu så havde de ikke engang startet den endnu… Han kom over efter hvad der cirka føles som 8 minutter, og forklarede alle de ting de havde lavet og hvad der bare lige manglede at blive lavet.. Jeg konstaterede, at jeg vidst godt kunne komme tilbage igen om nooogen timer, for den bliver da ikke færdig lige forløbeigt.. Han ville ringe når det var den var klar.
    - Hørte ikke mere fra ham den dag, og det havde jeg selvfølgelig heller ikke forventet

    - Fredag d. 3/6: Dag 58
    - Skriver til ham lidt over 8, intet svar.
    - Skriver til ham igen ved 12 tiden, intet svar.
    - 12:38 ringer han og fortæller den helt sikkert er klar i dag.. Hvis bare han kunne få til kl 17, så var den helt klar.
    -16:30 ringer han igen, at der lige går en halv time over tid fordi der lige var et eller andet der lige skulle laves… Noget med noget batteri der ikke var som det skulle være) Vi aftalte så 17:30.
    Vi havde besøg og var i gang med mad, så klokken blev over 18 inden jeg kom derhen. Nu var forventningerne jo høje, nu glædede jeg mig bare til at få den bil igen.
    Kom derhen og til min store overraskelse holdte bilen fandme i tomgang ude foran værkstedet.
    - Havde da vidst også komme til at forvente, at den så også var rengjort og vasket ind og udvendigt med så lang ventetid.. Den service kunne de da godt have givet..
    Men nej, den var dækket i støv og ikke speciel ren. Whatever. Bilen kører.. Eller gør den?
    - Mohan sad i bilen med en computer koblet til og var ved at fejlsøge og nulstille forskellige typer og former af fejl. Mens computeren fejlsøgte og han imens var ude at lave på andre biler. Tog jeg mig lejligheden af at tage nogle dejlige minder på min telefon og fik fat i nogle fejlkoder som computeren havde fundet, som f.eks:
    TDCI CAN 1 fejl, TWR EBC 450 CAN 1 fejl, OBD 1 fejl, Kombiinstrument IPC CAN 4 fejl… Har ingen andelse om hvad noget af det betyder, men tog bare lige et billede af det. Der var da nogle fejl. men de blev da vidst også bare “nulstillet” ..
    Var der over en time, mens han løb rundt og lavede ting på andre biler imens han var ved at oplade på batteriet, skifte computere, frem og tilbage aaallt muligt..
    Bilen kunne starte og lød rigtig fin, men omdrejningstælleren virkede ikke, og fejl med Low Battery.
    Så han mente der skulle nyt batteri på og eftersom den viser fejl med kromtap sensor så er det den der skal skiftes og det kunne nok først blive på mandag, men han ville gøre hvad han kunne for at få det klaret i morgen, hvis de havde det på lager, så jeg kunne få forden tilbage.. Yeah.. Right.. Så venter jeg da bare lidt længere...

    Stadig uden bil, venter spændt til mandag på at hører hvilke røver historier han finder på..
    Eller hvem ved, måske sågar i morgen hvor bilen selvfølgelig kan kører og jeg endelig kan hente den… Forhåbentligt i en fantastisk stand med en rigtig god motor smiley


  • #112   3. jun 2022 #111 og hvad siger autobutler så, den frist han fik er jo langt overskredet nu... få nu bare den bil ud derfra, ring til autobutler og få dem til at arrangere at Mohan skal have regningen for at Ford laver den færdig for de kan da kun have mere moral end ovennævnte

  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #113   3. jun 2022 Tro på det

  • #115   3. jun 2022 Jeg håber inderligt alle dine synder er tilgivet fordi du er uden tvivl en meget tålmodig mand.

  • #116   6. jun 2022 Hej Kører denne troldehistorie endnu?
    Mvh kp


  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #117   6. jun 2022 #116 Tror desværre ikke det er en troldehistorie hører flere og flere af disse historier, folk fra mellemøsten som ingen uddannelse har men som giver billige priser og derefter ikke kan finde ud af noget og ødelægger kundernes biler.

  • Jan S
    Jan S Tilmeldt:
    feb 2012

    Følger: 1 Følgere: 1 Svar: 63
    #118   6. jun 2022 Jeg bliver da snart idiot af at høre mere om denne tåbelige bilejers genvordigheder.

  • #119   6. jun 2022 #118
    Jan S
    Så tryk på "Følg ikke", hvor svært kan det være smiley


  • #120   10. jun 2022 Har mohan flere historier at køre på eller har du fået din bil tilbage?

  • #121   13. jun 2022 - Fredag d. 10/6: Dag 65
    En hel uge er gået siden sidste opdatering og der er sket meget siden…
    En lang historie kort, så var der fejl på en kromtaps sensor og en anden sensor som skulle bestilles hjem. De blev sat på og fejlene forsvandt. Nu er den så gal med en anden dims der skal skiftes. Den havde han fået hjem, da jeg kiggede forbi på værkstedet efter han hele dagen ikke var til at få fat på eller gav lyd fra sig som han havde lovet han ville. Den skulle bare lige skiftes og så var den helt klar, så skulle den bare lige nulstilles og så var den køreklar.. Han ville rigtig gerne have den færdig snart.. Han lovede desuden han ville ringe kl 17..
    Som om det nogensinde sker, at han overholder en aftale, nope.. Han ringede ikke..

    - Lørdag d. 11/6: Dag 66
    Han var heller ikke til at få fat på i dag, men efter mange opkald og sms’er til ham skrev han om han måtte ringe i morgen kl 11. Prøvede ihærdigt at få ham til at give mig noget mere info ved at ringe til ham flere gange og skrive flere sms’er uden held. Ingen information om hvornår den er færdig. Forventer bestemt ikke, at han overholder aftalen om at ringe kl 11 som han sagde, men nu må vi se.

    - Søndag d. 12/6: Dag 67
    Han ringede ikke kl 11 som aftalt og han er ikke til at få fat på. Ingen opkald eller sms’er bliver besvaret. Super irriterende at der er så ringe kommunikation og han ikke kan give mig et tidspunkt på hvornår den er færdig..

    - Mandag d. 13/6: Dag 68
    Skrev en besked til ham om morgenen ved 8 tiden og spurgte hvornår jeg kunne komme og hente bilen og så ringede han faktisk tilbage halvanden time efter hvor han stille og roligt kunne sige at den var klar i dag. Den anden del der de havde skiftet havde åbnebart en revne i sig, så han havde fået en anden hjem som han lige skulle have monteret færdig og så var den klar til afhentning i dag. Alt er testet igennem og indstillet, så der skulle bare lige nulstilles et par fejl og så ville den være køreklar. Han ringer igen om 1 time eller 2 (ca. 10:30-11:30) og giver mig nærmere information om hvornår jeg kan hente bilen.

    I vil tro det er løgn..

    - Det gjorde han faktisk. To timer senere fik jeg et opkald fra Mohan “Bilen er klar”
    Troede næsten han jokede, men han bekræftede fortsat at den var klar og jeg bare kunne komme og hente den.
    - Ca halvanden time senere stod jeg dernede. Bilen holdte ude foran og så klar ud.
    Talte med ham på værkstedet kort, og fik nøglerne så jeg lige kunne køre en tur inden jeg betalte. Gik ud til bilen og glædede mig til endelig at komme ud at køre igen. Sætter nøglen i tændingen og drejer den “klik, klik, klik, klik” lyder der fra motorrummet. Prøvede flere gange og måtte opgive at få tændt bilen. Tænkte det var noget med det batteri jeg ikke ville have skiftet hos ham at gøre, Måske var det gået dødt igen..
    - Gik tilbage til ham og han fandt så en starter og en oplader frem vi lige kunne prøve.
    Ganske rigtigt, efter at have fået opladeren på hurtigt, var bilen i stand til at starte.

    Så jeg kørte mig en tur rund i kvarteret og observerede om der var nogle underlige lyde, nogle fejlkoder, at AC, sædevarme, det automatiske gearskift, bremser og det hele virkede som det skulle. Observerede at radioen stod med beskeden “Code: ——-” Den ville have en kode efter nulstillingen, og den kunne Mohan ikke kunne finde nogen steder. Han ville lige ringe rundt og prøve at høre om han kunne få fat på den, men ellers kunne jeg også selv prøve at gøre det, hvis jeg ville. Radioen virker så derfor ikke (endnu)
    - Kørte tilbage til værkstedet med en lidt spændende fornemmelse i maven.
    - Kommer jeg 10 minutter væk fra værkstedet og så er der problemer?*
    - Kan bilen starte hvis jeg slukker den igen, fordi batteriet er så dårligt?
    - Burde nok stadig køre bilen over og få den fejlsøgt ved FDM eller en eller anden
    - Vi snakkede frem og tilbage og vi regnede lidt på det. Han ville jo gerne give mig 1000 kroner i rabat, men kunne ikke komme længere ned da det havde været en vildt dyr opgave for dem.
    - Så blev vi enige om at slå halv skade på indkøbsprisen på de sidste 2 sensore han havde købt og monteret lige inden den blev færdig. Så de 1000 kr rabat blev så til en “ekstra regning” på omkring 750 kr” Men fik da så stadig 250 i rabat ca.

    En faktura fik jeg ikke lige med på stedet, for den havde han ikke lavet.
    Servicebog udfyldt, med et stempel og nogle linjer med hvad der var blevet skiftet, af det vi havde aftalt i hvert fald.
    Jeg kunne godt tænke mig at få en faktura på alt der er blevet pillet ved, og det ville han lige få lavet i morgen. Vi snakkede også om de ting der var blevet ordnet, spurgte ind til om han havde fået skiftet gear olie filter, men det havde han ikke gjort, da det ikke var en del af tilbuddet. Ja fair nok, så efter noget tids snakken frem og tilbage valgte jeg at betale ham det beløb vi sammen kom frem til: 7241,41 kr.
    - Så kan jeg nemlig få bilen tilbage og få gang i alt det jeg har glædet mig til at gøre med den og forhåbentligt få den med en tur sydpå snart!

    - Ja så er historien om verdens værste værkstedsbesøg faktisk ved at være kommet mod vejs ende.

    Det blev alt i alt til en af livets mange sjove og nogen gange udfordrende og lærerige oplavelser der blandt andet bød på ting som:
    - Oplevelsen af at få kidnappet min bil som gidsel i 68 dage, et sted nogen måske ville kalde for et godt værksted, mit indblik og billede er nok snare at det i virkeligheden er et torturkammer eller KZ lejer for biler, der kom derind med forventningen om at få det godt igen, men måtte sidde fast derinde uden at vide hvornår eller om de ville blive løsladt. Og hvad der så sker med dem derinde, kan vi ikke gå i detaljer om
    - Hundredevis af opkald og udkald på en smartphone der inkluderede timevis af elektromagnetisk og radioaktiv eksponering samt en voldsom spild af mit liv.
    - Ikke at have nogen anelse om hvornår jeg kunne min bil tilbage..
    - 3000 km eller i en lånebil hvor jeg hver gang følte en fantastisk køreglæde i den her komfortbesiddende bil af en oplevelse… Nej..
    - At få lov at køre i en bundskrabet Nissan Pixo 1.0 med en bette motor og ingen omdrejningstæller. Hvis der skulle have været nogen med, kunne de sidde på bagsædet (hvis de kunne kom ind for det ødelagte håndtag til bagdøren), med ca 4 cm. plads til benene bag ved mig. Bremserne hænger eller skulle også skiftes.
    - Mange lærerige ture til tankstationen for at tanke 95 til 19+ kr literen, hvor jeg kunne få lov at øve mig i egenskaben til ikke at lade ting jeg alligevel ikke kan kontrollere berøre mig.

    Sprinklervæske var der i øvrigt heller intet af under hele turen og efter 3000 km var olien da også ved at være presset helt i bund..

    Men for at være lidt positiv også så startede den sgu hver gang jeg skulle bruge den og fik mig da rundt, men nu har jeg også lært en masse og aggeret super tålmodig og ordenlig, set tingene fra andre perspektiver end blot mit eget, haft en accepterende, forstående og respektfuld indstilling, nu ENDELIG fået min egen store bil tilbage!

    Nogle af de lessons jeg har fundet ud af her er:
    - Skal du på værksted, brug kun folk du ved helt sikkert har styr på lave det de skal lave. - Autoriseret værksted til større operationer er nok at fortrække fremover.
    - Tager værkstedet ekstra tid om at lave bilen, vær tålmodig, this too shall pass. Shit happens.
    - Pris og kvalitet hænger ofte sammen når du vælger et værksted.
    - Sikre dig de har det rette udstyr til at udføre opgaven forsvarligt.
    - Hids dig ikke op over ting du ikke kan kontrollere eller gøre noget ved alligevel.
    - Vær glad og taknemmelig for det du har, hvis du har det. Det er ikke alle der kan eller har det du kan.
    - Bilgalleri er et glimrende sted at få en masse hjæp og gode grinere på, når bilen er taget til fange på et værksted. Det var sgu en god støtte og rigtig sjovt faktisk. Tragisk komisk.

    Tusind tak for alle jeres svar og interessen i sagen som endte med næsten at blive lavet til en jule kalender, en bog, en film og hvad ved jeg. ??

    - Hvad tænker i titlen på den næste sæsen af historien kunne risikere at komme til at hedde?


  • #122   13. jun 2022 Tillykke med din nye bil smiley

    https://www.freefordradiocodes.com/
    for at finde radiokoden hvis den ikke står i handskerummet et sted eller under askebægeret
    link til at finde serienummeret på radioen hvis du ikke har det lige ved hånden
    https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=ford+radiokode


  • #123   13. jun 2022 Det viser vel faktisk mere om at man skal holde sig fra autobutler, de forsvandt åbenbart helt i historien.
    Om historien er opspind eller fakta, jeg har min tvivl.


  • #124   13. jun 2022 Jeg kan ikke se hvorfor historien skulle være opspind, der findes vitterligt mekanikere der ikke aner hvad de laver.

  • #125   13. jun 2022 7000kr til Mohan. Fint nok. Men han skal da have regningen for leje bil og han burde også betale dig for løn til instruktøren af den spillefilm der kommer senere...
    Hvad siger Autobutler..? Er de total løbet fra deres ansvar?


  • #126   13. jun 2022 72XX for hvad

    1. Skift tandrem og vandpumpe
    2. Service eftersyn
    3. skift af gearolie
    4. Orden håndbremsekabel der nok bare skulle strammes

    og så ingen skift af gearolie!?


  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #127   13. jun 2022 Kommer lige med et indspark. Har du set den gammel motor efter den nye er lagt i tjek nummer. Tænker han bare har lagt gammel motor i igen og har du fået at vide hvad den gamle fejlede. Hvad var oprindelig pris og hvad har ny motor kostet og hvor kommer den fra smiley

  • #129   15. jun 2022 Lad os da bare fortsætte den hyggelige tråd, nogen ville måske også have interesse i høre om hvordan bilen så rent faktisk kører, efter at han har haft fingrene dybt dybt oppe i maskinen i 67 meget meget uheldige dage...

    Det er nu 2 dage efter det forlængede værkstedsophold: Her er en lille update og et spørgsmål

    Den har kørt rigtig dejligt, men jeg har måtte være meget opmærksom på, om den sagde og gjorde som den skulle. Der har NÆSTEN ikke været noget med den.. Men også kun næsten, for selvfølgelig er der da noget med den, efter sådan et grundigt værkstedsbesøg..

    - Fandt koden til radioen, som han ikke kunne formå at låse op.
    Det tog en amatør (mig) ca. 4 minutter med hjælp fra Google
    FIk det hele til at virke og alt var godt.

    - Dagen efter da jeg skulle på arbejde, var der så åbenbart ikke var noget lys i displayet på radioen når jeg tændte bilen, kunne ingen informationer se på den, alt så slukket ud, men den spillede lyd? Tænkte der måske var gået en sikring..
    - Efter arbejde den dag og en længere parkering, var der igen lys i displayet og det fungerede som det skulle igen.
    - Et par gange er der kommet en “Engine Malfunction” frem, med en fin gul trekant og et “!”indeni.. Efter at bilen så har været parkeret nogle timer, er det begge gange forsvundet igen??
    - Low Battery beskeden så til gengæld helt væk og har ikke set den siden den var på værkstedet, men tror af en eller anden grund stadig på det han sagde, med at batteriet nok skulle skiftes.

    Har en teori af et gæt om at engine malfunction fejlen kunne dukke op, hvis der ikke er nok strøm på batteriet og en sensor måske ikke får nok strøm eller sådan noget?
    Det kunne være så mange ting, men det er svært når det er sporadisk.
    Hvad tænker du?

    Han snakkede noget om et godt bilbatteri han ville anbefale at komme i, men er ikke lige helt sikker på det.. (ham) Ved ganske lidt om bilbatterier, så spørgsmålet går til jer:

    Hvilket batteri bør jeg købe og sætte i den?
    Tror godt det kan svare sig at investere lidt mere og få et ordenligt batteri der holder længere og måske er kraftigere, hvad siger i?


  • Brian S
    Brian S Tilmeldt:
    dec 2019

    Følgere: 1 Emner: 3 Svar: 305
    #130   15. jun 2022 Jeg er skuffet over varta, synes jemogfix kan det samme.

  • #131   16. jun 2022 Varta plejer da at være til den bedre side hvad angår bilbatteri, med hensyn til performance er det bedre med et mindre batteri der er fuldt opladet end et stort batteri der er 3/4 opladt. Mange af din fejlkoder kan muligvis relateres til dårligt batteri, for lav spænding kan give nogle underlige fejlkoder.

  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #132   16. jun 2022 Jeg havde valgt dette GS YUASA AGM115 - 12V 80Ah (Start-Stop bilbatteri) der er 3 års garanti på

  • #133   16. jun 2022 Har os sat flere af de batterier fra Jemogfusk i familie biler. De virker uden problemer og til 470kr ligegyldig str er billig. Samme batterier de sælger i haraldskrald bare med andet lable på

  • Benjamin C
    Benjamin C Online Tilmeldt:
    mar 2019

    Følger: 9 Følgere: 110 Biler: 3 Svar: 1.017
    #134   16. jun 2022 mange nye biler kan lave mange mærkelige fejl hvis man sætter sætter et billig batteri på. smiley
    set flere gang som mekaniker


  • martin a
    martin a Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 297
    #135   16. jun 2022 #134 Nu skal det lige siges at Yuasa er et Japansk kvalitets batteri fra den absolutte øverste hylde og nok de eneste der giver 3-4 års garanti på deres batterier og det er altså noget der virker når der er meget elektronik i bilen år efter år efter år

  • Benjamin C
    Benjamin C Online Tilmeldt:
    mar 2019

    Følger: 9 Følgere: 110 Biler: 3 Svar: 1.017
    #136   16. jun 2022 135
    nu var ikke dig jeg hentydet til men Jem og fix pis batteri. mange er ikke gode nok til nyere biler med overvågning og meget høj strøm forbrug. smiley ældre biler er de sikkert udmærket sgu ikke nyere


  • #137   27. feb ALT VEDR. AUTOBUTLER, HOLD JER LAAANGT VÆK...

  • #138   27. feb køb et optima batteri, så får du sgu aldrig problemer med batteri mere


Kommentér på:
Skrækkelig oplevelse: Mekaniker har ødelagt min bil, hvad gør jeg?

Annonce