{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
490 visninger | Oprettet:

Morten M
Morten M
Tilmeldt:
21. sep
Emner: 1

Honda Civic VIII Hatchback 1.8 {{forumTopicSubject}}

Hej,

Jeg har købt mig denne basse af en bil da jeg har haft et lunt øje til den i nogle år. Jeg er virkelig glad for den, der er dog en ting som jeg godt kunne tænke mig var bedre, og det er affjedringen.
Kan man gøre noget ved det?

Jeg bruger bilen til både arbejde og privat, og da jeg køre land og rige rundt med handicappede borgere, kunne jeg godt tænke mig at den var lidt mindre livlig.

Har snakket med nogle der sagde at jeg bare skulle få den sænket, jeg vil dog gerne høre herinde om der eventuelt er andre muligheder end det?

På forhånd tak.


Kommentarer på:  Honda Civic VIII Hatchback 1.8
 • #1   21. sep Da du har en brugt bil, så vil samtlige bøsninger, og gamle støddæmpere være med ti lat den virker mere livlig end den er født som.
  Dog har den normal civic altid haft en lidt morfar undervogn.
  Så normalt vil en ny undervogn være første trin, og hvis der blev udskiftet til sportsstøddæmpere, så ville den virke strammere i undervognen.
  Det er ikke nødvendigvis nødvendigt at sænke bilen samtidig, dog er de fleste kits med sportsundervogn tilknyttet altid sænket en lille smule (20-50mm)
  Og nu hvor du kører med handikappede, så ville jeg bestemt købe noget af en god kvalitet, så du ikke ville få en ulidelig stiv kasse smiley


 • #2   21. sep Kan være støddæmper er ved og være trætte

  Så kan være du kan nøjes med 4 nye


Kommentér på:
Honda Civic VIII Hatchback 1.8

Annonce