{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.095 visninger | Oprettet:

passat 2.0tdi el problemer {{forumTopicSubject}}

hej har en passat 3c fra 2007 den gik lige pludselig ud da vi kom kørende havde den så på værksted ved nogle der arbejder med diesel elektronik. De sagde så det var sikringsboksen så den blev skiftet. De sagde det fjernede nogle af fejlene men ikke alle så de måtte også skifte styreboksen og hørte så ikke mere til den i et par dage før de ringer og siger de har haft den nede ved vw for og få kodet styreboksen om pga start spærren. Men vw har så fundet ud af det er en dyse der er kortsluttet og det er den som er skyld i det hele.. Mit spørgsmål er så kan det virkelig passe at den kan brænde styreboks og sikringsboks af der må da være en sikring eller ligende der skulle sørge for den slags ikke sker eller hvad?... Tror selv at de bare har skiftet fra en ende af ..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  passat 2.0tdi el problemer
  • #1   15. nov 2009 Arbejder selv ved vw. Og vi har ALDRIG oplevet at en kortsluttet dyse kan springe sikringer og kortslutte styrreenheden!

    Når en dyse kortslutter, kortslutter den alle dyser, og kan derfor ikke køre eller starte, som regel bliver ledningsnettet til dyserne også skiftet for at være sikker på den ikke har lavet en fejl i disse!


  • #2   15. nov 2009 hmm det lyder meget spænde for står med en regning på 30-35000 og har på fornemmelsen at det andet ikke har fejlet en skid

  • #3   16. nov 2009 Og hvis du nu havde kørt til aut. VW værksted, så vidste de 100% hvad fejlen var. Måske kunne de have lavet en kulance hvor du kun skulle have betalt arbejdslønnen eller en 50/50, som sker i mange siturationer. Istedet for at tage andre steder hen. Så det med at tage andre steder hen fordi det måske er billigere, kan give ris til egen røv. Især i dette tilfælde!

    Held og lykke med regningen!


Kommentér på:
passat 2.0tdi el problemer

Annonce