{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
684 visninger | Oprettet:

Maf sensor spørgsmål.. {{forumTopicSubject}}

Hej jeg er igang med en op bygning af min Sigma som sikkert en del har læst. Jeg bruger jo nu en 3000GT non turbo motor og tænkte på om det ville være en fordel på nogen måde at tage maf sensor fra en 3000Gt twinturbo og sætte på min non turbo??

Hilsen Tommy

NB: Har oprettet dette spørgsmål før men det hedder så en Maf sensor og ikke en Map sensor


Kommentarer på:  Maf sensor spørgsmål..
  • #1   16. maj 2010 Tror ikke du skal satse på nogen effekt, da den kun måler luft massen og temp'en.

  • #2   16. maj 2010 hehe du vil ikke få noget ud af at bruge en maf fra en turbo bil og sætte på en suger. faktisk vil den nok slet ikke fungere..

  • #3   16. maj 2010 Lasse S: Oki.

    Det er bare fordi jeg i disse dage er ved at købe ting hjem til motoren og fandt en side som har alt til min model motor og så bliver jeg jo frtisted af mange ting de tilbyder og så

    Kom jeg i tanke om, at en mand jeg kender engang sagde hvorfor jeg ikke tager 3000GT maf sensor og sætter i min Sigma da det vil give mere luft og så tænkte jeg jo bare at twinturbo Mafsensor så ville give mere luft nu da jeg har fået non turbo modellen..

    Fandt så også udaf at en knast ville rykke mit bedste træk på mine omdr. op til 5000 omdr. ca da en knast ikke giver godt bundtræk.. Så der blev min lille ide også skudt i vandet ha ha..


  • #4   16. maj 2010 Morten H: Tror nu nok den ville fungere, men som der bliver sagt så giver det nok ingen fordelle. Men den bliver vel også justeret når man tuner sin bil alligevel ik?

Kommentér på:
Maf sensor spørgsmål..

x