{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
443 visninger | Oprettet:

Sædevarmeregulering {{forumTopicSubject}}

Jeg har et par forsæder fra en escort mk. V hvor der er sædevarme i. Sædevarmen virker fint når jeg kobler strøm direkte derpå, men mit spørgsmål er om jeg skal bruge en eller anden form for styring der slår fra efter et stykke tid eller når der bliver trukket en hvis mænge strøm? Eller om jeg bare skal koble det direkte på?

Håber der er nogen som har lidt erfaring med dette?

Det skal lige siges at det selvfølgelig bliver monteret med sikring imellem således der ikke kan gå overgang i skidtet. Og på denne måde kan jeg jo også bare prøve mig frem og se hvad der sker...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Sædevarmeregulering
  • #1   6. jul 2010 Vil gætte på at der sidder en termokontakt i sæderne der slår strømmen fra, har du prøvet og det slår fra ved direkte strøm....

  • #2   6. jul 2010 Nej, jeg har ikke prøvet om det slår fra ved direkte kontakt, men det nemmeste vil nok være at se om det gør det ved at sætte et amperemeter ind og derved se om det slår fra på et tidspunkt, god ide!

    Det ene varmelegeme i det ene af sæderne er gået, ville høre om der er nogen som ved om man kan på sådan nogle universelle til at bygge ind i?


Kommentér på:
Sædevarmeregulering

Annonce