{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.276 visninger | Oprettet:

Fast & Furious car show 25-27 april 08 {{forumTopicSubject}}


Pressemeddelse:

Fast & Furious Car Show 2008
Danmarks hotteste bilshow.

Så kan alle drenge, tøser og bilfreaks igen godt fjerne de gamle bilblade, vinterdæk og havemøbler fra garagen, for vintermånederne skal endnu engang bruges på tuning, styling og polering af bilen, inden den skal udstilles på 2. annual Fast & Furious Car Show i weekenden 25.- 26. og 27 april 2008.
Mere end 20.000 besøgende vil gå gennem indgangen når Streetfire Promotion for anden gang lukker dørene op for Danmarks hotteste og flotteste bil show i Fredericia Messecenter.

Fast & Furious Car Show er Danmarks, største og eneste bil show, der mixer alle topgejlede firehjulede under et og samme tag.
I Fredericia Messecenter se Danmarks mest ombyggede gadebiler, amerikanerbiler, hotrods, m.m.
Der vil være DTC-biler, dragsters, dragracingbiler, gokarts, traktortrækkere, ja kort sagt alt, der er spændende at se på på 4 hjul, og som kan få både velvoksne drenge og halvgamle fædre til at slå øjnene op.
Den 25. - 26. og 27. april, lukker Streetfire Promotion porten op for 2. annual Fast & Furious Car Show, et drømmeland for bilfreaks og bilernes tilbedere, og det bedste af det hele er, at du selv har mulighed for at bestemme, hvor fedt det skal være. For det er måske din bil, der skal vises frem. Har du den mest ekstreme hjemmebyggede bil, så tilmeld den NU. Er din bil simpelthen bare det fedeste stykke lak arbejde nord for Alperne, så vis den frem her. Har du blot interessen for at se de fedeste fire hjulede vidundere, så er det med at komme af sted til Danmarks Hotteste Bil Show her og NU.

Vil du udstille, så tilmeld din bil NU, det er gratis.
Du kan med andre ord nu sikre dig en stand på Fast & Furious Car Show ved at tilmelde din bil på www.streetfire.dk vedhæft fire billeder af din bil, samt en udførlig beskrivelse af bilen.
Selvfølgelig sker der masser af andet på Fast & Furious Car Show. Det er her du finder alt det nyeste, hotteste og mest ekstreme udstyr til din elskede firehjuler – hvad enten det er en ombygget cortina fra 67, eller en spritny Astra i din helt egen version.
Og ja, du har selvfølgelig musik i bilen, men hvem har Danmarks fedeste og højestspillende anlæg, det afgøres også denne weekend, når Fast & Furious mesterskabet i kategorien afgøres på udstillingen.

Hvis du tror det bare er udstilling, ja så tager du fejl, for der er masser af action, der også involverer dig.
Få testet din bil på rullefelt, så du har papir på, at du har 475 heste under hjelmen?
Har du i lang tid gået rundt med en drøm om at vise Jan Magnussen eller John Nielsen, hvordan man kører en drifting bil, så er det NU. Og kører du ikke selv, har du muligheden for at køre med som passager, ”ud at køre med de skøre” det bliver fedt.

Der er masser af konkurrencer hele weekenden med et væld af fede præmier i form af udstyr til dit kæreste eje: dæk, fælge, lysshow, tv m.m. til bilen. Det hele krydres med underholdning på scenen i løbet af weekenden, bl.a. Top Fuel Dragster Show, Miss Fast & Furious, og meget, meget mere.
Surf, drift, cruise, eller race ind på www.streetfire.dk, her finder du meget mere om den hotteste biludstilling i Danmark i 2008.

Arrangør:
Streetfire Promotion
Hj-Holstvej 4
2710 Rødovre
Yderligere information:
Projektleder Holger 23228018
Holger@streetfire.nu


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Fast & Furious car show 25-27 april 08
Kommentér på:
Fast & Furious car show 25-27 april 08

Annonce