{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
671 visninger | Oprettet:

Team MUC træf imorgen kl. 20:30 KBH {{forumTopicSubject}}

I anledning af nogle omrokeringer, udskiftning af medlemmer og stigende aktivitet i crewet, har McD Meet-Up-Crew besluttet sig for at ændre navn til Team MUC. I samme anledning, vil vi fremover holde vores træf kl. 20:30 istedet for kl. 20, da der her vil være mere plads i kælderen.

Vi håber fortsat at folk vil bakke op om vores træf, som de hidtil har gjort smiley

Team MUC holder træf i P-kælderen under Kinopalæeet torsdag d. 20 november kl. 20:30

Vi vil derfor invitere alle der har mulighed for det, til at mødes under Kinopalæet, ovre i hjørnet hvor vi plejer, så vi håber ikke at i har sat bilerne i vinterhi endnu!

Til dem der ikke ved hvor det er:

Kinopalæet - Lyngby Kulturhus
Klampenborgvej 215A
2800 Kgs. Lyngby

Nedkørslen til P-kælderen er for enden af Klampenborgvej. Lyngby, afkørsel nr. 16 fra Helsingørmotorvejen og så til højre og ligeud af vejen! Den gratis del af kælderen hvor vi holder træffet, er til venstre i rundkørslen når man kommer ned ad rampen.

OBS: Da vi er ved at være rigtig mange til vores træfs, vil vi henstille ALLE til at køre pænt til, fra og rundt i P-kælderen. Der er selvsagt meget lydt dernede, så vi beder folk om ikke at gasse for meget op, brænde dæk af på alle måder, eller spille alt for høj musik. Indtil videre har vi dog kun erfaret meget få tilfælde af den slags, og det er vi glade for. Vi har endnu ikke fået klager eller blevet smidt ud derfra, så det er jo positivt.

Team MUC glæder sig til at se jer!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Team MUC træf imorgen kl. 20:30 KBH
Kommentér på:
Team MUC træf imorgen kl. 20:30 KBH

Annonce