{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
4.684 visninger | Oprettet:

Chiptuning hos Stage3 / samarbejdspartener {{forumTopicSubject}}

Hej alle,

jeg har læst der er mange der har haft dårlige oplevelser med Stage3, men når man læser anmeldelser af dem her:

https://dk.trustpilot.com/review/www.stage3.dk

Så får de ret gode anmeldelser af kunderne. Jeg skulle have lavet det hos en samarbejdspartner som Stage3 har her på Sjælland ( Xanders Auto i Køge) Er der nogen der kender dem, på godt og ondt ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Chiptuning hos Stage3 / samarbejdspartener
  • #1   2. jun 2017 Trustpilot er intet bevendt mere, det er alt for nemt at få fjernet negative anmeldelser om sit firma.
    Der er mange som har haft dårlige erfaringer med stage3 og deres tuning, branchen er generelt præget af mange useriøse folk der har fået fremskaffet udstyret til det men ikke har den fornødne viden.


  • #2   2. jun 2017 Hvad så når det ikke er Stage3, men en samarbejdspartner der laver chiptuningen ? eller er det bare generalt det der kommer fra Stage3 der ikke er godt ?

  • #3   2. jun 2017 Du betaler en person en bunke penge for at få indlagt en standart fil og så det det.

    Køre til Palms. VAE eller tage turen til RH. Scantune. Fredslund.
    Ellers er der JR auto elektronik i Slangerup eller Alternativ enginering også i Slangerup.

    Jeg ville ikke turde køre til en der hed Xander som bruger en fil fra et firma der ikke har et godt omdømme


  • #4   2. jun 2017 Alle dem Sø-Bagatel nævner er seriøse autoværksteder/tunings specialister der ved hvad de laver. Kør til en af dem, der ved du hvad for får. Min egen bil blev mappet hos JR for 5-6 år siden.

  • #5   2. jun 2017 Jeg har også selv tænkt på Landberg/Cartrend som er forhandler i KBH området. Jeg har kun hørt positivt om Landberg


  • #6   2. jun 2017 Landbrug er godt. Men vil stadig nødigt køre et en forhandler frem for firmaet der rent faktisk laver programmeringen.
    Kender ikke cartrend men mine erfaringer er at rigtig mange formidlere ikke har kompetencerne til at gøre noget som helst og generelt laver dårlige løsninger. Ligesom nå bondeknolden skruer på pumpen i hans Patrol eller golf 2. De aner ikke hvad de laver de ved bare lortet kommer til at ose og masse.


  • #7   2. jun 2017 JR's filer er custom. Eller var. Ved ikke om ham Peter der laver mapningnen stadig arbejder der.

  • #9   2. jun 2017 Har brugt Rene fra Cartrend en del gange. Aldrig nogen problemer og man kører smilende derfra når den er blevet chippet.... smiley

  • #10   2. jun 2017 Ham Rene umuligt at lave en aftale med

  • #11   2. jun 2017 Sø.propel.

    Nu har jeg heldigvis lidt kontakt med Landberg. Filen er den samme om du er på rullefelt i hovedafd eller du får den hos Rene. Hvordan definere du en std fil? Man kunne få det indtryk at du mener copy paste filer. Det er langt fra tilfældet. Landberg og så mange andre udvikler selv filerne, men selvfølgelig starter man ikke fra 0 hver gang, det er der absolut ingen grund til. Sagen er dog at man får mange af de samme biler ind igennem årene, hvorfor man så kan genbruge en del elementer af tuningen på baggrund af tidl arbejde. Men at nå der til tager noget tid, især idag hvor bilfabrikkerne forsøger at gøre livet svært for tunere.


  • #12   2. jun 2017 Selvfølgelig har man en "grov" fil man uploader. Men finjustering efter følgende er jeg MEGET skeptisk over for. Og er sikker på mange formidlere kun laver en Copy paste tuning

  • #13   2. jun 2017 #10 Er man seriøs kan han altid presse en ind og så er han hamrende dygtig.

    Kun anbefalinger af Cartrends.dk herfra.


  • #14   2. jun 2017 Jeg har også kun hørt positive ting om Cartends

  • Casper K
    Casper K Tilmeldt:
    mar 2007

    Følgere: 43 Biler: 8 Svar: 5.727
    #15   2. jun 2017 KingZ kommer de så ud med et mobilt tullefelt på ens adresse ?

  • #16   2. jun 2017 SØ.propel

    Forhandlerne flytter ikke så meget som et komma i tuningen. Forhandlerne udlæser original filen, rulle den og laver evt logs(hvis de har felt), sender filen til Landberg, som så kloner original filen. Tuningsfilen skrives til ecuen. Bilen rulle og logges igen derefter.


  • #17   2. jun 2017 Casper K - Nej det gør de ikke smiley

  • #18   2. jun 2017 En ting er sikker, at Stage3 har rigtige mange lig i skabet. De har behandlet mange af deres kunder som lort, når de først har fået fat i deres penge.
    Dem som tænker på og bruge Stage3, kan jeg kun sige, gå en stor bue udenom det firma, og find en anerkendt tunings firma, så som fx Landberg.
    Det her taler for sig selv....
    http://bricksite.com/volvo940T/andre-volvoer
    http://www.bilgalleri.dk/forum/tuning/766586-stage_3_
    Tror ikke på, at de er blevet en skid bedre end beskrevet tidligere.....
    Fatter faktisk ikke, at firmaet stadigvæk eksisterer. Så er jeg slet ikke i tvivl om, at trustpilot anmeldelser ikke passer. De er købt til og få en høj rating.


  • #19   2. jun 2017 Man glemmer sent den sag, og de har ikke lært en brik af det.

Kommentér på:
Chiptuning hos Stage3 / samarbejdspartener

Annonce