{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Chiptuning
 • #1   2. okt 2019 Der er 100 vis af garage tunere derude efterhånden.
  Fælles er at de køber, bytter tunings filerne uden de aner en pind om kvaliteten af dem.
  Det gælder jo om at kunne reklamere med absolut flest heste og moment, for garage tunere er det totalt udokumenteret hvad det faktisk er de sælger dig.
  Lidt som at lade ens egen hjerne operere af en pædagog der har set et par youtube film om emnet.

  Vil anbefale dig at kigge her: https://chiptuning.nu/shop/cms-vores-forhandlere-af-tuning.html der er helt sikkert en tæt på dig.


 • #2   2. okt 2019 Du kunne også bare købe en beder bil som har de HK du ønsker, men noget siger mig det handler om noget andet.

  Er det acceleration du ønsker?


 • #3   2. okt 2019 1+ på Landberg (Chiptuning.Nu Kig forbi min tidl Captur med edc gear, den fik 120hk 260nm.

 • #4   2. okt 2019 Hvis det kan chippes skal det chippes, chip hele lortet. Jeg arbejder på en vejledning til hvordan du får lavet et prøve attest og godkendt bilen til syn, indskrevet på forsikrings police. Dermed er bilen fuldt ud lovlig.

 • #5   2. okt 2019 Lad nu være med lave emnet til endnu et diskussions og debat sted for holdninger og meninger.
  Emnet er ganske konkret formuleret og handler om finde et sted til chipning nær KBH.

  Man behøver ikke debattere alt man ser på internettet, vil man vrøvle så kan Nationen på Gyllesprøjten ekstrabladet anbefales.


 • #6   3. okt 2019 #4
  Hvis man faktisk gjorde det du sagde, så ville det heller ikke være et problem, det sker bare aldrig fordi folk vil jo gerne snyde forsikringen og ikke skulle betaler en dyrere præmie.

  Så chiptuning er i praksis et snyde trick, for at svindle med forsikring og til tider også SKAT, da en mere 20% tuning kan udløse mere beskatning.

  Hertil kommer at nogle tuningsløsninger ikke overholder emissions kravende og dermed er både ulovlige og forurener mere til skade for os alle.

  Så i praksis er det udtryk for en virkelig dårlig moral men ja hvis man gjorde det som du sagde, så det vil det være helt ok og ikke noget problem overhoved.


 • #7   3. okt 2019 #5
  Man behøver ikke, men man behøver heller ikke lade være hvis man har lyst til det. Det er sådan frihed er i et frit land.


Kommentér på:
Chiptuning

Annonce