{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
4.777 visninger | Oprettet:

Opel Zafira opc Turbo {{forumTopicSubject}}

Først lidt jeg har fundet på nettet om bilen.

Fra MPV til gule plader
Den danske Zafira OPC er ny og hurtig model, oprindeligt en 7-personers sports-MPV med en motor på 192 hestekræfter og en tophastighed på 220 kilometer i timen. I den danske udgave findes alt det oprindelige udstyr - men der er kun de to forsæder i varebilen Flexivan Turbo.

Den 16-ventilede 2,0-liters ECOTEC-motor giver en acceleration fra 0 til 100 kilometer i timen på kun 8,2 sekunder, og forbruget ved blandet kørsel (MVEG) svarer til 9,9 kilometer literen. Udstødningens renhed opfylder allerede de kommende Euro 4-krav.

Bygget til præstationer
Undervognen er ændret til de mere kraftfulde præstationer. Forhjulene har 308 millimeter ventilerede bremseskiver, baghjulene 264 millimeter skiver og både antispind-systemet TC Plus og ESP-systemet er justeret til senere aktivering end normalt. Letmetal-fælgene er monteret med dækstørrelsen 225/45 R 17.

Recaro sportssæder, board computer og fartpilot er standardudstyr på denne Zafira OPC - foruden aircondition og tågeforlygter. Bilen fås i fire farver: Starsilver, Black Sapphira, Arden Blue og Magma

Og så lidt om hvad jeg selv synes om denne dejlige bil

Jeg købte min zafira a 2.0 opc turbo van årg. 2003 i marst 2009 på det tidspunkt havede den kørt 145.000 km. og nu har jeg snart kørt 10.000 km i den. og jeg er virkelig glad for den. lige så glad som bilen selv er for benzin. for ja der går altså noget benzin til. jeg kører ca 500 km på en tankfuld (50litter) men der skal ikke meget brian kørsel til før man bliver nød til at tanke ved allerde 400 km. men kører man virkelig pænt kan den lige komme op på 600 km. men der ud over er den sku en dejlig bil med masser af kræft overskud, når man tager i betrækning af at det jo ikke er en lille bil, den vejer jo 1400 kg ca. så der os lidt og flytte rundt på skal man jo huske på. men behalig er den må man sige. selv ved høje hastighedder er der intet der ryster eller rasler. men flyver nærmest bare afsted hehe. er måske ike helt tilfreds med bilens antispind system. For det første kan det ikke slås fra,vilket er noget rigtig lort hvis man kører fast med bilen, for så den jo der ved ikke til at rokke fri igen, var på stranden den anden dag for at hente sand med en trailer efter og var nær aldrig kommet vak der fra igen selv om der var fast grund under de 15-20 cm sand jeg holdte i. og for det andet kommer man feks ud af en rundkørsel, og så giver den fuld spade, så vil den jo meget gerne smide hjulene rundt men det forbyder antispinden jo at den gør, så man kan godt blive overrasket når den slår til, for så ryger man sku frem i sædet da den helt holder op med at trække i 1-2 sek. men når den så slår fra igen så trækker den sku os bare afsted hvis altså den kan få vejgreb. men det jo bare en lille ting man skal venne sig til hvis ikke man har haft en bil med sådan noget før. om bilens udstyr kan jeg ikke sætte en finger nogle steder der er jo stor set alt i den. og de dejlige Recaro sportssæder gør virkelig sit til at man bliver på sin plads i de skarpe sving, selv i høj fart. og så det bare super dejligt med 5 trins sædevarme. ja kan næsten blive ved jo. men alt i alt en super dejlig og okay hurtig varevogn. selv om alle biler jo har svage sider. ved de kan ha problemer med deres baklys kontakt. (99kr) så det ikke så stort. men har også hørt om noget rust oppe under bilen ved højre forhjul. men sådan er det jo med alle biler alt efter hvem man spøger ang svaghedder. jeg håber at med det jeg har skrevet her kan hjælpe jer som måske overvejer at købe sådan en zafira opc. men er der andet i vil vide er i velkommen til at skrive til mig. så må vi jo se om det noget jeg ka nsvare jer på. ellers må i jo snakke med Zafira eller opc gruppen. de kan sikker også fortælle en hel den. Men ellers held og lykke


Kommentarer på:  Opel Zafira opc Turbo
Kommentér på:
Opel Zafira opc Turbo

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x